Kóbor János haláláról, mennyire tehet a balliberális oldal?
Ismert, hogy Kóbor háziorvosa az a Komáromi volt, aki a Sinofarm vakcinát visszautasította és azt tanácsolta a betegeinek, hogy ne oltakozzanak olyan vakcinákkal, amiknek akkor még nem volt engedélyük. Mint ismert ez rossz lépés volt, mert nem sokkal később elfogadták azokat a vakcinákat az EU-ban is.
A DK-momentum még petíciót is indított a vakcina ellen. Vajon ha nem hallgatta volna meg háziorvosát Kóbor még élne? Ez volt egy betelefonálós műsorban a téma tegnap
Azt azért elfelejtetted, hogy azért nem akarta senki a kínai meg orosz vakcinát, mert nem adták át a teljes viszgálati anyagot róla, csak rámondták, hogy nekik ennyi % jött ki. Időközben az is kiderült, hogy az időseknél a synopharm nem sokat ér. A feleségem 85 éves mamájának sem volt semmilyen immunválasza rá, a pfizerre már volt.
Utólag mindenki nagyon okos, de ott valóban olyan szerrel akart oltani a kormány, amiről nem tudtunk mást, csak amit a Kínai és Orosz kormány mondott. Furcsamód ilyenkor nem baj, hogy azok komcsik.
#12 Erre szerintem nem az a megoldás, hogy beoltjuk a lakosságot azzal ami van, mindegy, hogy mi van benne. Ha később az derült volna ki, hogy roncsolja a vérsejteket és nem az, hogy sok embernél hatástalan valószínűleg te sem örültél volna.
Akkor és ott annyit tudtunk, hogy a Kínaiak és az Oroszok megnézték és szerintük jó. Az én részemről nekem van egy beépült aggályom a Kínai jó kategóriáról. Mint később kiderült az a jó, nem is olyan jó.
összeesküvés eéméletnek tünik,még abban sem vagyok biztos hogy Komáromi volt a háziorvosa.
A kinaival február környékén oltották az időseket annak a hatása ma már szinte semmi junius óta meg hegyekben áll a pfizer moderna bőven lett volna ideje beoltatni magát de ő rizikózott, nem jött be
13-as, ez hülyeség.
A kínai is hatékony. Százalékokon vitatkoztak, hogy 86 vagy 95%-ban véd egyik ill. másik vakcina.
Ill. hogy a védettség kialakulása, ill. megszűnése milyen gyorsan megy végbe: oltás után hány héttel tekinthető védettnek az oltott, ill. mennyi ideig van védettsége.
Szó sem volt arról, hogy a kínai nem hatékony vakcina. Az háziorvosok hónapokon át ezzel oltották a lakosságot. Ha nem lett volna hatékony, egyszerűen nem állt volna meg a 3. hullám.
"Nem is volt oltásellenes."-írja egy válaszoló.
"Sosem oltatom be magam semmivel, az influenza elleni vakcinát sem kértem, és ezt sem fogom"-Kóbor János.
Ennél, hová legyen oltásellenesebb valaki?
SEMMI, ez 100%
Kóbor nem azért nem adatta be magának, mert konkrétan ettől az oltástól félt volna, pláne nem azért mert a háziorvosa nem javasolta az akkori ismeretek fényében a Sinofarm vakcinát.
Kóbor egy riportban pontosan megfogalmazta, hogy ő nem oltásellenes, nem oltásrettegő, stb. hanem ő világ életében egészséges volt, soha nem volt beteg, és ezért nem is tartja fontosnak, hogy beoltassa magát, mert az ő immunrendszere legyőzi ezt a kórt.
Tehát nem is beszélt a háziorvosával. (Ha egyáltalán valóban ő lenne az, amiről nem vagyok meggyőződve, főleg hogy itt "balliberális oldalazol")
Egyáltalán egy szakmai állásfoglalás miatt mennyire lenne felelős egy politikai oldal?
Továbbá:
a Sinofarmról kiderült, hogy 60 év felett nagyon nagy százalékban hatástalan, vagyis hamis biztonságérzetet nyújtott a vakcina.
Lehetősége volt más vakcinához is jutni, én se fogadtam el, két hetet vártam, és megkaptam a Modernát.
A Fidesz viszont felelős azért, hogy a különutas megoldásokkal, amik akár nem is olyan biztonságosak, és titkolózásokkal közbizalmatlanságot ébresztettek az emberekben.
Meg is előzött az EU, pedig Orbán mennyire büszke volt az oltási mutatókra!
17-re:
Ezt én írtam.
Arra gondoltam, hogy nem úgy oltásellenes, mint Gődény és követői. Hogy a háttérhatalom chipet rak beléd az oltással, meg ez csak a gyógyszergyárak érdeke, meg az oltott is ugyanúgy fertőz blablabla. Tehát nem dőlt be ilyen konteós elméleteknek, meg kuruzslók áltudományos szövegeinek.
Egyszerűen alábecsülte ennek a folyton mutálódó vírusnak a veszélyességét, ill. túlbecsülte saját immunrendszere erejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!