Egyetértesz vele, hogy nem jogsértő az oltatlanokat védettségi igazolvánnyal korlátozni?
Oltatlan vagyok (de nem oltás ellenes).
Leszarom az egészet!
Engem nem korlátoz semmiben, élem az életem ahogy a nagy lezárás alatt is.
A baj a kommunikáció.
Sok munkahely van ahová kérnek egészségügyi alkalmasságit, ennyi erővel az is jogsértő lenne.
Amúgy ez a szint nem. Az embernek nem létszükséglet a koncert, étterem. Az már inkább, hogy az olaszoknál oltáshoz kötik a melót
Aki fel akarta már felvehette az oltást. Így ő védett vagyis azt hiszi a hamis propaganda miatt. Aki saját felelősségére kihagyta az oltást meg vállalja az ezzel járó kockázatot (azt hogy egészséges maradhat) ha megerősíti az immunrendszerét hagyományos módon.
Szóval innentől egy nagyon súlyos jogkorlátozás.
Amihez az alkotmánybíróság asszisztál.
Sok helyről van és lehet kiszorítva az ember aki oltatlan.
És ezzel akarják rákényszeríteni hogy elveivel ellentétes dolgot cselekedjen. Más értelme ugye nincs mert az oltottak már védve vannak.
Legalábbis ezt propagálják hamisan sajnos.
Az alkotmánybíróság döntött.
Teljesen mindegy, hogy én vagy mások mit gondolnak. Az arra leginkább szakavatott szervezet meghozta a döntését.
Olyan korban élünk, amikor mindent vitatni kell.
Tudósak bizonyították a klímaváltozást a fotelklímaszakértők vitatják.
Tudósok bizonyították, hogy az oltás hatásos a fotelvirológusok vitatják.
Alkotmányjogászok körbejárták a kérdést, és döntést hoztak, de a foteljogászok vitatják.
Én magam részéről elfogadom a tekintélyek döntését, mert tudom, hogy nem én vagyok a helikopter.
Ebbe mások is belegondolhatnának...
9-es Hogy lehetsz ennyire a tekintélyelvűség rabja. Ne azért fogadj el valamit mert valaki azt mondta hanem azért mert az számodra igaz vagy sem.
Csak egy robot hallgat mások parancsaira automatikusan.
Egy sajnos nagyon rossz de tanulságos példa:
Náci tudósok bebizonyították hogy a zsidó nép alacsonyabb rendű faj. A német nép elfogadta a tekintélyek döntését. És tudjuk mi lett a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!