Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pécsi Pride. Miért kell ismét...

Pécsi Pride. Miért kell ismét a keresztényeket provokálni?

Figyelt kérdés

[link]

Mindig elmondják, hogy ők csak békében akarnak élni, akkor erre mi szükség van?

2021. szept. 19. 08:57
 81/103 anonim ***** válasza:
46%

80! micsoda hiszti! 😂 Mert ez az!

Amúgy csak halkan mondom, hogy ahol közös a WC ott nyilván nincsen piszoár, pont azért ne, hogy drága lányod ne járjon így.

2021. szept. 20. 18:14
 82/103 anonim ***** válasza:

76

Miért kéne gendersemlegesnek elnevezni? Nincs is olyan, hogy gender.

2021. szept. 20. 18:29
 83/103 anonim ***** válasza:
70%

78

Nem lenne egyszerűbb létrehozni egy külön budit azoknak akik azt sem tudják, hogy férfiak vagy nők? Vagy óránként váltogatják?

Ki lenne írva, hogy "bizonytalan divatgenderisták" vécéje.

Így nincs vita abból, hogy egy szőrös 110 kilós éppen nőnek átszellemülő furcsaság egy 15 éves gyereklány mellett sz*rik.

De akkor meg azért hápognának, hogy kirekesztő a budi...

2021. szept. 20. 18:36
 84/103 anonim ***** válasza:
26%

82! Az ugye megvan, hogy az itteni hisztid egy ékes bizonyítéka, hogy van gender! ugyanis az, hogy a férfiaknak van külön piszoár vagy éppen az, hogy ki hol megy Wc-re, az egy mesterséges kreálmány, a férfiak meg nők körül, pont amikor azért aggódsz, hogy ki mellett szarsz, akkor a gendered (társadalmi nemed) miatt pattogsz. A józan eszeddel pontosan tudod, hogy bárki tolhatja a kábelt bárki mellett, de valami mégis zavarna, nem?

Na az pont az, amit gendernek hívnak! Lényegében véve az a szokásrendszer, ami társadalmilag elkülöníti a férfiakat és a nőket.

2021. szept. 20. 18:43
 85/103 anonim ***** válasza:
40%

IMÁDOM...

Komolyan nektek cisz embereknek a legnagyobb problémátok, hogy ÉN (Vagy hozzám hasonlóak) melyik WC-be menjünk be a dolgunkat végezi, és képesek vagytok több oldalon keresztül vitatkozni ezen. Eközben nap mint nap éri bántalmazás ("szerencsére" inkább csak szóban) az LMBTQ embereket, nincs meg az a jogi esélyük, hogy azzal kössenek házasságot akit szeretnek, nem nevelhetnek gyereket, a jogi nem és névváltoztatást nem csak, hogy betiltották de visszamenőleg is tiltani akarták. Háborogtok és kiakadtok egy "Ádám és Béla" zászlón, de az ellentüntetők közül akik náci karlendítéssel torkaszakadtából üvölti, hogy ki kellene irtani minket (és persze minden szimpatizánst is, bár az ő logikáját nehéz megfejteni sajnos) azt senki meg sem említi.

Elég szomorú, hogy egy olyan országban élünk, ahol nem azért vitatkoznak az értelmiségi emberek az anonim fórumon, hogy megállítsák a gyűlöletet, kirekesztést, és inkább az elfogadást és szeretetet helyezzék előtérbe, hanem arról, hogy ki melyik budiba végezze a dolgát is miért...

2021. szept. 20. 18:45
 86/103 anonim ***** válasza:
82! Meg akkor pl. te szereted a transzvesztitákat? Mert ők is azt mondják mint te, hogy nincsen olyan, hogy gender miért ne vehetne föl egy férfi női ruhát.
2021. szept. 20. 18:46
 87/103 anonim ***** válasza:
25%
@86 Most őszintén, mi a jó istent bánt téged azzal egy férfi, hogy felvesz egy szoknyát meg egy parókát? Tényleg nem értem.
2021. szept. 20. 19:04
 88/103 anonim ***** válasza:
33%

#85 "Komolyan nektek cisz embereknek "

Gratulálok. Szóval én cisz ember vagyok te meg micsoda? Egy majom?

A kutyát nem érdeklik az lmbtqxyz emberek. nehogy már meg akard tiltani nekem azt hogy ha nevetségesen néz ki valaki akkor azt kinevessem, vagy egyszerűen olyan olyan ostoba hogy azt sem tudja eldönteni hogy fiú-e vagy lány, akkor ezt ostobaságnak tartsam. Mert az. nevetséges és ostoba.

Hiába találtok ki ezerféle megnevezést, a tény akkor is tény marad, vannak emberek és pont. Az emberek között meg vannak nők és férfiak. Pont. Aki nem tudja eldönteni magáról, annak meg segítség kell és nem a másik döntésképtelentől, hanem olyantól akinek ez a minimális agykapacitást is alig igénylő feladat nem okoz nehézséget és tisztában van azzal hogy mikor nő egy nő és mikor férfi egy férfi.

Az lmbtqxyz emberek jogegyenlőségben élnek. Pontosan úgy ahogyan az étlapról ugyanazt lehet ugyanazzal a névvel rendelni, a boltban ugyanazt lehet ugyanazon címkével nekik is megvásárolni - ez a jogegyenlőség - éppen így a HÁZASSÁG is ugyanazt jelenti. 1 férfi és 1 nő jogilag szabályozott, elismert kapcsolata a családalapításra. Ahogyan én sem házasodhatom össze heteróként egy másik nővel, nem lehet 3 férjem, éppen úgy akármilyen betűt is tesz magára valaki, neki is ugyanazt fogja jelenteni egy házasság.

Ahogyan a jogegyenlőség alapján a bejegyzett élettársi kapcsolat is pontosan ugyanazt jelenti számomra és ugyanazt a lehetőséget adja, mint egy homoszexuálisnak vagy lmbtqxyz-nek. nekem is csak egy másik nővel, a velem azonos nemű társsal van lehetőségem bejegyzett élettársi kapcsolatot kötni és nem mehetek oda, hogy én egy pasival akarok ilyet mert nekem nem jó az hogy házasságnak hívják a heterók kapcsolatát.

Amúgy nem volt náci karlendítés sehol, nem tudom miért kell ekkora baromságokat kitalálni, eddig is elég sületlenséget hordtál össze.

valóban szomorú, hoyg a 21. században olyasmiről kell vitatkozni felnőtt emberekkel, amit úgy cirka 2 éves korban már a legtöbb gyerek képes felfogni és megérteni. De hát itt vagytok ti és láthatólag van aki nem éri el felnőttként sem a 2 évesek szellemi szintjét.

Éljen a szeretet és elfogadás! Fogadd el hogy a nők nem akarnak férfiak között vécére menni! Pont.

2021. szept. 20. 19:47
 89/103 anonim ***** válasza:
25%

#87 "Most őszintén, mi a jó istent bánt téged azzal egy férfi, hogy felvesz egy szoknyát meg egy parókát? "

nem bánt. Honnan veszed ezt? Tegye!

csak nevetséges és akkor ne sértődjön meg ha kinevetem. Ahogyan nem tartom normális embernek sem és mint ilyet, nem engedem gyerekek közelébe. Ennyi. Csinálja nyugodtan, csak akkor fogadja el ennek következményeit is!

2021. szept. 20. 19:49
 90/103 anonim ***** válasza:
63%
88-89! Trágár hisztidet félretéve, legalább már érted mi az a gender?
2021. szept. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!