Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed arról hogy...

Mi a véleményed arról hogy már Magyarországon is kötelezheti a munkáltató az oltást?

Figyelt kérdés
Most jelentették be kb fél órája

2021. okt. 28. 11:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%
Megmondtam h ez lesz, 1 éve még hülyéztetek itt 😁
2021. okt. 28. 12:43
 12/24 anonim ***** válasza:
51%

Nem vártam mást.

Pedig kb. én se hittem el,hogy kötelező lesz az oltás, merthogy az "fóliasapkás!!!!". Aztán nekik volt igazuk.

2021. okt. 28. 13:01
 13/24 anonim ***** válasza:
29%

Én már tavasszal kötelezővé tettem volna bizonyos ágazatokban. Nem mindenhol, de ami az ország működése szempontjából fontos, ott igen. Pl. áram- és gázellátás; atomerőmű; tömegközlekedés; gyermekekkel, idősekkel, betegekkel foglalkozók, tűzoltók, rendőrök, katonák, bv. dolgozók stb.

Egyben elrendeltem volna, hogy aki oltatlanul lett koronavírusos, annak ne járjon táppénz. Nehogy már a dolgozó felelőtlensége miatt a cég fizessen táppénzt. Akinek fantaszta konteós elvei vannak, viselje az anyagi következményét is.

2021. okt. 28. 13:02
 14/24 anonim ***** válasza:
68%

Goldmund73

"anyagi következményei"

És, amikor kitört a járvány, akkor rengeteg embernek otthon kellett ülnie, fizetés nélkül. Ellenben pl. a tömegközlekedési, bv, rendőr, stb. alkalmazottak örülhettek, mert nekik akkor is zavartalanul folyt a munkájuk és csippant a fizetésük!

Ez igazságos?!

Egyébként te mivel foglalkozol?

2021. okt. 28. 13:07
 15/24 anonim ***** válasza:
63%

"Akinek fantaszta konteós elvei vannak, viselje az anyagi következményét is."

És aki csak szimplán nem akarja magát szúratni évente 2-3-4..vagy ki tudja hány alkalommal?

2021. okt. 28. 13:22
 16/24 anonim ***** válasza:
32%

"És aki csak szimplán nem akarja magát szúratni évente 2-3-4..vagy ki tudja hány alkalommal?"

Kiskutya f.szát nem érdekli, hogy te mit akarsz és mit nem. Adót meg TB-t fizetni se kedv kérdése.

2021. okt. 28. 13:44
 17/24 anonim ***** válasza:
53%

“ Le van sz.rva a te egészséged, csak sajnos nem lehet elválasztani azt a fertőzőképességedtől, ami mindig is közügy volt.”

Az oltással is lehet fertőzni . Sőt gyakoribb , hogy még tüneted se lesz , mint egy oltatlannál . Persze pontos adatok még semmire sincsenek hiszen mindent most tesztelnek . Ha azt se tudják meddig jó az oltás mit akarunk ?

2021. okt. 28. 15:16
 18/24 anonim ***** válasza:
39%
#14 Pont az általad említett ágazatokban nem lenne szabad elrendelni, mert ha a kísérleti oltás mellékhatásaitól tömegével hullanak ki az emberek, akkor aztán leshetünk.
2021. okt. 28. 16:49
 19/24 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
25%
Orbán jól döntött! Ügyes hogy megfogja a nép brabancát! Ilyen ügyefogyott kis hülye nemzetet mint a magyar, így kell vezetni!
2021. okt. 28. 22:19
 20/24 anonim ***** válasza:
44%

"azt mondta nálunk sose lesz kötelező"

Ha kötelező lenne, nem lenne a munkáltatóra bízva.

2021. okt. 28. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!