Kötelező munkahelyi oltás. Tényleg azt hiszik, hogy ha kirúgják az embert, éhen fog halni?
Kérdező egyetértek veled nálam csak annyi hogy nem 200 - at keresek hanem minimálbért. De ha kötelezik akkor majd megyek foodpandázni vagy olyan céghez ahol nem kell az oltás lesz ilyen bőven. Vagy külföld.
S igen utolsó válaszoló. Több mint valószínű hogy majd bevezetik mindenhol nem kérdéses. Már csak az a nem mindegy hogy ha beoltatom magam mert kötelező lesz akkor mennyiért s milyen feltételekkel. Pl. nem minimálbérért s mellé még 7 bőrt is lehúznak rólam hanem by Magyarország lesz.
és ez úgy érik el, hogy a képzett, józan rétegeket beoltják akik hisznek az orvosoknak, és a konteóhívő putris prolik meg megmaradnak?
ez inkább fordítva lenne logikus
írtsuk ki a prolikat, és akkor nem kell eltartani őket
9#
Én azoknak a személyes orvos ismerőseimnek hiszek akik a sürgin látnak el covidos fuldoklókat,akik 3 oltás után mennek be,de nyilván ha neked a lefizetett Szlávik meg Zacher féle celeb szennyek a viszonyítási pontok az orvoslásra,akkor egészségedre,az oltás legalább annyira,sőt veszélyesebb is tud lenni minz a vírus,nem tudom láttál-e már durvább mellékhatásokkal oltottat,én nem mondom hogy a vírus veszélytelen,viszont az oltás sz*rt sem ér(jobb esetben) vagy pedig félhulla leszel tőle(rosszabb esetben) kinek mit dob a gép:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!