Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pécsi Pride. Miért kell ismét...

Pécsi Pride. Miért kell ismét a keresztényeket provokálni?

Figyelt kérdés

[link]

Mindig elmondják, hogy ők csak békében akarnak élni, akkor erre mi szükség van?

2021. szept. 19. 08:57
 51/103 anonim ***** válasza:
39%
Mert néhány fontoskodó idióta ettől érzi magát "valakinek"!
2021. szept. 19. 18:27
 52/103 anonim ***** válasza:
19%
48! nem nincs így, de nem kezdek bele, ha magadról állítod ki a bizonyítványt azzal, hogy még vitatkozni se akarsz.
2021. szept. 19. 18:29
 53/103 anonim ***** válasza:
18%

45

Nem írtam, hogy a kurucon olvastam. Miért hazudsz ekkorát? Nekem egyre fárasztóbb, hogy az ilyen kérdések alatt mindig hazugságon kapom a melegeket.

2021. szept. 19. 18:56
 54/103 anonim ***** válasza:
72%
@53 Harminc pluszos házas férfi vagyok, csak nekem nem abból áll a személyiségem, hogy másokat gyűlölök. Egy darab többletjogot sorolj fel kérlek, amiért a szexuális kisebbségek jelenleg harcolnak. Egyet.
2021. szept. 19. 19:23
 55/103 anonim ***** válasza:
80%
54! Én leginkább azt tartom érthetetlennek, hogy "egyáltalánnemhomofóbék" mindenkiről, aki kiáll a más szexuális irányultsághoz tartozók mellett azt hiszik, hogy maga is oda tartozik. miért? gondolom ennyire önzők, hogy el sem tudják képzelni, hogy ki lehet állni valami/valakik mellett, ahová nem tartozol.
2021. szept. 19. 19:26
 56/103 A kérdező kommentje:

54: semleges nemű wc, törekvés arra, hogy a homoszexuálisok elleni támadások külön büntetőjogi kategória legyen. Érzékenyítéhez való "jog" a normálisok gyerekeinek.

A feministák egyenesen 50% nőt akarnak a Parlamentbe és vezetői helyekre, nőknek alacsonyabb bejutási pontszámot egyetemre. Tudom, hogy ők nem a melegek, de egy platformon mozogtok.

2021. szept. 20. 08:47
 57/103 anonim ***** válasza:
43%
Egy szánalmas és beteg kisebbség vonaglását láthatjuk itt!
2021. szept. 20. 08:59
 58/103 anonim ***** válasza:
61%

@56 A semleges nemű wc akkor lenne többletjog, ha nem lenne férfi vagy nő wc. A közösség tagja ellen elkövetetett erőszak régóta létező büntetőjogi kategória. Az érzékenyítés szintén bevett pedagógiai fogás, az én vidéki gimimbe anno jött ex drogfüggő, egy csoportnyi zsidó közösséghez tartozó fiatal, egy arab srác, egy volt hajléktalan fickó, hirtelen ezekre emlékszem. Ez semmi más, mint annak a belátása, hogy a határélmények keveselhez jutnak el, például ha középosztálybeli családban nősz fel, akkor közelebbi kapcsolatod soha nem lesz hajléktalanokkal és simán beszopod az elmúlt pár év dehumanizáló gusztustalan kormánypropagandáját. Vagy például ha apád egy náci senkiházi, akkor benyalod, hogy minden cigány, zsidó, meleg, arab, indiai meg még kit tudja ki más alsóbbrendű. Az ilyesmit meg igenis kalapálja ki az iskola, mert gyűlöletre nem lehet társadalmat építeni.

50% megint nem többletjog, hogy egyenlőség, az alacsonyabb pontokra nem találtam hivatkozást, ha így van, az valóban többletjog születési alapon, nyilván nem is támogatom.

Amúgy ki bántotta a fehér heteró férfi lelkedet, hogy ennyire bosszang mindenki a nőktől a melegekig? Az emberiség több mint feléről beszélünk, elég egészségtelen így létezni.

2021. szept. 20. 09:00
 59/103 anonim ***** válasza:
83%
Én azon röhögök, hogy rengeteg helyen járnak pl. munkahelyen a férfika és nők egy klotyóba, és eddig senk isem lázadt, most már itt sipítanak, hogy "nyemkejjgyendejcemelegecwécé"
2021. szept. 20. 09:09
 60/103 A kérdező kommentje:

58-ra.

Látod teljesen mindegy, hogy mit válaszolok, azonnal tagadjátok a tényeket.

A hajléktalanokkal való bánásmód valóban gusztustalan, de őket talán ne emeljük egy szintre az LMBTQ-sokkal, akik egy luxuslázadást folytatnak és kiáltoznak kamu elnyomást többletjogokért. A retardáltakra jellemző nácizás is megvolt, köszi, nos ha én a fidesz propagandát nyalom be, akkor van egy tippem, hogy te melyiket. Azt sem mondtam, hogy fehér, heteró férfi vagyok, de hogy te egy agymosott balos neomarxista vagy, az ennyiből már nyilvánvaló.

2021. szept. 20. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!