Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kötelező munkahelyi oltás....

Kötelező munkahelyi oltás. Tényleg azt hiszik, hogy ha kirúgják az embert, éhen fog halni?

Figyelt kérdés
Miért gondolja azt itt az emberek jó része, hogy ha kirúgják a 200 ezerért dolgozó segédmunkást, az éhen fog halni? Kimegy külföldre, és hetente többet keres. A rendőrség ~70 %-a van oltva. Ha 15 % elmegy, akkor lassan csak a trafi mellé jut ember. Ha a tanárok tizede elmegy, lassan a portásnak is órát kell tartson. (Már ha van még portás...) Miért hiszik azt, hogy ezzel majd rávesznek egy olyan fiatalt, aki nem akarja beoltatni magát? Én is itthon dolgozom. Nem keresek rosszul. De ugyan ezért a munkáért külföldön 5-6 x ennyit kapnék. Én, és még sok fiatal inkább emigrálni fog. Nem fogja fel a kormány, hogy az ittmaradtakkal, idősekkel, és végül magukkal baxik ki? Mi, a munkahely fiataljai közül több, mint a fele mondta azt, hogy akkor külföld. Párostól, családostól. És én tudom magamról, hogy nagyon nehezen szakadok ki innen, itt nőttem fel, itt vannak a rokonok, ide köt minden barátság, itt van a házam. De ha kimegyek, nem fogok visszajönni. Persze, könnyen beszélek, gyerek nincs, párom meg bárhol talál munkát. De ha 10 százalék elhagyja az országot, abba bele fog rokkanni. És egy 5-10 százalék el fog menni.
2021. okt. 30. 00:22
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

magyarországon az oltás után 15 ember igényelt kórházi ellátást, és egyik sem az oltással, hanem a saját krónikus betegségével összefüggésben

igen, egyébként többnyire túl lehet élni a tüdőgyulladást, csak szövődményektől mentesen nehéz kihordani lábon

2021. okt. 30. 18:52
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

“ az általános tájékozatlanságából gondolom ezt”

Ezt tapasztalom gyakran a kollégáim közt is. Van 1-2 szakmunkás barátom, akik tájékozottabbak és intelligensebbek, mint sok mérnök, és reálisabban látják a világot.

Szóval lehet, hogy épp valami beszűkült látókörű diplomással beszélsz.

2021. okt. 30. 20:42
 23/50 anonim ***** válasza:
45%

7-es.

Igen van még pár ország ahol nem kötelező hagy említsem meg Svédországot. Vagy Németországban elég csak a teszt. Máskülönben meg biztos hogy előbb utóbb bevezetik nem kérdéses de akkor biztos nem mininálbérért fogok dolgozni s mellette még 7 bőrt is lehúznak rólam hanem munkahelyet váltok s lehet előnybe lesz külföld.

Továbbá az hogy a szakemberek mondanak valamit az nem feltétlen igaz is. Ezzel arra célzok hogy a szakemberek is hibáznak. Azért van pár orvos is aki más véleményen van s nem nem a Gödényre gondolok hanem pl. Fórizs doktornőre. Nekem ő pl. ezerszer hihetőbb mint Zacher meg Rusvai. Na erről ennyit.

2021. okt. 31. 14:45
 24/50 anonim ***** válasza:
Ki az a Fórizs? Az a nő aki nevetséges live-okat rak fel facebookra? :D egyet sem bírtam végig nézni...
2021. okt. 31. 15:46
 25/50 anonim ***** válasza:
51%
#23: Svédországban úgy van beoltva több mint hétmillió ember (85% a beoltható lakosságnak), hogy nem kellett maszk, nem volt hatalmas kampány se semmi. Egyszerűen az emberek értelmesek annyira hogy ne akarjanak kiszúrni magukkal (betegség, külföldre utazáskor teszt, hazatéréskor teszt, mindenféle karanténszabály) és másokkal se. Ne legyen kétséged hogy itt is megnehezítik az életed ha nem vagy beoltva
2021. okt. 31. 17:51
 26/50 anonim ***** válasza:

“ Vagy Németországban elég csak a teszt.”

Melyik németországban? Csak mert egyre több helyen van 2G a 3G helyett. (geimpft, genesen, getestet), természetesen a getestet-et veszik ki, úgy lesz a 2G.

2021. okt. 31. 22:33
 27/50 anonim ***** válasza:

“ Egyszerűen az emberek értelmesek annyira hogy ne akarjanak kiszúrni magukkal”

Nem, egyszerűen annyira értelmes volt a vezetés, hogy nem ilyen kavarásos lezárásos zsarolásos GeStaPo módszerekkel dolgozott, ami eleve ellenérzést váltott ki az emberekből. Ennyi. Ugyanaz volt a cél, mindnél több embert beoltani.

A svédek elérték a célt úgy hogy nem kellett senkinek burnoutot kapni a tökkelütött intézkedéseiktől, és maguktól mentek az emberek zsarolás meg hazudozás nélkül. Ezt a versenyt simán megnyerték.

2021. okt. 31. 22:40
 28/50 anonim ***** válasza:
25. Te agyadat teljesen átmosta a propaganda. Tehát én szúrok ki másokkal, ha nem "oltakozok" , de az rendjén van, ha se a gyártó, se a kormány nem vállal felelősséget, hát külön gratulálok neked.
2021. nov. 1. 04:31
 29/50 anonim ***** válasza:
Normális munkahely nem teszi kötelezővé, vagy elrendeli ismét a hómofiszt. S aki akarja beoltatta magát, aki nem, az megy hómofiszra. Ez lenne a normális.
2021. nov. 1. 05:15
 30/50 anonim ***** válasza:
49%

Kérlek, a gyártó vállalja a felelősséget ha beveszel egy algoflex fortet?

Vagy amikor esetleg sürgős orvosi ellátásra szorulsz és különféle gyógyszereket kell kapnod?

Beragadt 1-2 mantra és nem tudtok szabadulni ezektől.

2021. nov. 1. 07:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!