Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kötelező munkahelyi oltás....

Kötelező munkahelyi oltás. Tényleg azt hiszik, hogy ha kirúgják az embert, éhen fog halni?

Figyelt kérdés
Miért gondolja azt itt az emberek jó része, hogy ha kirúgják a 200 ezerért dolgozó segédmunkást, az éhen fog halni? Kimegy külföldre, és hetente többet keres. A rendőrség ~70 %-a van oltva. Ha 15 % elmegy, akkor lassan csak a trafi mellé jut ember. Ha a tanárok tizede elmegy, lassan a portásnak is órát kell tartson. (Már ha van még portás...) Miért hiszik azt, hogy ezzel majd rávesznek egy olyan fiatalt, aki nem akarja beoltatni magát? Én is itthon dolgozom. Nem keresek rosszul. De ugyan ezért a munkáért külföldön 5-6 x ennyit kapnék. Én, és még sok fiatal inkább emigrálni fog. Nem fogja fel a kormány, hogy az ittmaradtakkal, idősekkel, és végül magukkal baxik ki? Mi, a munkahely fiataljai közül több, mint a fele mondta azt, hogy akkor külföld. Párostól, családostól. És én tudom magamról, hogy nagyon nehezen szakadok ki innen, itt nőttem fel, itt vannak a rokonok, ide köt minden barátság, itt van a házam. De ha kimegyek, nem fogok visszajönni. Persze, könnyen beszélek, gyerek nincs, párom meg bárhol talál munkát. De ha 10 százalék elhagyja az országot, abba bele fog rokkanni. És egy 5-10 százalék el fog menni.
2021. okt. 30. 00:22
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
23%

“ Beragadt 1-2 mantra”

Igen, mint pl. 30-as válaszban láthatjuk. :)

Sőt, ugye anyu sem vállal felelőséget a rántottára, mert kaphatsz szalmonellát a tojástól. Meg a cserépgyártók sem vállalnak felelőséget, hisz bárhol eshet egy a fejedre.

Viccesek ezek a kiteker önigazolások.

Most a honvédség van soron, gondolom azért, ha ők be lesznek oltva, akkor könnyebben részt vesznek a kényszerítésben, ha majd erőszakkal kell a maradékot oltani.

2021. nov. 1. 07:29
 32/50 anonim ***** válasza:
43%

" ha se a gyártó, se a kormány nem vállal felelősséget"

Vállal. Ha nem az van egy vakcinában, aminek kéne, simán perelhetsz.

De olyan meg nincs aminek nem lehetnek mellékhatásai, szóval itt meg nincs miért felelősséget vállalni. A lényeg minden gyógykészítnény esetében az, hogy jóval ritkábban és/vagy jóval enyhébb mellékhatásokat okozzon, mint ami ellen van. Ez pedig működik az oltásnál is.

2021. nov. 1. 07:41
 33/50 anonim ***** válasza:

32.

Az is rendjén van hogy a 70 évesek is elkezdenek menstruálni. Magyarán több nőnél bekavar a ciklusba. Kössz de kihagyom.

2021. nov. 1. 10:43
 34/50 anonim ***** válasza:
Nyilván Mariska néni még terhes is lesz az oltástól
2021. nov. 1. 12:23
 35/50 anonim ***** válasza:
Csak a napokban kaptam 3 külföldi megkeresést. Sehova sem kell az oltás, mert nekem is ez volt a feltételem. Ha ezek tovább feszítik a húrt, megyek én is. Nem fogok oltatni.
2021. nov. 1. 12:27
 36/50 anonim ***** válasza:
És látom, senki sem látja az elefántot a nappaliban. Mármint a tényt, hogy ez nem egy veszélyes betegség. 1%-os fiszfasz halálozási ráta, az is egy szűkebb polulációt érint, és nem a teljes lakosságot. Ki az az istenbarma, aki ezért rohan oltatni? Nem a fekete himlőről beszélünk, meg az eboláról. Pár agyhalott az influenza ellen is beoltatja magát évente, de nehogy már ez legyen a követendő példa. Védőoltásokat sokkal veszélyesebb betegségekre érdemes felvenni, nem ilyen felfújt marhaságra, mint ez.
2021. nov. 1. 12:36
 37/50 anonim ***** válasza:

35 németországban élek.

Érdekes módon a lidlben, aldiban is automata kapukat szereltek fel (e-gate), csak hogy “ne engedjenek be több embert mint szabad”. Jaja, én meg ibolya.

A nagyobb cégeknél hirtelen fontos lett “modernizálni” az ajtókat, automatára.

Pl, a konszernünknél is egész véletlenül minden folyosó bejárati ajtaját automatára csinálták, és a személyzet nélküli hátsó forgókapus bejárat olvasóját is most kell kicserélni “újabbra”.

Milyen sok érdekes véletlen.

2021. nov. 1. 12:37
 38/50 anonim ***** válasza:
Mi a f*szom ez a felelősségvállalás? Ha szalmonellát kapsz a rántottától (amilyen példákat írnak), fejedre esik a cserép stb stb, akkor mire mész a felelősségvállalással? Ha már megtörtént valami, akkor tökmindegy, nem a felelősségvállalástól fog meggyógyulni a szervezeted :D vicces.
2021. nov. 1. 12:40
 39/50 anonim ***** válasza:
38 igen, ez egész addig így van, amíg önszántadból eszed meg azt a rántottát. Gondolom, ha valaki kibaxásból etetne meg ellenőrzetlen alapanyaggal, és lefosnád a bokád, valahol, nem mondom, hogy bepancsolnál neki, de szomorú lennél. Csak egy picit. Mondd, hogy igen, és nem halt ki belőled minden életosztön. :)
2021. nov. 1. 12:47
 40/50 A kérdező kommentje:

Tehát, ha nem figyelsz oda, és megeszed önszántadból a rossz tojásból készült, hőkezeletlen rántottát, az egyenlő azzal, mint ha a megélhetésed, családod megélhetését veszélyeztetnék, mert nem vagy hajlandó megenni az ismeretlen eredetű, bizonytalan forrásból származó tojást?

Itt nem arról van szó, hogy vállaljon felelősséget valaki is azért, hogy én, ha valami oknál fogva be leszek oltva, nem leszek 2 napig rosszul, meg nem fog fájni a karom. Arról, hogy egy új, ismeretlen vírus ellen pár hónap alatt lett vakcina, aminek elmaradt a hosszútávú követése. Nem oltásellenes vagyok, évente kapok hepatitis ellen, meg franc tudja mi ellen, egyik évbe egyet, másikba kettőt. De ezt már adják legalább 30 éve. Ha most találnának biztos gyógymódot a rákra, akkor azt mondom, fejlődtünk. De egy olyan vírus ellen kötelezni oltásra, ami rám, egészséges fiatalra kisebb veszélyt jelent, mint elmenni közúton a boltba, nonszensz és felháborító. Ja, és hazudnak össze vissza, a statisztikákat meghamisítják, és nem tájékoztatnak, hogy a kórházba került és elhunyt személyek mekkora arányban voltak oltva. Továbbá, a halál oka sem mindegy, hogy egy végstádiumban lévő, magatehetetlen daganatos beteg halálát ráfogni a vírusra, véleményem szerint nonszensz. Kb olyan, mint ha a biztosító azért nem fizetne, mert miért jártál arra, ha kerülő úton mész, nem találkozol a részeggel, aki belédrohan.

2021. nov. 1. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!