Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kóbor János haláláról, mennyir...

Kóbor János haláláról, mennyire tehet a balliberális oldal?

Figyelt kérdés

Ismert, hogy Kóbor háziorvosa az a Komáromi volt, aki a Sinofarm vakcinát visszautasította és azt tanácsolta a betegeinek, hogy ne oltakozzanak olyan vakcinákkal, amiknek akkor még nem volt engedélyük. Mint ismert ez rossz lépés volt, mert nem sokkal később elfogadták azokat a vakcinákat az EU-ban is.

A DK-momentum még petíciót is indított a vakcina ellen. Vajon ha nem hallgatta volna meg háziorvosát Kóbor még élne? Ez volt egy betelefonálós műsorban a téma tegnap

2021. dec. 7. 10:20
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
86%

Azt azért elfelejtetted, hogy azért nem akarta senki a kínai meg orosz vakcinát, mert nem adták át a teljes viszgálati anyagot róla, csak rámondták, hogy nekik ennyi % jött ki. Időközben az is kiderült, hogy az időseknél a synopharm nem sokat ér. A feleségem 85 éves mamájának sem volt semmilyen immunválasza rá, a pfizerre már volt.

Utólag mindenki nagyon okos, de ott valóban olyan szerrel akart oltani a kormány, amiről nem tudtunk mást, csak amit a Kínai és Orosz kormány mondott. Furcsamód ilyenkor nem baj, hogy azok komcsik.

2021. dec. 7. 10:39
 12/53 anonim ***** válasza:
65%
11) nem vagyok fideszbzi,de ezek az oltóanyagok voltak elérhetőek legelőször.a zsidók felvásároltak minden nyugati oltóanyagot az elején.még trump is fel akarta amit itt gyártottak európában,de az eu ezt már nem hagyta.szóval keleti vakcinák voltak, más nem.
2021. dec. 7. 10:46
 13/53 anonim ***** válasza:
82%

#12 Erre szerintem nem az a megoldás, hogy beoltjuk a lakosságot azzal ami van, mindegy, hogy mi van benne. Ha később az derült volna ki, hogy roncsolja a vérsejteket és nem az, hogy sok embernél hatástalan valószínűleg te sem örültél volna.

Akkor és ott annyit tudtunk, hogy a Kínaiak és az Oroszok megnézték és szerintük jó. Az én részemről nekem van egy beépült aggályom a Kínai jó kategóriáról. Mint később kiderült az a jó, nem is olyan jó.

2021. dec. 7. 10:53
 14/53 anonim ***** válasza:
77%
12! Hazugság! A Pfizer és Moderna oltóanyagok voltak legelőször elérhetők, ezek is jöttek meg legelőször! Sőt, ugyanilyen oldottságat érhettünk volna el, ha nem használunk Shinophamot és szputnyikot sem, csak kb. másfél hónappal később.
2021. dec. 7. 10:54
 15/53 anonim ***** válasza:
100%

összeesküvés eéméletnek tünik,még abban sem vagyok biztos hogy Komáromi volt a háziorvosa.

A kinaival február környékén oltották az időseket annak a hatása ma már szinte semmi junius óta meg hegyekben áll a pfizer moderna bőven lett volna ideje beoltatni magát de ő rizikózott, nem jött be

2021. dec. 7. 10:57
 16/53 anonim ***** válasza:
41%

13-as, ez hülyeség.

A kínai is hatékony. Százalékokon vitatkoztak, hogy 86 vagy 95%-ban véd egyik ill. másik vakcina.

Ill. hogy a védettség kialakulása, ill. megszűnése milyen gyorsan megy végbe: oltás után hány héttel tekinthető védettnek az oltott, ill. mennyi ideig van védettsége.

Szó sem volt arról, hogy a kínai nem hatékony vakcina. Az háziorvosok hónapokon át ezzel oltották a lakosságot. Ha nem lett volna hatékony, egyszerűen nem állt volna meg a 3. hullám.

2021. dec. 7. 10:59
 17/53 anonim ***** válasza:
86%

"Nem is volt oltásellenes."-írja egy válaszoló.

"Sosem oltatom be magam semmivel, az influenza elleni vakcinát sem kértem, és ezt sem fogom"-Kóbor János.

Ennél, hová legyen oltásellenesebb valaki?

2021. dec. 7. 10:59
 18/53 anonim ***** válasza:
84%

SEMMI, ez 100%

Kóbor nem azért nem adatta be magának, mert konkrétan ettől az oltástól félt volna, pláne nem azért mert a háziorvosa nem javasolta az akkori ismeretek fényében a Sinofarm vakcinát.

Kóbor egy riportban pontosan megfogalmazta, hogy ő nem oltásellenes, nem oltásrettegő, stb. hanem ő világ életében egészséges volt, soha nem volt beteg, és ezért nem is tartja fontosnak, hogy beoltassa magát, mert az ő immunrendszere legyőzi ezt a kórt.

Tehát nem is beszélt a háziorvosával. (Ha egyáltalán valóban ő lenne az, amiről nem vagyok meggyőződve, főleg hogy itt "balliberális oldalazol")

Egyáltalán egy szakmai állásfoglalás miatt mennyire lenne felelős egy politikai oldal?

Továbbá:

a Sinofarmról kiderült, hogy 60 év felett nagyon nagy százalékban hatástalan, vagyis hamis biztonságérzetet nyújtott a vakcina.

Lehetősége volt más vakcinához is jutni, én se fogadtam el, két hetet vártam, és megkaptam a Modernát.

A Fidesz viszont felelős azért, hogy a különutas megoldásokkal, amik akár nem is olyan biztonságosak, és titkolózásokkal közbizalmatlanságot ébresztettek az emberekben.

Meg is előzött az EU, pedig Orbán mennyire büszke volt az oltási mutatókra!

[link]

2021. dec. 7. 11:02
 19/53 anonim ***** válasza:
36%
14) ami jött azt az eu között osztották szét, tehát komoly mennyiséget nem kaptunk.az osztrákok is nyúzták az eu-t,és nem sok híja volt hogy bevásároljanak keleti vakcinából.az eu elkésett a rendeléssel,erről bőven találsz cikkeket a neten.
2021. dec. 7. 11:02
 20/53 anonim ***** válasza:
94%

17-re:

Ezt én írtam.

Arra gondoltam, hogy nem úgy oltásellenes, mint Gődény és követői. Hogy a háttérhatalom chipet rak beléd az oltással, meg ez csak a gyógyszergyárak érdeke, meg az oltott is ugyanúgy fertőz blablabla. Tehát nem dőlt be ilyen konteós elméleteknek, meg kuruzslók áltudományos szövegeinek.

Egyszerűen alábecsülte ennek a folyton mutálódó vírusnak a veszélyességét, ill. túlbecsülte saját immunrendszere erejét.

2021. dec. 7. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!