Ez a metapédia cikk mennyire igaz? Zsidók a magyar közéletben.
Azért pl Bochkor Gábor, Boros Lajos, Frei Tamás, Hernádi Judit -de lehetne még sorolni- nem igazán zsidóknak néznek ki.
Vagy ez a szokásos, hogy a szemetek biztos zsidók mert bejött nekik az élet és van karrierjük? Fogadni merek, ha én is híres lennék, máris zsidó lennék.
Bár a metapédia eléggé szélsőségesek szerkesztik, meg az egész oldal egy nagy copy.
metapedia = kurucinfó wiki alapon. kb annyira is igaz.
azon se lepődnék meg, ha ugyanazok szerkesztenék.
"bitnácik"
Ez új, ez tetszik.
Ja a politikusok.
Aki nem tetszik az mind zsidó. Én is ismerek, de ha ismertebb lenne akkor tuti rámondanák, hogy zsidó, de nem az.
hatalmas oldal xd
kedvencem hogy beirok egy átlagos dolgot hogy pl macska, drog, alma, amiről pl wikipédián 5-10 oldalakat irnak. itt elintézik 3 sorral.
viszont beirom: cigány,zsidó, mszp,gyurcsány na ezekről annyit kapok hogy azt se tom hova nézzek:))
metapedia = nácipédia
Ennyit az igazságtartalmáról.
Lol, beírtam a Metapédiába, hogy alma, és szerintük az alma egyenlő a málnával
"Alma, (Málna)," XD
Miért olyan meglepő, hogy közéleti személyiségek zsidók lehetnek? Azért ezt a kérdést is érdemes feltenni.
Egyébként szerintem nem baj, ha valaki, aki zsidó, megmondjuk róla, hogy zsidó.
És nemrég volt itt, aki írta, hogy a tv2-nél felvételnél megkérdezték, hogy zsidó-e, és mikor mondta, hogy nem akkor elküldték haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!