A hétvégén több, mint 100-an haltak meg koronavírusban. A koronvirus. gov .hu- lévő adatok szerint az utoljára elhunytak nagy többsége idős ember, ők mind oltatlanok voltak?
10/11 anonim ***** válasza:
"Mindenféle oltás után, 4-6 hónap múlva újra kell oltani."
Öööö ok
Ezek az öregek fullos alapbetegségeik ellenére vírustagadók voltak?
Jól megszívták!
Én azt gondoltam, a tagadók azért nem veszik fel az oltást, mert jobban bíznak az immunrendszerükben, mint egy kísérleti oltásban.
"...az utoljára elhunytak nagy többsége idős ember, ők mind oltatlanok voltak?"
"Ezek az öregek fullos alapbetegségeik ellenére vírustagadók voltak?"
Ezzel nyugtatják a népeket hogy csak idősek nagyszámban és oltatlanok.
Pedig úgy tudom közel 80%-os az átoltottság idősek körében. És nem jellemzően oltástagadó az idősebb populáció, már amennyire van beleszólása egyáltalán ebbe.
A köznyugalom megőrzése érdekében manipulálhatják az adatokat.
Milyen botrány lenne belőle ha kiderülne hogy hasonló számban halnak meg oltottak és oltatlanok a 4. hullámban, úgy hogy az egész szakma kiállt a többszörös oltás mellett és milliárdokat fizettünk érte?
Aztán pár év múlva egy jelentés megállapítja hogy manipulálták az adatokat, amikor már nincs tétje. És mindenki azt mondja hogy zárjuk le a múltat, örüljünk hogy életben maradtunk és a mostani problémákkal foglalkozzunk ez már nem aktuális.... a jószándék és a nyugalom megőrzése miatt kegyes hazugság volt. Hát kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!