Mi az a RENDES engedély? Te sem tudod igaz, csak jó kicsit okoskodni? :-))))) Így fontosnak érzed magad :)
2021. dec. 3. 12:13
22/53 anonim válasza:
Aki szerint a Pfizer nincs engedélyezve, az eddig szatyorban élt? Már rég engedélyezve van.
2021. dec. 3. 12:15
23/53 anonim válasza:
Semmi gond, de akkor ne is terheld az egészségügyet amikor megbetegszel. Haldokolj otthon, szép csendben, nyugodtan.
2021. dec. 3. 12:20
24/53 anonim válasza:
Én kényszer-oltott vagyok, attól még jöhetek?
2021. dec. 3. 14:52
25/53 anonim válasza:
Biztos jöhetsz, mert Mindenki az lesz előbb-utóbb.
2021. dec. 3. 14:56
26/53 anonim válasza:
Minek "fostok" az oltástól, amit csak itt 6 millióan megkaptak már?!
De ti tudjátok, fossatok tőle. Csak minket hagyjatok már békén.
2021. dec. 4. 11:04
27/53 anonim válasza:
Vagyok még mindig
2021. dec. 4. 15:21
28/53 anonim válasza:
Komolyan ki a halált érdekel, hogy oltatlan vagy? Nem is tettél fel kérdést, csak idejöttél nyafogni, hogy énnekem mánpedig nem kell az ótás! Jól van, akkor nem adatot be magadnak azt kész. Éld az életed. Ja várj, hogyha lenne neked olyan, akkor nem itt élnéd ki a feltűnési viszketegségedet.
2021. dec. 4. 19:50
29/53 anonim válasza:
Neked vagy lövésed sincs arról miről beszélsz vagy szándékosan akarsz másokat megvezetni.
Mindenki tudja, hogy már rég megvan minden engedélye a Pfizernek. És NEM csak "vészhelyzeti".
Egyébként a vakcina hatásossága illetve biztonságossága szempontjából szinte semmi jelentősége nincs, hogy vészhelyzeti vagy végleges az engedély mivel szinte ugyanazoknak a feltételeknek kell megfelelni.
"A vészhelyzetben történő jóváhagyáshoz és a teljes, mindenre kiterjedő jóváhagyáshoz lényegében azonos feltételeknek kell megfelelni, de az FDA által előírt időtartam hosszabb, hat hónap. Ezenfelül a gyártó még több adatot szolgáltat a gyártási folyamatról és annak körülményeiről, így a teljes folyamat időigényes."
2021. dec. 4. 20:04
30/53 anonim válasza:
Hülye, ez USA engedély. Ennyi erővel én is viselhetek fegyvert mert az USA-ban engedélyezték?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!