Támogatnád azt, hogy akik felvettek eddig 2 oltást, azoknak kötelező legyen a 3. oltás. Viszont az oltatlanoknak ne legyen kötelező semmi?
Nem bazmeg, dugják fel a 3. Meg a 4. Oltásukat oda ahová Szájer
Elég volt a kibasszott vírushisztiből, beoltattam magam 2x jóhiszeműen, hátha végetér, de nem bazmeg ezek örökké ezt akarják, most nyomják már a 4. Oltást a BRUTÁLIS FÁRADTSÁGOT OKOZÓ OMIKRON MUTÁNS elleb
"Aki nem kapott eddig oltást és semmi baja nem volt 2 év alatt, az valószínűleg életrevaló egyed és nem is lesz baja soha."
Jelenleg 2 közismert magyar zenésznek az életéért küzdenek az orvosok. Egyikük sem oltatta be magát, pedig a veszélyeztetett korcsoportba tartoznak.
2-es
És ki mondta ezt, a Fidesz? Emlékeztetlek, hogy rengeteg hírességet vásárolt meg kilóra magának mostanában a Fidi: Tóth Gabi, Majka, Nagy Feró stb. Gyakorlatilag felvásárolja az összes zenészt, hogy hazudjanak amit ők mondanak.
Nem oltatnám be magam.
Kaptam két oltást, bőven van antitestem, szedek vitaminokat, hordok maszkot, úgyhogy nem érzem szükségét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!