Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kötelező munkahelyi oltás....

Kötelező munkahelyi oltás. Tényleg azt hiszik, hogy ha kirúgják az embert, éhen fog halni?

Figyelt kérdés
Miért gondolja azt itt az emberek jó része, hogy ha kirúgják a 200 ezerért dolgozó segédmunkást, az éhen fog halni? Kimegy külföldre, és hetente többet keres. A rendőrség ~70 %-a van oltva. Ha 15 % elmegy, akkor lassan csak a trafi mellé jut ember. Ha a tanárok tizede elmegy, lassan a portásnak is órát kell tartson. (Már ha van még portás...) Miért hiszik azt, hogy ezzel majd rávesznek egy olyan fiatalt, aki nem akarja beoltatni magát? Én is itthon dolgozom. Nem keresek rosszul. De ugyan ezért a munkáért külföldön 5-6 x ennyit kapnék. Én, és még sok fiatal inkább emigrálni fog. Nem fogja fel a kormány, hogy az ittmaradtakkal, idősekkel, és végül magukkal baxik ki? Mi, a munkahely fiataljai közül több, mint a fele mondta azt, hogy akkor külföld. Párostól, családostól. És én tudom magamról, hogy nagyon nehezen szakadok ki innen, itt nőttem fel, itt vannak a rokonok, ide köt minden barátság, itt van a házam. De ha kimegyek, nem fogok visszajönni. Persze, könnyen beszélek, gyerek nincs, párom meg bárhol talál munkát. De ha 10 százalék elhagyja az országot, abba bele fog rokkanni. És egy 5-10 százalék el fog menni.
2021. okt. 30. 00:22
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
30. Bazmeg. Az algoflexet nem erőltetik rám erőszakosan. Komolyan, hagyjuk már.
2021. nov. 1. 14:07
 42/50 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy az megvan, hogy egy vakcinánál nincs ilyen, hogy "hosszútávú mellékhatás"? Alapvető hatásmechanizmusokkal nincsen 98% tisztában. Ti azt hiszitek, hogy belédnyomják és ott lötyög benned évekig? :D Beoltanak, átmegy rajtad (igen, kb pont addig, amíg 1-2 napig levertebb vagy), szervezeted pedig emlékezni fog rá, hogy már találkozott ezzel, ha úgy adódna. Ennyi.

Vagy kérdem én, hogy oké, legyen benned évekig, ami nonszensz és akkor majd ott van benned hónapokig, évekig és hmm 3 évig semmi bajod, aztán mondjuk 3 év után beugrik neki, hogy na akkor most károsítom a DNS-ed vagy mit tudom én? Annyira abszurd baromságokat tudunk kitalálni, hogy az valami hihetetlen. De persze, jobb ráfogni bármi, ami rajtunk kívül áll, nehogy már a mi felelősségünk legyen a saját életünk.

Amikor kisiskolásként vízfestékes kézzel véletlenül megvakartad a szemed és belement a festék, akkor gondolom 20 év múlva emiatt lyukadt ki a bal hátsó rágófogad, ugye? Hosszú távú mellékhatása az idegen anyagnak. :D Valami beléd kerül, vagy kihevered (99,98%) vagy igencsak rövid időn belül szembesülsz a következményekkel. Nem kell éveket várni rá. Illetve ne adj isten, azok alatt az évek alatt talán te is teszel azért, hogy különféle betegségeket elkapj (alkohol, dohányzás, kevés alvás, rossz étkezés, vitaminhiány). Soroljam még? Ébredjünk már fel, b*ssza meg. Nem az oltással fognak kinyírni minket, sokkal rafináltabbak annál. Azzal, hogy bemész a boltba és megveszed azt a sok sz*rt. Sőt sok embernél nem is kellenek ilyen cselek, kinyírja az saját magát a piával, cigivel meg stresszel.

Ez a valóság, lehet lepontozni.

