Miért az oltásellenesek hangja a hangosabb, miért ők uralják a kommentszekciókat, miközben az oltatlanok pont a kisebbség (40%)?
Általában a kisebb IQ-val rendelkezőek a lehangosabbak, a többiek csendben teszik a dolgukat.
Lásd oltásellenesek, vagy ami most aktuális, a DK szekta.
Már milliószor el lett mondva, hogy a covidban elhunytak csekély része oltott. Magyar adat számomra érthetetlen okból nincsen ezzel kapcsolatban, de minden országban, ahol van erről adat, ez a helyzet.
Nem tudom én minden sajtó termékben az oltás propagandát hallom. Több percet foglalkoznak vele. Az is elrettent hogy aki oltásellenes azt rémhírterjesztéssel bélyegzik meg. Ez nem egy demokratikus vita alapja.
Én elfogadom hogy valaki oltáspárti de akkor miért nem fogadják el hogy valaki oltásellenes.
Anyukám pl megkapta a két oltását és utána két hónap múlva 3-4 hétig nyomta az ágyat coviddal. Előtte semmi baja nem volt. Aztán 1 hétre rá megkapta a 3.-at (nem is kaphatta volna ha átesett rajta egy ideig...) és még egy hétig nyomta az ágyat (visszaesett).
Nagyon fontos: Csak akkor támogatom hogy valaki ne kapjon oltást ha közben alaposan és folyamatosan megerősíti az immunrendszerét!
Ezen a napi szintű helyes testedzést és a táplálékkiegészítők (főleg vitaminok) használatát értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!