Alkalmazná munkahelyen egy cigányt?
-Miért van egy olyan érzésem, hogy nem lesz túl sok ilyen jelentkező?-
Ez a problémám!Az előitélet,hallasz dolgokat,és azt hiszed
mindenki olyan,azt hiszed minden roma tanulatlan,nem való semmire!Amit írtam nem csak neked szólt hanem azoknak is jóval durvábban megfogalmazva,hasonlóképpen gondolkodnak!
Az a baj ha egy roma lop,vagy bármilyen bűncselekményt tesz,az összes romáról azt gondolják,hogy ugyanolyan,de ha egy magyar tesz hasonló,vagy még megrázóbb dolgot,nem mondja egy magyar sem,hogy én is ilyen vagyok,mert magyar vagyok!Az embert tettei alapján,és nem börszíne alapján kell minősíteni!Bár elég szomorú,hogy ezt pont egy ügyvéd
nem érti!
Nem kérdezhetem meg, hogy miért van olyan érzésem, hogy nem lesz sok ilyen jelentkező?
Szerinted sokan lesznek és én vagyok az, aki rosszul látja a dolgokat?
Emlékeim szerint egyetlen cigány sem volt az egyetemben, mikor én oda jártam. Biztos ott is rasszista mindenki...
Jól van nem fogok vitatkozni,mert nincs értelme,az aki azt gondolja,hogy nincs roma diplomás azzal nincs mit beszélni,mert bár tanult ember,de tájékozatlan naívsággal próbál érvelni,ez mint már korábban is írtam szánalmas.
Annak aki meg egymás mellé állítana 100magyart,és cigányt akik egy közegből származna nagyon durván meglepődne az eredményen!Nem csak alja van a cigányoknak még ha a börszínük miatt,könnyebb is megkülönböztetni az alja magyartól!
Okosan beütötted a google-ba hogy cigány diploma statisztika, ügyi vagy!:):)
Gondolom az eszedbe se jutott,hogy aki megteheti az olyan
...... emberek miatt mint te,nem vallja magát romának,mert fél az előitéletektől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!