Szerintetek lesz kijarasi korlatozas az oltatlanoknak? most hogy berobbant a jarvany es nalunk a legmagasabb a reprodukcios rataja a virusnak jelenleg a vilagon?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 11:45
1/11 A kérdező kommentje:
Gazdasagunk a maradek 60 70 szazalek fent tudna tartani szoval most etermek kavezok usszodak mukodhetnenek tovabb legfeljebb a veszteseguk egy resszet kene kompenzalni.
2021. nov. 4. 11:47
3/11 anonim válasza:
Nem, mert az "személyiségi jogok-, az önrendelkezési jogok-", és egyebek megsértésével járna. Tudod: Mo.-n jogok vannak, de kötelezettségek???
4/11 A kérdező kommentje:
A fidesz 2 /3 barmit megszavazhat modosithatja az alkotmanyt is szoval barmilyen joghoz hozzanyulhat akar alapveto emberi jogaidhoz is
2021. nov. 4. 12:02
5/11 anonim válasza:
Nem hinném.Jövőre választások lesznek,ez pedig arcvesztéssel járhatna...avagy az oltatlanok szavazata is egyet ér.
6/11 anonim válasza:
Nem lesz, mert nincs kapacitás arra, hogy ellenőrizzék és betartassák. Ha minden létező rendőrt kiküldenek az utcára, akkor se fognak tudni több millió embert napi szinten igazoltatni.
7/11 A kérdező kommentje:
Azt a multkori kijarasi korlatozas eseten se tudtak ellenorizni meg szerintem a varosokban se es a falukon foleg nem. enis megszegtem tobbszor de atol meg hozhatnak ilyen szabalyt
Valamit lepniuk kell mert ugyan ugy jarunk mjnt a romanok akkor meg leeg az orszag es a fidesz kormany
2021. nov. 4. 12:09
8/11 anonim válasza:
Én max a zárt terekben való újbóli maszkviselést tudom elképzelni.Esetleg bizonyos helyekre védettségivel bemenni pl mozi és hasonlók.De drasztikus intézkedések szerintem nem lesznek,ahogy a sulik sem valószínű hogy bezárnak,jelenleg még karanténba sem mehetnek 7. osztálytól hiszen ott a lehetőség az oltásra,legalábbis a szülőin ez hangzott el.De tuti hogy majd ide is begyűrűzik az ovis korosztály oltása is.
10/11 A kérdező kommentje:
Kerdes kinek? remelem oltotaknak nem
En csak az elonyokert oltattam be magam akor semmit nem erek vele.
2021. nov. 4. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!