Az oltásellenesek ellen, hogyan lehetne hatékonyabban fellépni társadalmilag?
"Megnézném, hogy az amúgy fotelszakértő oltásellenes kisnyugdíjasok hányszor lépnék át a fénysebességet az oltópont felé rohanva."
Ők már rég bevannak oltva, a legtöbb oltatlan fiatal mint én vagy már atesett a viruson középkorúként és nem fél már.
Én ugyvagyok vele átesettként, hogy az elsőt is túléltem, a következőt is valszeg, de ha 24 évesen nem is, akkor nem vagyok életrevaló, ha nem a korona akkor más fog elvinni. A vírus megvolt, az oltástól jobban félek, ott nem tudom mi lesz a reakció, sokan panaszkodnak oltás után, miért kockáztassak?
12, nincsenek rég beoltva. A nyugdíjasok között ugyan magasabb az átlagnál az oltottság, de ott is 80% alatti. Én a maradékról beszéltem, meg nyilván az összes többi középkorúról, fiatalról is.
Amúgy meg menjél homeopátiás oltáskivezetésre, neked biztos gyermekbénulás meg tuberkulózis ellen se kell az oltás, csak a gonosz dokik kérdés nélkül beléd rakták.
Adj egy okot 15-ös hogy beoltassam magam, hogy kockáztassam az egészségemet. Te erre azt mondanád lehet (bár talán ezt se ismered be) hogy 100-ból 1 oltottnak baja lesz, de ez elenyésző, én erre meg ezt hogy ez a vírusnál is igy van alapvetően (amin viszont már atestem).
Akkor ezt meg is beszéltük.
További szép napot!
Így van lépjen fel maga ellen és kezeltesse magát mert már beleőrült a rettegésbe 🤦♀️🤦♀️
Vírusok,baktériumok,gombák és mikrorganizmusok mindig voltak vannak és lesznek is ha tetszik ha nem
Természetes védettséggel erős egy nyájimmunitás és nem ilyen szarokkal amiknek több a kára mint a haszna mint az látható is
Gibraltáron mindenki be van ótva és mi a vége?Korlátozások ismét,na akkor hagyjuk már
Járvány közepén nem oltunk ősrégi szabály amit Rusvai bácsi sem kérdőjelezett meg mikor Pócs kijelentette és tudod miért nem?Azért nem okos tojás mert mindenki tudja ezt még egy laikus is nemhogy egy virológus vagy bármilyen orvos.Akkor miről beszélünk?
Mutációk azért vannak mert nyomják ezt a szart és ennyi
19-es akar én linkeltem volna be ezeket😁
Egyetértek veled es hidd el sokan kezdik már érteni 👍🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!