Pécsi Pride. Miért kell ismét a keresztényeket provokálni?
Mindig elmondják, hogy ők csak békében akarnak élni, akkor erre mi szükség van?
" agymosott balos neomarxista"
Így hívják azt bizonyos körökben, aki az eszét használja.
61. a te köreidben biztos :D
Bár ahova te tartozol ott a hazaszerető, családcentrikus, netán hívő embert meg nácinak. :D
65! Ezt se gondolod végig, ha a gyilkosság legális lenne bárkit téged is, családodat (ha már olyan családcentrikus vagy) is kinyírhatná bárki és még következménye sem volna.
Méretes különbség, hogy neked vagy nekem semmi hátrányom nincsen abból ha pl. a melegek házasodhatnak.
De ha a melegek kiveszik a szülő kezéből a jogot ahhoz, hogy a születési nemének megfelelően nevelje a gyerekét, ott már történik jogsérelem (nem beszélve arról, hogy 4 évesen szerintük dönthet ilyenről egy gyerek):
54
Te miről zagyválsz? Nem írtam kurucról, nem írtam töbletjogokról. Eddig van 2 válaszod felém, tele olyan hazudozásokkal, amiket nem is állítottam. Ez nálad valami kényszer?
"Én azon röhögök, hogy rengeteg helyen járnak pl. munkahelyen a férfika és nők egy klotyóba, és eddig senk isem lázadt, most már itt sipítanak, hogy "nyemkejjgyendejcemelegecwécé"
Te sem dolgoztál még munkahelyen. A legtöbb helyen a mosdók nem koedukáltak, de még az öltözők sem. 1-2 gyorsbüfében fordul ez elő, meg esetleg a tömegközlekedési eszközökön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!