Ezt megteheti az iskola?
Figyelt kérdés
Fiam gimnáziumba jár. Az osztályából 1 ember koronavírusos, és nem mehetnek az oltatlanok 2 hétig iskolába, míg az illető ki nem gyógyul.
Osztályból 5-en nincsenek beoltva.
Fiam nincs beoltva, de nincsenek tünetei, az iskola megírta, hogy nem segít semmit neki, tanuljon magától.
Eljött az idő, amikor gyerekeket diszkriminálják, ezt megtehetik már jogilag? Tudtommal csak munkavállalásnál jött oltással kapcsolatban döntés.
2021. nov. 15. 16:34
21/21 anonim válasza:
#22 az oltás mellékhatásairól általában az oltásellenesek rinyálnak ("a haverom sógorának a keresztapja szomszédját beoltották és két héttel később elütötte a tűzoltóautó, biztos az oltás miatt!!!!") az oltottakra nem jellemző. Én oltás után kb. 1 napig voltam rosszul, nem rinyáltam, mert tudtam, hogy ezt el kell viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!