Eddig az volt a mantra, hogy azért oltass, hogy védd azokat, akiket nem lehet oltani. Mostanra kiderült, hogy gyakorlatilag mindenkit lehet (vagy legalább is ez a hivatalos). Akkor végre békén hagyják az oltatlanokat?
Egyre nevetségesebb már ahogy kapálóznak az omikronjukkal hogy hátha még találnak valamit amivel még lehet riogatni a népet. Kár hogy már a korábbi legvadabb vírus és korlátozásfanatikusoknak is kezd végre leesni mire megy ki ez az egész.
Most hogy kiderült hogy a vakcinák szart sem érnek, gyorsan ki kellett találni valamit amire rá lehet fogni miért nem működnek. Egy új variáns erre a feladatra jó is lesz, amivel még lehet riogatni mert nem tudtunk róla semmit. De aggodalomra semmi ok, gyorsan összedobnak egy vakcinát ami jó az új variáns ellen is, talán abból három adag majd megvéd. Januártól indul újra a színdarab az elejétől. Mire ezzel is végig oltanak jön egy új variáns. Komolyan emberek, még mindig nem kezd átlátszó lenni? Hányszor futunk még végig ennek a forgatókönyvnek a mentén csilliárdos bevételeket hozva a vakcina gyártóknak mire rájövünk végre hogy valahol sántít a történet?
Szerintem is kene a magyar tarsadalmat overall egeszségesebbe tenni, ahogy az előttem szólo is mondta.
Mindazonaltal nem tudom miert gondolják azok akik nem akarnak oltatni, hogy a hatalom ellenük van stb. Dög unalmas. Egyenlőre van valasztasi lehetőség. Felnőtt emberek döntenek, aztan ez jar valamivel.
Az online meg egyeb sajtórol meg lesujto a velemenyem. Hogy csak a gibraltari peldat hozzam fel... a 100% feletti oltottsági aranyt az oltasellenesek tenykent elfogadták, de ha korhazi piblikaciókrol van szó ami a korhazba került oltottak jobb tulelesi aranyait tartalmaztak, az kamu alapból.
Alig varom a reakciókat az amerikai adatokról, ahol azt irjak a korhazban levők 75%-a oltott. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!