Vannak még itt oltatlanok rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Nem kérünk oltást. Hagyjanak békén. Aki fél az oltassa magát. Minket hagyjanak nyugodtan élni.2021. dec. 3. 10:35
51/53 anonim válasza:
#2 válaszolóval értek egyet. Mindig is azt vallottam, hogy aki hülye az haljon meg.
53/53 anonim válasza:
Az a baj az egésszel, hogy semmit sem bizonyított a vakcinák hatasossagaval kapcsolatban. Valamint a szabadság jogok megsértése, hogy egyes munkáltatók / országok kötelező jelleggel szurkálnak embereket kísérleti céllal. Valamit sokat hallom, hogy hát közös felelősség vállalás, mások megmentése : egyrészt a vírus nem annyira veszélyes ( 3 szor is elkaptam) , másrészt amikor télen pl a kelteiben sétálnak ezek a személyi, akik a fenti felszólítást intézik embertársaik elé, az ott lévő hajléktalanokat megmentik a fagyastol? Ehezestol? Értük miért nem vállalnak felelősséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!