Szerinted hogyan kellene kezelni a transzneműséget az okmányokban?
Látom új "érveket" nem tudsz felmutatni azok kívül, hogy a fogalmazásod érezhetően tocsog az utálkozástól és gyűlölködéstől.
És amíg más érved nincs csak az, hogy "biológia így biológia úgy" addig kár folytatni ezt az eszmecserét. Mert a kérdésed nem biológiai volt hanem közigazgatási (khmm okmányok khmm). Így lényegében értelmetlen az egész amit leművelsz és csak időpocsékolás érdemben foglalkozni az önismételgetéseddel ami kezd eltérni a tárgytól.
Nekem volna mit hozzáfűznöm, ha tudnál normálisan érvelni és nem csak a biológiát emlegetve. Mert az nem érvelés, hogy "már pedig a biológia így akarta" főleg nem olyan kérdésben ahol az okmányban szereplő nemről beszélünk. De ha nem tudod megérteni a különbséget a két dolog között az nem az én hibám. :)
Abban meg nem leszek partner, hogy értelmetlenül fröcsöghess az utálkozásoddal. ;)
A kérdező egy transzfób személy, csak hörögni jött ide. A hozzászólásai egyértelműen mutatják, nem az érdekli, hogy szerintünk az okmányokban hogyan kellene kezelni a transzneműséget. Csak gyűlölködésből írta ki az álkérdést.
Ha valóban a kérdésre adott válaszok érdekelnék, akkor azokra a konkrét válaszokra reagált volna. De mivel nem tette, egyértelműen csak egy transzfób troll.
Az az egyszerű tény sem jutott el hozzá, hogy megértse, mit jelent a társadalmi nem, vagyis gender. Az ilyenekkel nincs értelme vitatkozni sem. Amíg te beszélsz, nem hallgat, hanem csak vár, hogy beszélhessen. Ezek a szóból nem értenek. Ezek azok az emberek, akikből igazán lelkes lenin-ifjú, náci, besúgó, ávós, ügynök stb válhatott. Ők azok is, akik a leghangosabban bőgnek, mikor rájuk kerül a sor, őket üldözi a politika.
#106:
Ez nem működik. Leírtam a véleményemet, és ezért megpróbálsz nácinak meg ávósnak titulálni. Ez így gyenge.
Elmondtam, hogy szerintem hogyan és miért úgy kellene az okmányokban kezelni a transzneműséget.
Mondd el nekem, mi a társadalmi és a biológiai nem közötti különbség! Csak egy rövid definícióval.
#98 "Még szerencse, hogy a transzneműek nem mentális betegek. "
De bizony, a transzok mentális betegek.
Ma már nem azokat nevezik transzneműnek, aki a BIOLÓGIA alapján trancsnemű lenne, hanem a mentális betegeket, akiknél egyértelmű, hogy nők vagy férfiak, csak éppen a mentális betegségük miatt nem tudják ezt elfogadni és ezzel azonosulni.
Komolyan nem értelek minek nyomod itt a propagandát, mikor teljesen egyértelműen látszik, hogy mennyire próbálod átírni a valóságot. Ha valaki nem fogadja el a testképét, az mentális beteg. Akkor is ha ez anorexiában jelenik meg, abban hogy le akarja vágatni a lábát mert nem érzi a sajátjának és bizony akkor is ha a farkát akarja levágatni.
#106 nem, a kérdező nem egy transzfób, hanem ő egy normális ember.
te meg egy kretén vagy aki próbálja itt nyomni a maga hazug propagandáját.
Tudod nem véletlenül mutatják meg az óvodásoknak már a irály ruhája című mesét - nyilván te is ismered. Segítek kicsit - rólatok szól. Ott is megpróbálják behazudni egyesek, hogy milyen szép is a királyra adott "ruha" holott nincs is rajta semmi. De a hatalom és megfélemlítés miatt mindenkit rávesznek hogy velük hazudjanak, amíg valaki ki nem mondja a valóságot: a király bizony meztelen.
Te ezt próbálod itt, behazudni valamit ami nincsen és rávenni másokat hogy veled hazudjanak.
NEM!
A királyod meztelen. A biológia határozza meg a nemedet és nem a mentális betegséged. Beteg vagy mi meg nem, nem megyünk veled játszani a világodba, nem hazudunk veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!