Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak még itt oltatlanok...

Vannak még itt oltatlanok rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Nem kérünk oltást. Hagyjanak békén. Aki fél az oltassa magát. Minket hagyjanak nyugodtan élni.

2021. dec. 3. 10:35
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
79%

2 napja kaptam az elsot. En se adatnam be.

Csak azert teszem mert tudom, hogy ha a gyerekkel tortenik valami pl korhazba kerul akkor nem engednek be "lepraskent".

Sot olyat is hallottam, hogy valakinek a gyereket se lattak el mert a szulo oltatlan.

Lesz meg ennek bojtje. A tobbse ugyanigy kenyszerbol teszi es nem a betegsegtol fosnak.

Mindenesetre en mostantol legalisan fertozok majd mindenhol.

2021. dec. 3. 10:54
 12/53 anonim ***** válasza:
36%

8

Ne hazudozz. Nincs engedélyezve.

2021. dec. 3. 10:57
 13/53 anonim ***** válasza:
39%
Tele van antivaxerrel ez az oldal. Csak a net maradt már nektek, ahol óbégathattok még, hétköznapi életben már nyakleves jár melóhelyen vagy bármilyen közösségben. ☺️
2021. dec. 3. 10:59
 14/53 mindentudó99 ***** válasza:
69%
És ennek a kérdésnem mi értelme? Nem oltatod magad és kész? Ki nem hagy békén? Csak szerepelni akarsz itt egy k8csit
2021. dec. 3. 11:07
 15/53 anonim ***** válasza:
36%
5: a Pfizer vakcinak engedélyezve van. Mehetsz oltani
2021. dec. 3. 11:19
 16/53 anonim ***** válasza:
64%

16

Továbbra is csak hazudozol. Nincs engedélye.

2021. dec. 3. 11:26
 17/53 anonim ***** válasza:
54%

17, DE engedélyezve van.

[link]

"2020 decemberében az Egyesült Királyság elsőként engedélyezte vészhelyzetben történő alkalmazását, majd rendszeres használatát. Azóta 84 országban került engedélyezésre, köztük az Amerikai Egyesült Államokat és Kanadát, az Európai Unió országait, az Egyesült Királyságot, Ausztráliát, Ukrajnát, Izraelt, Brazíliát, Bangladest, Mexikót, Japánt és Szingapúrt."

2021. dec. 3. 12:04
 18/53 anonim ***** válasza:
48%
2021. dec. 3. 12:06
 19/53 anonim ***** válasza:
48%

[link]

Várom a bizonyításodat 17-es, hogy mi alapján állítod, hogy nincs engedélyezve. Mert hülyeségeket én is tudok állítani, bizonyíték nélkül.

Az ég barna színű, a friss fű pedig lila.

2021. dec. 3. 12:08
 20/53 anonim ***** válasza:
63%
20 még le is írtad VÉSZHELYZETI ALKALMAZÁSÁT ENGEDÉLYEZTÉK, tehát nincs rendes engedélye az egy tizen éves folyamat lenne de amennyi sideeffectet okoztak egyik vakcina sem fog soha rendes engedélyt kapni mert több problémát okoznak mint amit megoldanak.
2021. dec. 3. 12:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!