Nem vicces ez a metapedia?
Nekem még uj az oldal.. de hogy lehet egy lexikon elfogult?? (nyiltan nemzeti érzelmü)
egyáltalán.. lexikon..
beirtam két keresést:
- macska
- zsidó
a macskáról van 10 mondat, zsidóságról 10 oldal...
elég gyenge utánzata a wikipediának...
De hazudozik a zsidókról, vagy csak mer róluk írni?
Ezen is el kellene gondolkodni, nem?
Én eleve nem értem, miért nem zárják be az efféle embereket egy jó mély pincébe, amíg rájuk nem rohad a lakat... Miért engednek hülyeségeket beszélni az ilyeneknek?
(Értsd: kurucinfó, metapédia, stb)
Az utolsó vagyok, az utolsó előttinek üzenem:
Mert te aztán olyan sok zsidóval találkoztál eddig, ugye?:)
Két évig volt egy zsidó a közvetlen főnöm, de ez szerintem semmit nem jelent. Illetve csak annyit hogy őt, mint a főnökömet vagy embert elég jól megismertem!
De másolj már be valamit a metapédiából, ami nem vasalható a zsidókra mint népcsoportra!
Persze ha neked az is baj, hogy pusztán valaki beszél a zsidókról az gáz.
Az valahol olyan cionista.
Szóval, aki kiteregeti a zsidók szennyesét az el kell taposni?
Milyen ismerős akcentus!
"Két évig volt egy zsidó a közvetlen főnöm, de ez szerintem semmit nem jelent. Illetve csak annyit hogy őt, mint a főnökömet vagy embert elég jól megismertem!"
Igen, egy zsidót jól megismertél, és abból már egyből arra tudsz következtetni, hogy az összes zsidó olyan, mint az az egy ember. Bravó, te aztán okos ember vagy!
Mit szólnál hozzá, hogyha egy külföldi meglátna Magyarországon egy alkoholista csövest és abból egyből bátran kimondaná, hogy "minden magyar alkoholista csöves."?
Igen, egy zsidót jól megismertél, és abból már egyből arra tudsz következtetni, hogy az összes zsidó olyan, mint az az egy ember. Bravó, te aztán okos ember vagy!
Mit szólnál hozzá, hogyha egy külföldi meglátna Magyarországon egy alkoholista csövest és abból egyből bátran kimondaná, hogy "minden magyar alkoholista csöves."?
Nem értem miről beszélsz?
Semmit nem mondta a zsidó főnökömről.
És nem is akarok rosszat mondani, mert semmi bajom nem volt vele.
De az hogy ne lehessen írni rolluk, ezt valahogy nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!