A hétvégén több, mint 100-an haltak meg koronavírusban. A koronvirus. gov .hu- lévő adatok szerint az utoljára elhunytak nagy többsége idős ember, ők mind oltatlanok voltak?
egy beteg oltott ember 1,5 embert fertőz meg
egy beteg oltatlan ember 8 embert
mi ebben olyan felfoghatatlan?
A világ legrangosabb és legrégibb orvosi folyóiratában pár napja publikált cikk azt állapította meg, hogy oltott háztartásokban 25% a valószínűsége annak, hogy valaki SARS-CoV-2 delta (B.1.617.2) variánssal megfertőzőik, teljesen oltatlanban 38%, amit nem tart szignifikánsan magasabbnak. Becslésük szerint a vakcina hatékonysága a delta fertőzés megelőzésében (a tünetektől függetlenül) háztartási körülmények között 34%.
"SAR was not significantly higher in unvaccinated (38%, 95% CI 24–53) than fully vaccinated (25%, 18–33) household contacts (table 1). We estimated vaccine effectiveness at preventing infection (regardless of symptoms) with delta in the household setting to be 34% (bootstrap 95% CI –15 to 60)."
Szerintem már nyilvánvaló lesz lassan egy down kóros, kisegítő iskolába járó 65 iq-s vízfejűnek is, hogy valami nem klappol az oltással
- az esetszámok gyakorlatilag telejsen ugyanazon a pályán kúsznak fel, mint a harmadik hullámnál, azzal a kis különbséggel, hogy azóta van 5-6 millió beoltott, meg 1 millió igazoltan átesett beteg
- ebből az következik, hogy vagy szar az oltás, vagy a delta ellen nem hatékony
- miért kezdik egyre jobban propagálni a harmadik adagot kimondottan kínai + orosz vakcinák esetén?
Persze érthető, hogy kellemetlen lenne egy ilyen brutális, ép ésszel fel nem fogható oltás propaganda után esetleg beismerni, hogy részben mégsem annyira hatékony
Én a környezetemben több oltottat is ismerek, akik most az utóbbi hetekben elkapták, 2 ismerősöm kórházban is van. Oltatlan ismerősöm egy van, aki most beteg ő 38 fokos lázzal nerflixezget otthon. Persze tudom, hogy ez semmit nem jelent, nyilván nem is ezért mondtam, hogy legyen ez a mintha amit vizsgálunk. De számomra hihetetlen, hogy most csak és kizárólag az a kb 3 millió ember fertőződik, és hullik aki nem lett oltva + nem esett eddig át a covidon
És egy tűpontos előjelzés...
3-as nem biztos hogy jól gondolod:
"Rusvai közölte, egy dolog nagyban segíthetne, ami sajnos nem szerepel a hivatalos közleményekben: mégpedig az, hogy az elhunytak, a lélegeztetőgépen lévők és a kórházban lévők közül hányan vannak beoltva. Akkor mindjárt magyarázatot kapnánk egy csomó kérdésre."
Lehet azóta ez megváltozott de nem hallottam felőle.
Izraeli adat:
augusztus közepén a lakosság 78 % volt teljesen oltott, a SARS-CoV-2 megbetegedés miatt kórházban kezelt fertőzöttek 60% volt teljesen oltott.
E számok azt mutatják, hogy ott egy oltatlan 2,3-szor nagyobb valószínűséggel kerül korházba SARS-CoV-2 megbetegedés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!