Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a metapédia cikk mennyire...

Ez a metapédia cikk mennyire igaz? Zsidók a magyar közéletben.

Figyelt kérdés

[link]

Azért pl Bochkor Gábor, Boros Lajos, Frei Tamás, Hernádi Judit -de lehetne még sorolni- nem igazán zsidóknak néznek ki.

Vagy ez a szokásos, hogy a szemetek biztos zsidók mert bejött nekik az élet és van karrierjük? Fogadni merek, ha én is híres lennék, máris zsidó lennék.

Bár a metapédia eléggé szélsőségesek szerkesztik, meg az egész oldal egy nagy copy.

2010. dec. 7. 21:02
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

"És nemrég volt itt, aki írta, hogy a tv2-nél felvételnél megkérdezték, hogy zsidó-e, és mikor mondta, hogy nem akkor elküldték haza."

És még el is hited? AZ provokáció volt.

Komolyan ez a zsidózás azoknak a szokása akiknek nem jött be az élet. Ezzel akarják okolni, hogy miért nem.

2010. dec. 8. 06:20
 12/25 anonim ***** válasza:
34%

tegyük fel zsidók

annantól már akkor utálni fogod őket?

2010. dec. 8. 10:59
 13/25 anonim ***** válasza:
44%
Aham persze, biztos hazudik. Ha nem hiszed el más emberek történeteit, minek foglalkozol ilyen kérdéssel. És akkor ti mit csináltok? A zsidókat mentegetitek folyamatosan? Ez most mennyivel jobb szerinted? Nem lehet, hogy azért van sokaknak elegük a zsidókból, mert soha semmiért nem hajlandóak vállalni a felelősséget?
2010. dec. 8. 11:31
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Ez meg milyen lista? Gyakorlatilag mindenki rajta van, aki csak megfordult a képernyőn. Tehát zsidónak nem is születni kell, hanem elég bemenni a tévébe?
2010. dec. 8. 13:06
 15/25 anonim ***** válasza:
63%
Nézzétek meg a Magyarország szócikket! Érdemes.
2010. dec. 8. 13:18
 16/25 anonim ***** válasza:
48%

"A zsidókat mentegetitek folyamatosan?"

ti meg a judeofóbiásokat

2010. dec. 8. 13:27
 17/25 anonim ***** válasza:
31%

"mert soha semmiért nem hajlandóak vállalni a felelősséget?"

a judeofóbok sem vállalják a felelősséget

2010. dec. 8. 13:28
 18/25 retrojedi ***** válasza:
64%

Bochkor Gábor illetően nem vagyok biztos, de a másik 3 biztosan az, többen rendszeresen célozgatnak is rá (pl. a Heti Hetesben).

És persze nem bűn ha valakinek ez a nemzetisége, csak mivel gyakran szoktak véleményvezér szerepkörben feltűnni így nem árt ha ezt is bekalkuláljuk mielőtt azonosulnánk az adott állásponttal. (Mivel ők mobilisabb nép, a helyi/nemzeti ügyek számukra nem olyan fontosak, nem tudják ezeket olyan mértékben magukénak érezni, mint az átlagpolgár.)

Egyébként regisztrálva vagyok szerkesztőként a Wikin is meg a Metán is, de inkább a Wikipédiát tartom alapvetőnek és fontosabbnak, amit lehet azt ott kell megírni. A Metapédia pedig egyfajta 'patch', vagy 'update' a normál Wikihez, az olyan ügyeket illetően amelyek csak meddő vitát eredményeznének, így inkább praktikus máshol tárgyalni azokat. (A komolyabb bajuszakasztás a szerkesztő kizárásához vezethet, ez pedig szükségszerűen billenti a korábban regisztráltak véleménye felé a mérleg nyelvét, legalábbis a nagyon megosztó ügyekben - mint a politika.)

Tehát a 'macska' és 'alma' címszavak létrehozása a Metán voltaképpen teljesen értelmetlen, mert a lexikonok csak a kritikus témákban állnak egymással szemben. Azaz nyugodtan olvassátok mind a kettőt (ahogy a többi tematikus wikit is), aztán döntsétek el hogy mi van.

Ha pedig valami nem tetszik lehet regisztrálni, be lehet írni az adott oldal vitalapjára, vagy a kérdéses szakaszt át lehet helyezni a vitalapra mint bizonytalan tartalmat - ez a közösségi szerkesztés lényege.

2011. febr. 18. 00:24
 19/25 anonim ***** válasza:
19%
A Metapedia nem egy vicclap, mint az Unciklopédia? Én eddig azt hittem.
2011. febr. 18. 18:28
 20/25 gGyula ***** válasza:
36%

Semennyire sem hiteles.

A szempontok, amelyek alapján eldönthetni vélik, ki zsidó,ki nem, megalapozatlanok és önkényesek.

Az egész Metapédia buta és aljas.

Én személy szerint meghagynám két okból(1. az aljas butaság "múzeális tárgya"; 2.Néha jót lehetne rajta röhögni), ugyanakkkor teljesen megértem azt is, aki irtózva a nyilvánosan terjesztet hülyeségtől és aljasságtól, legszívesebben betiltaná

2011. júl. 23. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!