Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád azt, hogy akik...

Támogatnád azt, hogy akik felvettek eddig 2 oltást, azoknak kötelező legyen a 3. oltás. Viszont az oltatlanoknak ne legyen kötelező semmi?

Figyelt kérdés
Végül is van benne logika. Aki nem kapott eddig oltást és semmi baja nem volt 2 év alatt, az valószínűleg életrevaló egyed és nem is lesz baja soha. Aki viszont egyből szaladt az oltásért, mert gyenge vagy mert félt, annak legyen kötelező félévente az újabb oltás, mert ki tudja milyen gyenge az immunrendszere.
2021. dec. 2. 21:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértenék, hogy semmilyen orvosi beavatkozásra ne kényszeríthessenek
2021. dec. 3. 00:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
1 Az omikron mutáns olyan brutális fáradtságot okoz, hogy én tegnap végigaludtam a napot az idodában a gép mellett mikor olvastam róla 😂
2021. dec. 3. 07:43
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Bocs kérdező, szerinted Balázs Fecó is a kormány kérésére halt meg covidban?

Értem én, hogy imádjuk a konteókat, de maradjunk már meg a józan ész talaján...

2021. dec. 3. 10:02
 14/18 anonim ***** válasza:
6%
13 a zenészek drogosok. A sok szívás az orrot, tüdőt leterheli. Naná hogy elviszi őket egy covid
2021. dec. 3. 10:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Aki már felvette az első két oltást büntetésből évente 2x kelljen oltania és váljon maga is mutánssá. Aki eddig is okos volt az ne kapjon már oltást. Így gondoltad kérdező?
2021. dec. 3. 10:18
 16/18 anonim ***** válasza:

#14 🤦‍♂️

Imádom ezeket a nagyívű általánosításokat. Igaz, hogy baromság, de legalább van önigazolás..

2021. dec. 3. 10:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Röviden összegzem: nem vagy normális, - kérdező!
2021. dec. 4. 15:11
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

13#

Mivel az oltatlanok hülyék és iskolázatlanok, ezért ez a 2 híres zenész is az! Bár lehet a telefonos gyógyítás miatt kerültek súlyos állapotba, onnan meg már nehéz visszajönni. Nem, inkább hülyék. Így egszerűbb!

2021. dec. 5. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!