Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted hogyan kellene...

Szerinted hogyan kellene kezelni a transzneműséget az okmányokban?

Figyelt kérdés

2021. nov. 10. 17:40
 101/142 A kérdező kommentje:
Gondolhat bármit magáról egy transz, attól még ő olyan nemű, amilyennek született. Ezért ne rám tessék haragudni, hanem a természetre, hogy nem kérdezi meg, milyen nemű akarsz lenni.
2021. nov. 14. 04:11
 102/142 anonim ***** válasza:
54%

Látom új "érveket" nem tudsz felmutatni azok kívül, hogy a fogalmazásod érezhetően tocsog az utálkozástól és gyűlölködéstől.

És amíg más érved nincs csak az, hogy "biológia így biológia úgy" addig kár folytatni ezt az eszmecserét. Mert a kérdésed nem biológiai volt hanem közigazgatási (khmm okmányok khmm). Így lényegében értelmetlen az egész amit leművelsz és csak időpocsékolás érdemben foglalkozni az önismételgetéseddel ami kezd eltérni a tárgytól.

2021. nov. 14. 04:20
 103/142 A kérdező kommentje:
Már nincs mit hozzáfűzni.
2021. nov. 14. 04:26
 104/142 anonim ***** válasza:
72%

Nekem volna mit hozzáfűznöm, ha tudnál normálisan érvelni és nem csak a biológiát emlegetve. Mert az nem érvelés, hogy "már pedig a biológia így akarta" főleg nem olyan kérdésben ahol az okmányban szereplő nemről beszélünk. De ha nem tudod megérteni a különbséget a két dolog között az nem az én hibám. :)

Abban meg nem leszek partner, hogy értelmetlenül fröcsöghess az utálkozásoddal. ;)

2021. nov. 14. 04:29
 105/142 A kérdező kommentje:
Én már mindent leírtam a témában.
2021. nov. 14. 04:39
 106/142 anonim ***** válasza:
34%

A kérdező egy transzfób személy, csak hörögni jött ide. A hozzászólásai egyértelműen mutatják, nem az érdekli, hogy szerintünk az okmányokban hogyan kellene kezelni a transzneműséget. Csak gyűlölködésből írta ki az álkérdést.

Ha valóban a kérdésre adott válaszok érdekelnék, akkor azokra a konkrét válaszokra reagált volna. De mivel nem tette, egyértelműen csak egy transzfób troll.

Az az egyszerű tény sem jutott el hozzá, hogy megértse, mit jelent a társadalmi nem, vagyis gender. Az ilyenekkel nincs értelme vitatkozni sem. Amíg te beszélsz, nem hallgat, hanem csak vár, hogy beszélhessen. Ezek a szóból nem értenek. Ezek azok az emberek, akikből igazán lelkes lenin-ifjú, náci, besúgó, ávós, ügynök stb válhatott. Ők azok is, akik a leghangosabban bőgnek, mikor rájuk kerül a sor, őket üldözi a politika.

2021. nov. 14. 07:05
 107/142 A kérdező kommentje:

#106:

Ez nem működik. Leírtam a véleményemet, és ezért megpróbálsz nácinak meg ávósnak titulálni. Ez így gyenge.

Elmondtam, hogy szerintem hogyan és miért úgy kellene az okmányokban kezelni a transzneműséget.

Mondd el nekem, mi a társadalmi és a biológiai nem közötti különbség! Csak egy rövid definícióval.

2021. nov. 14. 07:23
 108/142 anonim ***** válasza:
23%

#98 "Még szerencse, hogy a transzneműek nem mentális betegek. "

De bizony, a transzok mentális betegek.

Ma már nem azokat nevezik transzneműnek, aki a BIOLÓGIA alapján trancsnemű lenne, hanem a mentális betegeket, akiknél egyértelmű, hogy nők vagy férfiak, csak éppen a mentális betegségük miatt nem tudják ezt elfogadni és ezzel azonosulni.

Komolyan nem értelek minek nyomod itt a propagandát, mikor teljesen egyértelműen látszik, hogy mennyire próbálod átírni a valóságot. Ha valaki nem fogadja el a testképét, az mentális beteg. Akkor is ha ez anorexiában jelenik meg, abban hogy le akarja vágatni a lábát mert nem érzi a sajátjának és bizony akkor is ha a farkát akarja levágatni.

2021. nov. 14. 08:56
 109/142 anonim ***** válasza:
17%

#106 nem, a kérdező nem egy transzfób, hanem ő egy normális ember.

te meg egy kretén vagy aki próbálja itt nyomni a maga hazug propagandáját.

Tudod nem véletlenül mutatják meg az óvodásoknak már a irály ruhája című mesét - nyilván te is ismered. Segítek kicsit - rólatok szól. Ott is megpróbálják behazudni egyesek, hogy milyen szép is a királyra adott "ruha" holott nincs is rajta semmi. De a hatalom és megfélemlítés miatt mindenkit rávesznek hogy velük hazudjanak, amíg valaki ki nem mondja a valóságot: a király bizony meztelen.

Te ezt próbálod itt, behazudni valamit ami nincsen és rávenni másokat hogy veled hazudjanak.

NEM!

A királyod meztelen. A biológia határozza meg a nemedet és nem a mentális betegséged. Beteg vagy mi meg nem, nem megyünk veled játszani a világodba, nem hazudunk veled.

2021. nov. 14. 09:01
 110/142 anonim ***** válasza:
91%
Emberek! Lehet h született valamilyen neműnek, de most komolyan. Ha at műtötték egy másik nemre nem lesz ugyan az. Ha kettő karral születsz de az egyiket levágják akkor már nem lesz ott. És ha egy nő ferfive muttenek mitől marad no? Mert mellei vannak? Nincsenek. Női nemiszerve sem lesz. Es ezek azért elég fontosak ahhoz, hogy valakiről megállapítsuk, hogy milyen nemhez tartozik. És csak azért mert azt mondom, hogy ha valamit mutenek, megváltozik, tehát nem lesz az eredeti, ettől még nem fogom a transznemuek pártját ezzel. Tok mindegy, hogy elfogadom őket vagy sem. Nem lesznek ugyan azok mert megvaltoznak. Ez a beteg. Amikor egy férfivé atmuttetet not férfinek hívunk. Mert ha valami, akkor az pont nem az. Vagy a kettőt között van, de nem marad férfi.
2021. nov. 14. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!