Most akkor csak az oltatlanoknak kell maszkot viselni a tömegközlekedésen novembertől vagy mindenkinek?
Még 2 napja ezt nyilatkozta az operatív törzs:
"Nem szeretnénk senkit korlátozni, pláne nem az oltottakat."
Mindenkinek.
Engem ez nem frusztrál.
Remélem te is érzed, iq80 fölött az ember tudja, hogy mire való a maszkés mire való az oltás. Sőt, csak-csak látsz néha nyugati - értsd civilizált városokat - ahol az emberek 90 százaléka be van oltva, és mégis viselik a maszkot.
Mert ilyen a járvány, és igen, ilyen a tömeges halál.
De igen. Maszkban nem tudod szabadon a szomszédodra köhögni az influenza vírust. (például 😁)
Mindenkinek, nincs kapacitás ellenőrizni, hogy ki oltott és ki nem. Az érvényes jegyeket és bérleteket sem ellenőrzik mindig, hát még ezt.
Engem egyébként nem zavar a maszk, pár hónapja már szemüveget sem kell hordanom, mert megműttettem a szememet év elején, és jól sikerült, ráadásul jön a hideg, a maszk melegíteni is fog legalább. Munkába tömegközlekedéssel járok, pár hete elkaptam valami torokfájós, taknyos vackot, önként felvettem a maszkot, otthon nem tudtam maradni határidős munka miatt. Úgy voltam vele, hogy ha már ez van, legalább én ne fertőzzek meg másokat a tömegben, azért ezt nem mindenkinek jut eszébe, sok az olyan utas, aki csak úgy beleköhög, beletüsszög a levegőbe, meg szürcsöli a taknyát (fujj...).
Tulajdonképpen teljesen felesleges volt oltani, maszkolni anélkül is lehetett volna.
Az, hogy folyamatosan hazudnak, meg már említésre sem méltó, teljesen megszokott dolog 11 éve.
2-es!
Kár, hogy neked 80 alatti az iq-d és nem értesz semmit az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!