Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt megteheti az iskola?

Ezt megteheti az iskola?

Figyelt kérdés

Fiam gimnáziumba jár. Az osztályából 1 ember koronavírusos, és nem mehetnek az oltatlanok 2 hétig iskolába, míg az illető ki nem gyógyul.

Osztályból 5-en nincsenek beoltva.

Fiam nincs beoltva, de nincsenek tünetei, az iskola megírta, hogy nem segít semmit neki, tanuljon magától.

Eljött az idő, amikor gyerekeket diszkriminálják, ezt megtehetik már jogilag? Tudtommal csak munkavállalásnál jött oltással kapcsolatban döntés.

2021. nov. 15. 16:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
9: Akkor erre is mondj valami okosat: Az mit tegyen, aki 2-3 nap alatt kiheveri még a legújabb, százezerszer halálosabb verziót is? Neki aztán tök felesleges megkockáztatnia az oltás mellékhatásait.
2021. nov. 15. 18:46
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

Így van!Be ne oltassa magát!

Teljesen felesleges

2021. nov. 15. 18:51
 13/21 anonim ***** válasza:
73%

Az ezerrel bűzlő járványhelyzeti intézkedések egyik legsötétebb eleme, hogy ilyet meg lehet tenni. Ím, elérkezett az, amit jómagam már fél éve megjósoltam: Az oltatlanokat teszik felelőssé az újabb hullámért, és őket minden lehetséges módon ellehetetlenítik. Mindezt motiváció címszó alatt. (Jó kérdés: A kényszerítés mennyire nevezhető motivációnak?)

Ha nálunk ilyet bevezetnek, én otthon fogok maradni, oltott létemre is. Elfogadhatatlan, hogy kísérleti fázisban lévő vakcinák felvételére kényszerítik az embereket, főleg, hogy a tapasztalatok azt mutatják, hogy az egész vakcináció alig ér bármit.

Szóval, azt tudom javasolni, hogy ne hagyd magad!

2021. nov. 15. 19:43
 14/21 Andizsuzsi ***** válasza:
85%
Milyen iskola is ez pontosan? Mert a közoktatásban ez nem így megy.
2021. nov. 15. 21:29
 15/21 anonim ***** válasza:
36%
talán oltassa be magát! Unalma smar ez az oltasellenesseg!
2021. nov. 15. 21:31
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
Inkább örülnél, hogy az iskola jobban vigyáz a fiadra, mint te. Főleg hogy ekkora zseni, hogy gimnazistaként már képes felülbírálni az egész orvostársadalom véleményét. Ebből a srácból még egy új Einstein is lehet, szóval ne hagyjátok elpatkolni.
2021. nov. 15. 23:32
 17/21 anonim ***** válasza:
47%

16, tisztában vagy azzal, hogy ezek miféle "oltások"?

[link]

2021. nov. 16. 01:38
 18/21 anonim ***** válasza:
42%
18 ja csak fel családom egeszsegugyis! Tisztában vagy azzal, hogy hány ember halt meg covidban? Meg hogy mennyit szenvedtek, csak azért, mert nem oktattak be magukat! Gondolkozzál már!
2021. nov. 16. 01:39
 19/21 anonim ***** válasza:
36%

12-es

Mondok egy okosat :) A beoltás vagy nem beoltás, az mindenki maga szuverén döntése...ebből kiindulva, ha figyelmesen elolvastad volna a válaszaimat, láthattad volna, hogy én csak arról beszéltem, hogy ha nincs beoltva, akkor nincs rinya, hogy így meg úgy vegzálnak meg korlátoznak ,aki nem oltatja magát ezt vállalnia kell és pont ez nem vita tárgya, méghozzá azért nem, mert mindenki tisztában volt már a legelején, a nem beoltás következményeivel, én csak erről beszéltem, senkire nem tukmálom az oltást, ha nem akarja, csak azt mondom, hogy no rinya utólag. :)

2021. nov. 16. 08:53
 20/21 anonim ***** válasza:
82%

Így van!Aki oltás után lesz xarul akkor az se rinyáljon mert ő akarta

A nem beoltott szinten

2021. nov. 16. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!