Vannak még itt oltatlanok rajtam kívül?
2 napja kaptam az elsot. En se adatnam be.
Csak azert teszem mert tudom, hogy ha a gyerekkel tortenik valami pl korhazba kerul akkor nem engednek be "lepraskent".
Sot olyat is hallottam, hogy valakinek a gyereket se lattak el mert a szulo oltatlan.
Lesz meg ennek bojtje. A tobbse ugyanigy kenyszerbol teszi es nem a betegsegtol fosnak.
Mindenesetre en mostantol legalisan fertozok majd mindenhol.
8
Ne hazudozz. Nincs engedélyezve.
16
Továbbra is csak hazudozol. Nincs engedélye.
17, DE engedélyezve van.
"2020 decemberében az Egyesült Királyság elsőként engedélyezte vészhelyzetben történő alkalmazását, majd rendszeres használatát. Azóta 84 országban került engedélyezésre, köztük az Amerikai Egyesült Államokat és Kanadát, az Európai Unió országait, az Egyesült Királyságot, Ausztráliát, Ukrajnát, Izraelt, Brazíliát, Bangladest, Mexikót, Japánt és Szingapúrt."
Várom a bizonyításodat 17-es, hogy mi alapján állítod, hogy nincs engedélyezve. Mert hülyeségeket én is tudok állítani, bizonyíték nélkül.
Az ég barna színű, a friss fű pedig lila.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!