Alkalmazná munkahelyen egy cigányt?
......és mint a mellékelt ábra mutatja jogosan!Csak próbáld
ki,jelentkezz egy állásra írd be,hogy roma vagy,akár a Dunába is dobhatod a telódat,úgy se fognak hívni.....és most jön az hogy erről a romák tehetnek,hát...persze az aki dolgozni akar,azt ugyanúgy alázzák mint aki lop,pedig nem is csinált semmit csak élni akar mint te vagy a másik!
Néha talán megkéne nézni a másik oldalt is,és csak egy napig cigánybörben élni,kiváncsi vagyok akkor miket írnátok ide?
Ezt lehetne folytatni írjak be én is 1000 ilyen topikot,csak
a másik oldalról!Ja és úgy gondolod az összes roma ilyen,sokat nem értelmeztél a levelemből!Csak támadsz,de fel se fogod mit írok!
Mellesleg remélem ezeket az embereket nem romákat embereket
elitélték,és ha lehetne fel is akasztanám az ilyeneket!Bár
a vallásom miatt nem tehetném,de akkor is el kell itélni az ilyeneket!
Csak a szám elejére gondoltam,azokra akik bántották azt a kislányt,de az gusztustalan amiről szól ez a szám!
Azoknak való akik saját nyomoronc kudarcaikért másokat akarnak hibáztatni,vagy mivel kiközösített magányos gyerek voltak,tartozhatnak egy kaszthoz,még ha az a gyülöletről,és az egymás ellen való szításról szól is!Vagy atrocitás érte őket a romák által,és úgy gondolja,hogy az összes ilyen!
"Ezt lehetne folytatni írjak be én is 1000 ilyen topikot,csak
a másik oldalról!"
tévedés, ez nem így szokott lenni. ha ti beírtok egy cigányvédő cuccot, akkor arra lehet írni 1000 másikat ami az ellentétes oldalt mutatja be. ennyire gyökér vagy, hogy nem fogod fel ,hogy a cigányok többségével gond van és antiszociálisak? hm?
A megnyilvánulásaid alapján egy primitív alak vagy,ezért nem
fogok reagálni,az elvont egyszerű semmitmondó hozzászólásaidra,és ha egy kicsike kis eszed is van,te sem teszed,mert ezzel csak még jobban......járatod le magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!