Alkalmazná munkahelyen egy cigányt?
Csak ojan helyeken,ahol nem bírják el a cullagokat!
Vannak kivételek,van cigány barátom,ő rendes,de az átlagos cigányt csak úgy,ha nem bírja el amin dolgozik!
Én adtam munkát egy cigány asszonynak. 1,5 évig semmi gond nem volt vele, meg lehetett volna szakítani. Egyébként igyekeztem jó viszonyban elválni tőle, ahogy a nem cigányoktól is. (Hetekig nem járt be a végén melózni.) Ennek ellenére a férje megfenyegetett, hogy rámgyújtja a házat meg elvágja a gyerekeim torkát. Merthogy a fizetés maradéka nem utalódott át még aznap. (Nem bankközi tranzakció volt.)
Szóval én SOHA TÖBBÉ NEM fogok cigányt alkalmazni.
Az Ügyvédi Irodámba felvennék-e egy roma ügyvédjelöltet?
Igen, ha summa cum laude, vagy akár "csak" magna cum laude fokozaton elvégzi a jogot, akkor adnék neki egy esélyt.
Miért van egy olyan érzésem, hogy nem lesz túl sok ilyen jelentkező?
Pl.:vas öntésénél hőfokot ellenőrizni?Talán!Egy vékony folyosón,ha valamit lopni akar,akkor beleesik a forró vasba!De a kiöntött dolgok közelébe se engedném,mert a vérében van a lopás!
Ékszerüzletbe eladóként?Kizárt!
Vagy alkalmi munkára?Kizárt!Úgyis végig ott kéne lenni vele,akkor meg sokkal olcsóbb ha én magam végzem el?!
Mit csináljunk,ha ez van a vérükben,génjükben?Génmódosítás?Hatna rájuk?Szerintem nem sokat!Amúgy is csak bélféreggel lehetne őket keresztezni,vagy esetleg légylárvával!
Itt látszik,hogy az emberség nem mérhető a tudással.Itt van pl. az illető akinek ügyvédi irodája van,még is olyan primítiv a nyilatkozata mint egy elemi végzetségűnek!
Szerintem inkább az ilyen "emberek" rontják egy munkahely morálját,mint a cigány aki megpróbál munkából megélni,és csak mint kubikos,vagy segédmunkás alkalmazzák,de csak ha a magyar nem vállalja!Szánalmas,és gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!