Ezt honnan vette a metapedia?
"Vitézy Dávid - 1985-ben született. Erdős Péter unokája, Hankiss Ágnes és Vitézy László fia. Általános és középiskolai tanulmányait a Lauder Javne iskolában végezte. Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen közgazdasági képzésen vesz részt. Homoszexuális."
Honnan vették, hogy meleg lenne?
Én nem hallottam ilyesmit sehol
ja és engem különösképpen nem érdekel, hogy meleg-e vagy sem, de érdekelne, hogy honnan vették ezt?
"vagyis aki tagadja zsidó származását, nevet változtatnak, magyarosítanak,"
Mint például ez a bejegyzés :"Mádl Ferenc - jogász, miniszter, államelnök, kriptozsidó, sváb faluban született, külleme és viselkedése árulja el "
Szóval az a zsidó, akire ráfogjuk.
Kedves gyerekek! Ideje lenne felismerni, hogy ma Magyarországon, aki nem zsidó vallású, az nem zsidó. Nem létezik ugyanis hivatalos formában zsidó kisebbség, nem alkotnak kisebbségi önkormányzatokat, stb. stb. A zsidóság innen kezdve kizárólag egyéni meghatározás kérdése, mivel etnikai értelemben pont olyan magyarok, mint te meg én, ha te azt mondod rájuk, hogy márpedig zsidók, az a te egyéni szociális problémád.
"...ami nem a tudomány és a technika szemléletében nézi a világot..."
Erről igazából az örök magyar klasszikusból a Hófehérből jut eszembe a király egy aranyköpése:
"Szóval mi hülyék vagyok! Akkor én a tudományt ezennel érvénytelenítjük!"
66-os leírta a lényeget szerintem!
A metapedia mitől keleties? te bele vagy b*zulva a keletbe, ahogy látom!
"A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:27"
Én nem a származására kérdeztem rá, amúgyis tudom, a metapédia "irányelveit"!
Kíváncsi vagyok rá, hogy honnan van erre bármiféle bizonyíték! Vagy csak a levegőbe beszélnek? (ez utóbbi a legvalószínűbb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!