Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem vicces ez a metapedia?

Bumbi02 kérdése:

Nem vicces ez a metapedia?

Figyelt kérdés

Nekem még uj az oldal.. de hogy lehet egy lexikon elfogult?? (nyiltan nemzeti érzelmü)

egyáltalán.. lexikon..

beirtam két keresést:

- macska

- zsidó

a macskáról van 10 mondat, zsidóságról 10 oldal...

elég gyenge utánzata a wikipediának...

2010. aug. 26. 20:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
68%
Én ugyanannyira veszem komolyan a kurucinfót, mint az origót, indexet, 168óra online-t meg az összes hírportált. És te 49%?
2010. aug. 26. 22:03
 22/36 anonim ***** válasza:
15%
Én nem veszek komolyan egy magyar hírportált sem, mert általában valamilyen irányban elfogultak vagy nagyon alacsony a nívójuk, ezért inkább külföldi, abból is főleg USA-beli forrásokból tájékozódom.
2010. aug. 26. 22:05
 23/36 anonim ***** válasza:
79%
hát akkor te nagyon tájékozott lehetsz
2010. aug. 26. 22:11
 24/36 anonim ***** válasza:
64%

Én nem veszek komolyan egy magyar hírportált sem, mert általában valamilyen irányban elfogultak vagy nagyon alacsony a nívójuk, ezért inkább külföldi, abból is főleg USA-beli forrásokból tájékozódom.

És szerinted azok a tuttik?

Ne viccelj már! Az USA lapok 95% szín tiszta zsidó barát, és még azt sem közölték néhány éve, ha valami angy disznóságot csináltak a zsidók!

Mindenből tályékozódni kell, de semmit sem szabad KP nak venni.

"" náci ,, NÁCI""

Ez meg a legnagyobb baromság.

Próbáld már megérteni végre.

Ha valaki kritizálja a zsidókat, vagy felsó a nevük mellé dolgokat, az 1, nem általánosít 2, nem ölné meg az összes zsidót.

Inkább az olyan emberekkelvan a baj mint te.

Hiszen te kétpofával eszed a rizsát, csak mert USA zászló van a csomagolásán. Miközben a gyerek is tudja hogy az USa média 90% a zsidó kézben van.

Én megértem a zsidókat, hogy mennyire rossz lehet nekik az az új felállás, hogy velük is foglalkoznak ma már, hogy nem tehetnek meg mindent, hogy nem csak ők keverik a média méreg konyhályán az az napi hír menüt.

De ideje lenne, lenyelni a békát, és nem okot adni a támadásoknak.

2010. aug. 26. 22:15
 25/36 anonim ***** válasza:
29%

Rendben, bár nemigazán hiszem el ezt a "zsidók irányítanak mindent" elméletet, tegyük fel, hogy igaz.

Szóval, a zsidók irányítanak mindent, és ezáltal sikerült egy olyan világot kovácsolniuk, ahol én boldogan, modern körülmények között, szabadságban élhetek. Akkor miért is kéne nekem a zsidókkal szembe állnom?

2010. aug. 26. 22:28
 26/36 anonim ***** válasza:
64%

"Szóval, a zsidók irányítanak mindent, és ezáltal sikerült egy olyan világot kovácsolniuk, ahol én boldogan, modern körülmények között, szabadságban élhetek. Akkor miért is kéne nekem a zsidókkal szembe állnom?"

Én nem vagyok, ez a zsidók uralnak mindent összeesküvés elmélet párti, de megpróbálok válaszolni. Szerintem nem fogsz szabadságban élni, mert:

Mivel nem vagy zsidó, ezért csak a zsidók "rabszolgája" vagy.

Attól mert te mondjuk jól élsz, mindig lesznek abban a világban, olyanok akik nem élnek jól, ők természetesen a zsidókat fogják okolni azért mert nem élnek jól. Szóval te nem fogsz szembeszállni a zsidókkal, de lehet hogy rajtad kívül sok ember igen, és te ugyanúgy értetlenül fogsz állni az egész előtt és nem fogod tudni, hogy ezeknek az embereknek mi bajuk van.

2010. aug. 26. 22:42
 27/36 A kérdező kommentje:
ez olyna mint a mátrix.. az emberek nem tudják h uralkodnak felettük, de igy is boldogan élnek.. amig én jól élek, és mindent megtudok valósitani amit szeretnék addig leszarom hogy zsidók vagy muzulmánok irányitják az usát...
2010. aug. 26. 22:54
 28/36 anonim ***** válasza:
Igen, te leszarod, de akik nem élnek olyan jól mint mondjuk te, azok nem fogják leszarni. Érted ezt? Az ember ilyen!
2010. aug. 26. 23:20
 29/36 anonim ***** válasza:
61%

"Szóval, a zsidók irányítanak mindent, és ezáltal sikerült egy olyan világot kovácsolniuk, ahol én boldogan, modern körülmények között, szabadságban élhetek. Akkor miért is kéne nekem a zsidókkal szembe állnom?"

Például azért kéne szembenállnod vele mert a zsidók szelíd világképébe belefér az, hogy a fiadból drogos legyen, a lányodból k****, az öcsédet leszúrja valami koszos purdé valamelyik sikátorban, hogy aztán a hátrányos helyzete miatt nem hogy felelőségre se vonják, de még meg is értik, mitöbb mosdatják, hogy a kirekesztésed miatt lett ilyen, de belefér az is, hogy szegény megőszült nagyid a nyugdíjából kényelmesen éhen halljon te pedíg nagynehezen ha találsz munkát még kitüntetve érezheted magad azért, hogy éhbérért úgy hajtanak mint egy gályarabot, majd amikor fáradtan hazamész és bedőlsz a fotelba, benyomod a TV-t akkor onnan az áradjon rád, hogy tulajdonképpen szeretni kell őket azért amiért ezt teszik veled, a családoddal, hisz' elvégre lehetne rosszabb is. Mondjuk ezért nem árt szemben állni velük - természetesen most nem a sarki trafikosra gondoltam mint felelősre.

2010. aug. 26. 23:37
 30/36 A kérdező kommentje:

Igen, te leszarod, de akik nem élnek olyan jól mint mondjuk te, azok nem fogják leszarni. Érted ezt? Az ember ilyen!

Hogyha én jól tudok élni , jó életet tudok magamnak teremteni(már pedig nem származok gazdagcsaládból, 4en vagyunk 1 háztartásba, egy keresővel) akkor mások mér ne tudnának?

könnyebb hibáztatni vki mást hogy azér nincs munkám mer a mocskos zsidók uralják a galaxist darth vaderrel együtt...meg könnyü ráfogni hogy azér nicns pénzem mer a zsidók manipulálják a mónika showt... de elsőkéntinkább magunkba kéne keresni a hibát..

2010. aug. 26. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!