Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pécsi Pride. Miért kell ismét...

Pécsi Pride. Miért kell ismét a keresztényeket provokálni?

Figyelt kérdés

[link]

Mindig elmondják, hogy ők csak békében akarnak élni, akkor erre mi szükség van?

2021. szept. 19. 08:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert több eszem van, mint azoknak, akik kimennek magukat megveretni? Ja, lehet. És amúgy az IQ hányadosom többlete abban is megmutatkozik, hogy én tudok kerek mondatokat írni (még telefonról és tabletről is) és még írás jeleket is használok, páran meg nem :)
2021. nov. 24. 22:25
 102/103 anonim ***** válasza:
0%
99-es és 101-es vagyok, még valamit elfelejtettem hozzá tenni: belső információm volt arról, hogy lehetséges lesz az acélbetétes haverok megjelenése. De inkább haveromék úgy döntöttek, hogy elmennek egyet pizzázni :)
2021. nov. 24. 22:29
 103/103 anonim ***** válasza:
0%
Köztudott, hogy a Mensa felvételin is az írásjelek használata a GyiK felületén a döntő tényező, jesszusom, de tenyérbemászó alak vagy :D Egyébként, ha olyan okos lennél akkor tudnád, hogy az intelligencia nem zárja ki a gyávaságot. :)
2021. nov. 25. 12:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!