Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kötelező munkahelyi oltás....

Kötelező munkahelyi oltás. Tényleg azt hiszik, hogy ha kirúgják az embert, éhen fog halni?

Figyelt kérdés
Miért gondolja azt itt az emberek jó része, hogy ha kirúgják a 200 ezerért dolgozó segédmunkást, az éhen fog halni? Kimegy külföldre, és hetente többet keres. A rendőrség ~70 %-a van oltva. Ha 15 % elmegy, akkor lassan csak a trafi mellé jut ember. Ha a tanárok tizede elmegy, lassan a portásnak is órát kell tartson. (Már ha van még portás...) Miért hiszik azt, hogy ezzel majd rávesznek egy olyan fiatalt, aki nem akarja beoltatni magát? Én is itthon dolgozom. Nem keresek rosszul. De ugyan ezért a munkáért külföldön 5-6 x ennyit kapnék. Én, és még sok fiatal inkább emigrálni fog. Nem fogja fel a kormány, hogy az ittmaradtakkal, idősekkel, és végül magukkal baxik ki? Mi, a munkahely fiataljai közül több, mint a fele mondta azt, hogy akkor külföld. Párostól, családostól. És én tudom magamról, hogy nagyon nehezen szakadok ki innen, itt nőttem fel, itt vannak a rokonok, ide köt minden barátság, itt van a házam. De ha kimegyek, nem fogok visszajönni. Persze, könnyen beszélek, gyerek nincs, párom meg bárhol talál munkát. De ha 10 százalék elhagyja az országot, abba bele fog rokkanni. És egy 5-10 százalék el fog menni.
2021. okt. 30. 00:22
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
55%

a statisztika azt mutatja, hogy sokkal kevesebben szorulnak ellátásra, az oltottak pedig szinte egyáltalán nem

99%-a az intenzív terápiára szorultaknak nem oltott

2021. okt. 30. 14:56
 12/50 anonim ***** válasza:
79%
Ha már statisztikai adatokkal akarunk dobálózni,akkor meg kéne nézni hogy a vírushelyzet fennállása óta mennyien haltak meg benne lakosságarányosan,majd össze kell vetni egy nem covidos időszakkal,és kiderül hogy ezt még pandémiának is vicc nevezni,főleg hogy autóbalesetben is többen halnak meg,ennyi erővel menjünk mindenhova gyalog preventív célzattal.Első körben azt mondták hogy ez egy náthavírus,nem kell félni,aztán hirtelen veszélyes fertőzés lett,jöjjön a maszk,majd jött az "oltás segít" propaganda,először 1,majd 2,most már 3,kijelentik hogy nem lesz kötelező,aztán a megélhetéssel zsarolnak,és én vagyok a konteós mert összefüggéseket vélek felfedezni az ellentmondásos robotikus látszatintézkedésekben,és nem hiszek a nagy szakértő Szlávik dokinak,meg a félinformált táppénzirogatós szintén protokollt követő házidokiknak...Mindegy mindenkinek joga azt hinni meg annak akinek akar,úgyis mindig utólag lesz okos az ember,feltéve ha a téved döntése következménye után még lesz lehetősége a butaságának a konstatálására;)
2021. okt. 30. 15:07
 13/50 anonim ***** válasza:
48%
az biztos, hogy te a szakmunkás bizonyítványoddal ezt nem tudod felmérni
2021. okt. 30. 15:14
 14/50 anonim ***** válasza:
68%

14:54 és az orvos ismerősöd mit mesél arrol,hogy azok a betegek, akik 3 oltás után a sürgősségin fekszenek, mennyire vették komolyan az egyéni védekezési lehetőségeket?

Mert szerintem azon nincs csodálkozni való, ha oltott és óriási magabiztossággal nem ügyel az eddig megtanult (jobb esetben megtanult) védelmi módszereire.

Én meg jobban hiszek az elejétől kezdve a covid intenzív osztályon dolgozó munkatársam tesójának, ahol náluk komoly állapotban csak oltatlan fekszik az osztályon.

2021. okt. 30. 17:32
 15/50 anonim ***** válasza:
64%

13, ismered személyesen, hogy tudod, hogy szakmunkása van?

Vagy csak feltételezésen alapul?

Ennyire megalapozottak a coviddal kapcsolatos információid is?

2021. okt. 30. 17:42
 16/50 anonim ***** válasza:
14 nekem is van egy kollégám akinek az öccsének van egy szaktársa akinek az anyukája covid-osztályon dolgozik. (Bármi is legyen az, szerintem hivatalosan ilyen nincs)
2021. okt. 30. 17:44
 17/50 anonim ***** válasza:

Remelem örülsz hogy cinikusan tudtál válaszolni.

Nem kell elhinni. Én hiszek nekik!

2021. okt. 30. 18:07
 18/50 anonim ***** válasza:

"13, ismered személyesen, hogy tudod, hogy szakmunkása van?

Vagy csak feltételezésen alapul?"

az általános tájékozatlanságából gondolom ezt

2021. okt. 30. 18:09
 19/50 anonim ***** válasza:
Illetve itt megtalálod: [link]
2021. okt. 30. 18:09
 20/50 anonim ***** válasza:
30%
Annyira vicces ez a "meghalok az oltástól, nekem betonból van az immunrendszerem, de az oltás kicsinál" és belinkelik, hogy bizony meghalt valami 441 ember az oltástól (gondolom full egészséges volt mind..). Ami 0,039%. És ezen vergődnek :D akit kicsinálna egy oltás (és kizárólag az), akkor annak rossz híreim vannak, mert hiába marad oltatlan, ha ilyen gyengusz a szervezete, akkor még a télen elviszi egy tüdőgyulladás.
2021. okt. 30. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!