Pécsi Pride. Miért kell ismét a keresztényeket provokálni?
Mindig elmondják, hogy ők csak békében akarnak élni, akkor erre mi szükség van?
84
Lehet számodra újdonság, de piszoár azért van, mert akinek farka van, az állva vizel. Így praktikus. Akinek nincs, az meg ülve, nekik azért van vécécsésze. És nem bennem van a hiba, hogy nem akarok közvetlen egy nő mellett fosni, mert tetszik vagy nem, de az mindkettőnknek kínos lenne. De akkor is, ha épp ő szarik. Férfiak között a kutyát nem érdekli, hogy mit produkálunk ott bent, hiszen nem őket akarjuk lenyűgözni.
Ezek toalettek kialakítása mesterséges, viszont csak alkalmazkodtak a biológiánkhoz a feltalálóik. A nőket és a férfiakat pedig a természet különíti el, már rögtön megjelenésben és viselkedésben. Egyébként megtennéd, hogy lecseszed azokat a nőket, akik arról írnak, hogy nekik igazi férfi kell külsőre és belsőre?
86
Tőlem felvehet egy férfi női ruhákat, de attól még ő egy férfi maradt biológiailag, hiába álcázza magát.
92! Bocs a keresztkérdésért, de te nem tudsz belecélozni egy WC csészébe állva? Elég nagy "célterület" szerintem, nekem menni szokott.
Nekem nem volt kínos, mikor mellettem fosott egy nő. miért ha egy férfi van a másik fülkébe az miben más, kidumáljátok az esti meccset? Lehet illúzióromboló hallani, de a nők is szellentenek meg megy a hasuk.
Bele nem merek gondolni, hogy mivel lehet "lenyűgözni" egy nőt, főleg ha a WC-zésről van szó...
"A nőket és a férfiakat pedig a természet különíti el, már rögtön megjelenésben és viselkedésben. Egyébként megtennéd, hogy lecseszed azokat a nőket, akik arról írnak, hogy nekik igazi férfi kell külsőre és belsőre?"
És akkor eljutottunk oda, hogy van gender!
Ez mitől kereszténység provokálás? :'D
Ennyi erővel engem meg a keresztények provokálnak azzal, hogy a vallásomat pogánynak tartják csak mert több Isten hitű és nem keresztény. Az meg nem ütközik semmibe se, hogy valaki megrendezzen egy felvonulást amíg az nem szeg törvényt.
92
Itt nem a célzásról van szó, hanem a praktikusságról. Továbbá nem veszem el ezzel a helyet egy nőtől.
De szólj rám, ha a nők tömegével tüntetnek a koedukált vécék mellett.
Vagy volt bármiféle felmérés, hogy mennyire igénylik ezt?
"Bele nem merek gondolni, hogy mivel lehet "lenyűgözni" egy nőt, főleg ha a WC-zésről van szó..."
Két haladás között miért vesztek mindent szó szerint? Ez tényleg érdekel. Ennyi erővel bele sem merek gondolni, hogy miért akkora buli, ha a leskelődés miatt akartok koedukált vécét.
"És akkor eljutottunk oda, hogy van gender!"
Nincs olyan, hogy gender. Ez eleve egy szociológiai kifejezés. Amiről én írtam, azt meg a természet találta ki ilyennek. Ti pedig ellene hadakoztok.
A pentagramma (csúcsával lefelé néző pózban) a sátánistákkal lett ön azonos az évek alatt. Közben a csúccsal felfelé állított változat keresztény jelkép volt, ami a mai napig látható több régi vallási épületen is. Csak sajnos mára már kikopott a köztudatból és tudatlanságból mindenféle formában a sátánnal kötik össze a jelképet.
Nem tudom, hogy erről mennyire tudtál vagy sem, de mindenképpen hasznos kiírni. :)
Hogy valamit a kérdéshez is szóljak a válaszban:
Akkor ennyi erővel engem, mint Sintoistát meg a keresztények "pogány" utálata provokál. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!