Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Alkalmazná munkahelyen egy...

Baranyi kálmanné kérdése:

Alkalmazná munkahelyen egy cigányt?

Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 06:54
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
58%
Persze, ugyanolyan ember, egyforma jogokkal, mint bárki más.
2010. szept. 1. 11:50
 12/45 anonim ***** válasza:
70%
kedves utolsó, bárcsak valóban egyenlő jogaik és EGYENLŐ kötelességeik lennének. elhiszed, hogy nem lenne senki előítéletes?
2010. szept. 1. 12:24
 13/45 anonim ***** válasza:
54%

Csak ojan helyeken,ahol nem bírják el a cullagokat!

Vannak kivételek,van cigány barátom,ő rendes,de az átlagos cigányt csak úgy,ha nem bírja el amin dolgozik!

2010. szept. 1. 12:45
 14/45 anonim ***** válasza:
89%
Amennyiben megvan az adott munka elvégzéséhez szükséges képesítése, természetesen igen. És ha lusta/nem jól végzi a munkáját, ugyanúgy repülne, mint bárki más. Viszont, mivel általában nincs meg a képesítésük, ne csodálkozzanak, hogy nem kapnak nekik tetsző munkát.
2010. szept. 1. 14:09
 15/45 Őszinte gonosz válasza:
82%

Én adtam munkát egy cigány asszonynak. 1,5 évig semmi gond nem volt vele, meg lehetett volna szakítani. Egyébként igyekeztem jó viszonyban elválni tőle, ahogy a nem cigányoktól is. (Hetekig nem járt be a végén melózni.) Ennek ellenére a férje megfenyegetett, hogy rámgyújtja a házat meg elvágja a gyerekeim torkát. Merthogy a fizetés maradéka nem utalódott át még aznap. (Nem bankközi tranzakció volt.)

Szóval én SOHA TÖBBÉ NEM fogok cigányt alkalmazni.

2010. szept. 1. 15:04
 16/45 anonim válasza:
64%
Na látjátok erről van szó.....hiába kedves,aranyos és igyekvő...a végén mindegyik kimutatja a foga fehérjét.A vér nem válik vízzé!
2010. szept. 1. 15:06
 17/45 anonim ***** válasza:
75%

Az Ügyvédi Irodámba felvennék-e egy roma ügyvédjelöltet?

Igen, ha summa cum laude, vagy akár "csak" magna cum laude fokozaton elvégzi a jogot, akkor adnék neki egy esélyt.

Miért van egy olyan érzésem, hogy nem lesz túl sok ilyen jelentkező?

2010. szept. 1. 16:25
 18/45 bumbi02 ***** válasza:
65%
hát hogyha a papirjai rendbe vannak (van képzettsége), és egy meghallgatáson is olyan amilyennek kell akkor csak azért mert cigány biztos nem utasitanám vissza...
2010. szept. 1. 18:50
 19/45 anonim ***** válasza:
46%

Pl.:vas öntésénél hőfokot ellenőrizni?Talán!Egy vékony folyosón,ha valamit lopni akar,akkor beleesik a forró vasba!De a kiöntött dolgok közelébe se engedném,mert a vérében van a lopás!

Ékszerüzletbe eladóként?Kizárt!

Vagy alkalmi munkára?Kizárt!Úgyis végig ott kéne lenni vele,akkor meg sokkal olcsóbb ha én magam végzem el?!

Mit csináljunk,ha ez van a vérükben,génjükben?Génmódosítás?Hatna rájuk?Szerintem nem sokat!Amúgy is csak bélféreggel lehetne őket keresztezni,vagy esetleg légylárvával!

2010. szept. 1. 19:54
 20/45 anonim ***** válasza:
20%

Itt látszik,hogy az emberség nem mérhető a tudással.Itt van pl. az illető akinek ügyvédi irodája van,még is olyan primítiv a nyilatkozata mint egy elemi végzetségűnek!

Szerintem inkább az ilyen "emberek" rontják egy munkahely morálját,mint a cigány aki megpróbál munkából megélni,és csak mint kubikos,vagy segédmunkás alkalmazzák,de csak ha a magyar nem vállalja!Szánalmas,és gusztustalan.

2010. szept. 1. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!