2021. nov. 1. 14:33
 43/50 anonim ***** válasza:
32. Azért ezt mond azoknak is, akik az oltás miatt lettek sokkal fáradékonyabbak, szűnni nem akaró fejfájással, végtag fájdalmakkal, s nem a Covid szövődménye. S mire megyek a nagy felelősségválalással, ha soha többet nem leszek a régi, egészséges, életerős ember? Ja, majd szedhetem rá a gyógyszereket. Köszi, de ha nem haragszol, akkor kihagynám, de te azt csinálsz magaddal, amit csak akarsz.
2021. nov. 1. 14:36
 44/50 anonim ***** válasza:
45%

“ Ti azt hiszitek, hogy belédnyomják és ott lötyög benned évekig? :D Beoltanak, átmegy rajtad (igen, kb pont addig, amíg 1-2 napig levertebb vagy),”

Nem mindenki olyan naiv, mint te hiszed.

Az alkohol sem lötyög benned évekig. Én is rúgtam be fiatalon, fáradt voltam, 1 napig utána.

De semmi hosszútávú hatás.

Látok alkeszokat, na ők szépen leépültek.

Ugye az megvan, hogy nem két oltásról beszélünk?

Már ott tartunk, hogy 5 hónap után ajánlják az emlékeztetőt.

Az izraelieket hányszor is oltották eddig?

Hány havonta kell majd frissítgetni? 3-4? Az sem fogja majd szépen tönkretenni a szervezetünket?

Egyébként a többi amit említettél, abban nagyon is átlátod a dolgokat. Miért nem látod akkor, hogy az oltogatósdi is egy irányba megy?

Engem az egész taktika arra emlékeztet, amikor egy cég feketézett, és le akart nyomni az emberek torkán szerződésmódosítást, vagy törvénytelen dolgokat próbált lenyomni az emberek torkán, akkor mindig az volt, hogy gyorsan itt van egy papír a bérpapír mellett, írd gyorsan-gyorsan alá, el sem kell olvasni hisz semmiség.

2021. nov. 1. 14:50
 45/50 anonim ***** válasza:
Igen, értelek abszolút, de viszont egy más irányba mutat. Az oltásellenesek nem "5-10-20-50 oltásellenesek", hanem 1(!!) oltás ellen vannak, arra hiszik azt, hogy feküdhetnek a koporsóba. Előbbi csoport megint más lenne és szerintem teljesen más tészta.
2021. nov. 1. 15:03
 46/50 anonim ***** válasza:

"Az alkohol sem lötyög benned évekig. Én is rúgtam be fiatalon, fáradt voltam, 1 napig utána.

De semmi hosszútávú hatás.

Látok alkeszokat, na ők szépen leépültek."

Persze, mert ők naponta vagy párnaponta isznak. Ha az oltást is néhány naponta ismételnéd, az ebből a szempontból is természetesen azt jelentené, hogy egyre halmozódna benned az egész, és úgy tényleg lehet egy később kialakuló mellékhatása. Mert lehet hogy valamelyik anyag hónapok, vagy évek alatt halmozódna fel benned annyira, hogy már elérjen egy kritikus dózist.

De ha olyan forgatókönyvet is nézünk, hogy pár havonta kötelező oltás mindenkinek, hasonló, később jelentkező mellékhatást ez sem tudna okozni. Egyszerűen azért, mert pár hónap alatt már régen lebomlik, kiürül belőled minden, amit az oltással kaptál. Az mRNS-ek felezési ideje pl órákban mérhető. Szóval ha okoznak valamilyen mellékhatást, azt napokon, de inkább órákon belül észre fogod venni. Mert később már nem lesz benned semmi ami bármilyen mellékhatást okozhatna.

2021. nov. 1. 15:20
 47/50 anonim ***** válasza:
"Ti azt hiszitek, hogy belédnyomják és ott lötyög benned évekig? :D" Maximum te hiszed azt, hogy ők ezt hiszik. De egészen nyugodtan vitatkozz saját magaddal, egészen szórakoztató az ilyen bugyuta agymenéseket olvasgatni.
2021. nov. 1. 17:00
 48/50 A kérdező kommentje:
A drogok hajból 3 hónapig mutathatók ki. Tehát attól, hogy a vérből vagy vizeletből pár óra/nap/hét attól még a szervezetben hosszú ideig jelen van. Akkor az sem káros?
2021. nov. 1. 17:30
 49/50 anonim ***** válasza:
48. 6-12 hónap lesz az a 3 hónap inkább. :)
2021. nov. 1. 18:21
 50/50 anonim ***** válasza:
0%
42es vagyok, 46os személyében üdvözlöm, hogy vannak még értelmes emberek. Tökéletes, amit írt.
2021. nov. 2. 07:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!