Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kötelező munkahelyi oltás....

Kötelező munkahelyi oltás. Tényleg azt hiszik, hogy ha kirúgják az embert, éhen fog halni?

Figyelt kérdés
Miért gondolja azt itt az emberek jó része, hogy ha kirúgják a 200 ezerért dolgozó segédmunkást, az éhen fog halni? Kimegy külföldre, és hetente többet keres. A rendőrség ~70 %-a van oltva. Ha 15 % elmegy, akkor lassan csak a trafi mellé jut ember. Ha a tanárok tizede elmegy, lassan a portásnak is órát kell tartson. (Már ha van még portás...) Miért hiszik azt, hogy ezzel majd rávesznek egy olyan fiatalt, aki nem akarja beoltatni magát? Én is itthon dolgozom. Nem keresek rosszul. De ugyan ezért a munkáért külföldön 5-6 x ennyit kapnék. Én, és még sok fiatal inkább emigrálni fog. Nem fogja fel a kormány, hogy az ittmaradtakkal, idősekkel, és végül magukkal baxik ki? Mi, a munkahely fiataljai közül több, mint a fele mondta azt, hogy akkor külföld. Párostól, családostól. És én tudom magamról, hogy nagyon nehezen szakadok ki innen, itt nőttem fel, itt vannak a rokonok, ide köt minden barátság, itt van a házam. De ha kimegyek, nem fogok visszajönni. Persze, könnyen beszélek, gyerek nincs, párom meg bárhol talál munkát. De ha 10 százalék elhagyja az országot, abba bele fog rokkanni. És egy 5-10 százalék el fog menni.
2021. okt. 30. 00:22
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
88%
csakhogy oltás nélkül nem megy át a határon
2021. okt. 30. 00:26
 2/50 A kérdező kommentje:
De. 2 hét karantén, de van ahova a teszt is elég. Vállalható.
2021. okt. 30. 00:38
 3/50 anonim ***** válasza:
81%
Megnyugodhatsz, hogy külföldön is be fogják vezetni. Lehet, hogy nem lesz kötelező, de tesztelhetsz naponta. Olaszok kezdték, osztrák folytatta, mist a magyar van a soron.
2021. okt. 30. 00:51
 4/50 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező egyetértek veled nálam csak annyi hogy nem 200 - at keresek hanem minimálbért. De ha kötelezik akkor majd megyek foodpandázni vagy olyan céghez ahol nem kell az oltás lesz ilyen bőven. Vagy külföld.

S igen utolsó válaszoló. Több mint valószínű hogy majd bevezetik mindenhol nem kérdéses. Már csak az a nem mindegy hogy ha beoltatom magam mert kötelező lesz akkor mennyiért s milyen feltételekkel. Pl. nem minimálbérért s mellé még 7 bőrt is lehúznak rólam hanem by Magyarország lesz.

2021. okt. 30. 01:38
 5/50 anonim ***** válasza:
58%
Aki ki akart volna menni külföldre többet keresni, az már rég kiment. A maradék meg, tisztelet a jövőbeli kivételnek, fél év után szalad vissza Magyarországra mert a nyelvet nem tanulta meg, társasága nincsen és a munkahelyén se szeretik mert oltatlan. Ne hidd, hogy csak azért mert a kormány nem plakátolja tele az országot, az emberek nem oltatják be magukat és a munkahelyek nem javasolják az oltàst
2021. okt. 30. 08:10
 6/50 anonim ***** válasza:
75%
Mert azt hiszed, hogy külföldön nem ugyanúgy ki leszel zárva rengeteg helyről oltás nélkül?
2021. okt. 30. 08:19
 7/50 anonim ***** válasza:
85%
Kis naiv, azt hiszed, ha külföldre mész, megúszod az oltást?
2021. okt. 30. 09:00
 8/50 anonim ***** válasza:
39%
Ez egy globális népességszabályozás,egy egységes,diktatórikus új világrend bevezetése,egységes terv és menetrend van előírva minden országnak(nyugaton legalábbis tuti,de keleten is nagy valószínűséggel)nincs menekvés,vagy csalsz és valahogy kibújsz,vagy meghalsz idő előtt,lehet választani,mondjuk az emberiség meg is érett a pusztulásra,ha ennyire üresfejű képződményekből tevődik össze a nagyja,aki beveszi ezt...
2021. okt. 30. 14:43
 9/50 anonim ***** válasza:
58%

és ez úgy érik el, hogy a képzett, józan rétegeket beoltják akik hisznek az orvosoknak, és a konteóhívő putris prolik meg megmaradnak?

ez inkább fordítva lenne logikus

írtsuk ki a prolikat, és akkor nem kell eltartani őket

2021. okt. 30. 14:45
 10/50 anonim ***** válasza:
11%

9#

Én azoknak a személyes orvos ismerőseimnek hiszek akik a sürgin látnak el covidos fuldoklókat,akik 3 oltás után mennek be,de nyilván ha neked a lefizetett Szlávik meg Zacher féle celeb szennyek a viszonyítási pontok az orvoslásra,akkor egészségedre,az oltás legalább annyira,sőt veszélyesebb is tud lenni minz a vírus,nem tudom láttál-e már durvább mellékhatásokkal oltottat,én nem mondom hogy a vírus veszélytelen,viszont az oltás sz*rt sem ér(jobb esetben) vagy pedig félhulla leszel tőle(rosszabb esetben) kinek mit dob a gép:)

2021. okt. 30. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!