Mi a véleményed arról hogy már Magyarországon is kötelezheti a munkáltató az oltást?
Nem vártam mást.
Pedig kb. én se hittem el,hogy kötelező lesz az oltás, merthogy az "fóliasapkás!!!!". Aztán nekik volt igazuk.
Én már tavasszal kötelezővé tettem volna bizonyos ágazatokban. Nem mindenhol, de ami az ország működése szempontjából fontos, ott igen. Pl. áram- és gázellátás; atomerőmű; tömegközlekedés; gyermekekkel, idősekkel, betegekkel foglalkozók, tűzoltók, rendőrök, katonák, bv. dolgozók stb.
Egyben elrendeltem volna, hogy aki oltatlanul lett koronavírusos, annak ne járjon táppénz. Nehogy már a dolgozó felelőtlensége miatt a cég fizessen táppénzt. Akinek fantaszta konteós elvei vannak, viselje az anyagi következményét is.
Goldmund73
"anyagi következményei"
És, amikor kitört a járvány, akkor rengeteg embernek otthon kellett ülnie, fizetés nélkül. Ellenben pl. a tömegközlekedési, bv, rendőr, stb. alkalmazottak örülhettek, mert nekik akkor is zavartalanul folyt a munkájuk és csippant a fizetésük!
Ez igazságos?!
Egyébként te mivel foglalkozol?
"Akinek fantaszta konteós elvei vannak, viselje az anyagi következményét is."
És aki csak szimplán nem akarja magát szúratni évente 2-3-4..vagy ki tudja hány alkalommal?
"És aki csak szimplán nem akarja magát szúratni évente 2-3-4..vagy ki tudja hány alkalommal?"
Kiskutya f.szát nem érdekli, hogy te mit akarsz és mit nem. Adót meg TB-t fizetni se kedv kérdése.
“ Le van sz.rva a te egészséged, csak sajnos nem lehet elválasztani azt a fertőzőképességedtől, ami mindig is közügy volt.”
Az oltással is lehet fertőzni . Sőt gyakoribb , hogy még tüneted se lesz , mint egy oltatlannál . Persze pontos adatok még semmire sincsenek hiszen mindent most tesztelnek . Ha azt se tudják meddig jó az oltás mit akarunk ?
"azt mondta nálunk sose lesz kötelező"
Ha kötelező lenne, nem lenne a munkáltatóra bízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!