Hogy tudnád kiegészíteni a Metapédia közéleti listáját?
Te tényleg ennyire fogyatékos vagy 51?:)
Izsdb.hu Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 2001-2006
Magyarán 4 éve senki hozzá sem nyúlt, és különben is egy viccoldal.
Hagyjátok már a Matulát, alapvető emberek nincsenek benne, ennél sokkal többet várok. Schifferre meg csak rá kell nézni.
Én azt mondom, SP, Jávor Benedek, D. Tóth Kriszta (szerintem).
loll.. a heti hetesből mind az... kérnék vmi bizonyitékot is hogyha nem gond.. tökjól felsoroljaaz az oldal azokat a közéleti személyeket akiket "utálni kell" és emiatt lettek zsidók.. (sokszor forditva csinálják egyesek, vkit azér kell utálni mer zsidó..) ilyen erővel h schifferen látszik.. vonán is látszik.. meeg most néztem egy képet petőfiről ő is az volt.. sőőt szent istván ismár szabadkömüves zsidó volt..
az a lista akkor lenne hiteles leirná hogy meikük milyen ágon örökölte, gyakorolja-e a vallást, vagy csak származásilag tekinthető annak.. de érdekes módon ott mindenki zsidó akinek vitatotta személye ... ezért vicc az az oldal...mér nem tartja nyilván az az oldal a magyar buddhista vallásu közéleti személyeket.. jó hogy nem sorszámot nem kapnak..
xd
azért azt sem hasra ütéssel írták, max. párban tévedhetnek.
folytatva a gondolatsort: Horváth Csaba, Pokorni Zoltán, Schmitt Pál, Hajdu Péter, Kukorelly Endre, Kósa Lajos, Kálmán Olga, Rubint Réka, Hagyó Miklós, Wieszt János, Gergényi Péter (?), Bencze József (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!