Hogy tudnád kiegészíteni a Metapédia közéleti listáját?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 16:57
2/21 A kérdező kommentje:
jogunk van tudni az igazat
2010. aug. 31. 17:22
3/21 anonim válasza:
jogotokban is áll megtartani magatoknak
4/21 anonim válasza:
"jogotokban is áll megtartani magatoknak"
Ez enyhén diktatúra szagú...
5/21 anonim válasza:
és emberekről vallásuk alapján listát készíteni, nem náci szagú?
6/21 anonim válasza:
Téged az zavar, hogy zsidókról írták, nem az hogy a vallásukról. Nácizmus = Diktatúra. Elakarod hallgattatni az előző válaszolót = diktatúra. Tehát nem vagy különb a náciknál.
7/21 anonim válasza:
nem elhalgattatom csak közlöm vele hogy manabság nem sok embert érdekelnek a zsidó összesküvéselméletek
8/21 anonim válasza:
De ha kinyilvánítja a véleményét az miért baj? Ismered az összes ember véleményét? Miért beszélsz a nevükben? Na mindegy... egyébként tipikus a reakciód, ahelyett hogy lesz@rnád, inkább pampogsz neki:) Ez mindkét részről így van, a náciktól aki nem ért velük egyet az zsidó, az antifák/stb. részéről aki meg kimondja hogy "zsidó", "cigány", "nem szeretem a cionistákat", "kiraboltak a cigányok, nem szeretem őket" az egyből rasszista emberevő :D
9/21 A kérdező kommentje:
Nem csak nácikat érdekelhet, h pl. Hetihetesből mind zsidó, a gyanútlan átlagpolgárt is meghökkentheti.
Én Schiffer Andrást mondom.
2010. aug. 31. 19:01
10/21 anonim válasza:
[link] Shiffer nem zsidó, ezt a hiteles mindenmegmondótokból veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!