Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pécsi Pride. Miért kell ismét...

Pécsi Pride. Miért kell ismét a keresztényeket provokálni?

Figyelt kérdés

[link]

Mindig elmondják, hogy ők csak békében akarnak élni, akkor erre mi szükség van?

2021. szept. 19. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/103 anonim ***** válasza:
41%

Balliberális polgit választottak.ő bajuk.

Remélhetőleg felfalják őket a kisebbségek.

2021. szept. 19. 08:59
 2/103 anonim ***** válasza:
49%
A kormánynak nem kellett volna provokálnia a Másokat, s akkor még most is béke lenne.
2021. szept. 19. 09:01
 3/103 anonim ***** válasza:
42%
Sohasem értettem az ilyen felvonulókat. Annyira büszkék rá hogy seggbek#rják őket?
2021. szept. 19. 09:02
 4/103 anonim ***** válasza:
56%
Mire? Mert mondjátok már megmit kéne látni ami sértö?
2021. szept. 19. 09:04
 5/103 anonim ***** válasza:
40%
Pécsen az a 200 fő, aki kimerészkedik a pridera majd lehet meg lesz verve a helyi “tesák” által.
2021. szept. 19. 09:04
 6/103 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező

A képnek amit linkeltél semmi köze a keresztényekhez.

Ha vonulgatni akarnak hát tegyék!

Ha megnézed a tudósításokat, azon inkább tűnik egyfajta szégyen-menetnek, mint valamiféle olyannak aminek szánták.

Nekem olyan érzésem volt, mint amikor régen a nyakába tették a táblát az illetőnek, hogy "loptam" vagy hogy "csaló vagyok" stb. és azzal kellett végigvonulnia a településen, hogy a szégyenét mindenki lássa. Büntetésnek kiváló volt.

Soha nem értettem hogy miért kellene büszkének lenni arra ha valamiféle születési vagy fejlődési rendellenessége van valakinek. Sajnálom azt ki homoszexuális, segíteni próbálom hogy értelmes életet élhessen így is, de ennyi. Mi az ami eben büszkeség? Miféle teljesítmény az hogy ő lmbtqxyz? Sikerült magának megtalálnia a betűjelét, vagy kitalálni egy újat?

Nem értem a koncepciót, hogy miért vonulnak itt, ebben az országban. Miért kell összegyűlni és mutogatni milyen a szexuális életük - mikor ez egy magánügy.

Ott volt most a paralimpia. Nem azért vonultak fel azok a sportolók, mert büszkék lennének arra hogy valamiféle sérülésük, fogyatékosságuk van. Ez megtörténik, reménykedjünk abban hogy mi szerencsések is maradunk és nekünk nem lesznek hasonló problémáink. Azok a sportolók viszont valóban nyújtottak egy hatalmas teljesítményt, sokszor nagyobbat is mint az olimpikonjaink, éppen a nehézségeik miatt. Nekik valóban van mire büszkének lenniük.

De a prájdon vonulóknak mire?

Hogy van valami mentális problémája? Vagy hogy tetszik neki hogy lehet szivárványos zászlót lengetni? Mert a pécsi vonulók nagyobb része csak emiatt volt ott.

2021. szept. 19. 09:08
 7/103 anonim ***** válasza:
50%

A jó kersztyén - felebaráti szeretetből - rá sem mozdul ilyen baromságokra! Te és a hozzád hasonló emberek tartja felszínen, napirenden azt, ami semmi nem lenne, ha ti nem tennétek "valamivé"!

De amíg akad pár ilyen álszent módon habzó arcú valaki, addig "nyert ügyük van" ezeknek a szerencsétleneknek! -Igen, szerencsétlenek, mert a természet csúnyán elbánt sajnos velük. Attól azonban nem leszel több, hogy utánuk rúgsz még kettőt, - csak a lovat adod alájuk! Ennyit tudsz! Gyere holnap is! Ha nincs közönség, idővel elmarad az előadás! -Tudom, ehhez sokaknak akadémiai végzettség kell!

2021. szept. 19. 09:10
 8/103 anonim ***** válasza:
45%
Állítólag fontos a demokrácia, de Pécset felmérték, hogy az emberek több mint fele nem kért ebből a vonaglásból, ezt mégsem tartották szem előtt. Miért csak akkor fontos a demokrácia, ha megszavazzák a bu*ziházasságot?
2021. szept. 19. 09:11
 9/103 anonim ***** válasza:
51%

Kicsit több, mint 100 éve a nők vonultak fel, hogy legyenek jogaik

60-70 éve a feketék vonultak fel, hogy legyenek jogaik

Az LMBT meg most vonul fel, hogy legyenek jogaik

2021. szept. 19. 09:17
 10/103 anonim ***** válasza:
84%

A Fityesz a saját kardjába dőlt, most Ugyanaz a szitu van, mint amikor a kormány kijelentette a kisvasútépítésről, hogy "ha támadni fogják, meghosszabbítjuk Bicskéig"

Minél inkább uszítani, gyűlölködni fog ellenük a kormány, annál több nyilvános szereplést fognak szervezni.

2021. szept. 19. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!