Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A delta vírussal fertőzöttek...

A delta vírussal fertőzöttek között több a kétszeresen oltott mint az oltatlan, minek akarják az oltást kötelezővé tenni?

Figyelt kérdés

[link]

Ráadásul a halálozás még durvább, Izraelben a covid elhunytak 70-75% szintén kétszeresen oltott.

Mindezek fölött még mindig nem tudjuk mi a jó francot művel hosszú távon a szervezettel egy az ismeretlen és bizarr genetikai technológia. Sokak szerint rákot, meddőséget. És akkor még az összeesküvés elméletekről sem beszéltünk, valamint mai napig tussolják, hogy mesterségesen hozták létre egy kínai laborban a covidot.

Mi a franc értelme lenne kötelezővé tenni, ezt a szart?

2021. szept. 15. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 Koplárovics Béci ***** válasza:
7%

"Akkor mond egy példát! Hogyan lehet bevinni, hogy minél egyszerűbben, sérülésmentesen, biztosan oda kerüljön ahova kell! Jelenleg a vakcinázás a legjobb módja!"

Víz, kaja, levegő, az eszközeid, sőt olyan, amiről még nem is tudunk. Pár éve még kemtréleztetek... Holnap már a parizerrel lesz bajotok, holnapután a vízzel...

Mint korábban írtam: az a baj, hogy a saját tudásod szintjén gondolkodsz olyan dolgokról, amik jócskán meghaladják a tudásodat. Éppen ezért nem tudsz felfogni olyan dolgokat, amiket ezzel a tudással nem lehet megmagyarázni.

"- Az lehet, hogy te meg ez az illető ma erről beszéltek, de sokan most is csak gúnyolódnak és röhögnek."

Lásd fent: pár éve még a kemtrélen gúnyolódtam és röhögtem. Most is azt teszem. A kemtrél "eltűnt", semmit sem tudtak a hívők felhozni mellette.

"Egyébként, 10-12 éve mondta nekem valaki, hogy a jövőben óvakodni kell, mert chippekkel akarják ellátni az embereket a kontrollálhatóság érdekében. Sokan kiröhögték, gúnyolódtak ezzel az illetővel, hogy ilyen baromságokat hogyan is mondhat, hiszen mindenki kur.a okos és csak jobban tudja..."

Ott van a telefonod. A modern, civilizáltnak mondott emberek 99%-ának van. Többet tud rólad, mint te magad... Minek ide még csipelni is?

(Várom a hozzászólást, miszerint nincs telefonod, és különben is úgy gondolod, hogy te már mindent letiltottál rajta)

2021. szept. 27. 18:30
 72/76 anonim ***** válasza:
14%

“Sajnos az a maroknyi eset nem egy milliárdból van, hanem a közvetlen környezetemből!!!”

Ha csak a te közvetlen környezetben van maroknyi eset, és van hétmilliárd ember, akkor miért nem betegedtek meg milliárdnyian, vagy haltak meg az oltástól?

“Furcsa dolog, hogy valakinek kutya baja sincs, majd megkapja az oltást és néhány hét múlva meghal.”

Az is furcsa dolog, hogy valakinek kutya baja nincs, elmegy feladni a csekket, és nhány hét múlva meghal. Az emberek korábban is haltak meg és betegedtek meg spontán. Most olyan őrületes tempóval oltanak, hogy egy év alatt beadnak kb annyi vakcinát, ami a világ összes lakosságának elegendő. Meglepő, hogy a korábban is előforduló váratlan halálesetek pont pár héttel az oltást követően következnek be? Korábban nem volt mire fogni, ha alaki hirtelen lerobbant, de most itt az oltás, nyugodtan lehet arra.

Tudod oltás után meghalni és oltás miatt meghalni két teljesen különböző dolog.

“Az pedig, hogy mindenáron erőltetik az emberekre, hát felettébb érdekes.”

Ja, baromi érdekes, hogy az egyetlen olyan hatékony védekezési módot, ami nem cseszi tönkre a gazdaságot az emberekre akarják erőltetni. Milyen meglepő! :D

“Nem kell hiú ábrándokat kergetni, hogy a jelenlegi tudomány nem képes akár olyan vakcinákat kifejleszteni, alkalmazni...”

Ha ebben nem kételkedsz, abban miért kételkedsz, hogy a jelenlegi tudomány képes biztonságos vakcinákat kifejleszteni?

“…, ami akár egy kódot, olyan információt ír a DNS-edbe. hogy pl. csak kb. 65 éves korodig fogsz élni, és a chip teória sem utópia.”

Az ilyen kommenteket elterrentéstként szoktam mutogatni a fiamnak, hogy miért érdemes tanulni. :D

Egy átlagos microchip 3 mm vastag és 12 cm hosszú. Láttál te már olyan tűt, amivel oltanak?

0,3 mm a belső átmérője. Ahhoz, hogy ezen keresztül nyomj egy mikrochipet, annak jóval kisebb méretűnek kell lennie. A kutyákba adott microchip, önmagában kb. semmit nem csinál, csak beolvasni lehet egy erre alkalmas eszközzel, és egy kódot visszaad. A te általad elképzelt szőrszál vastagságú microchip meg írja a DNS-t, manipulálja az elméd, meg ki tudja mit. :D Hogy pakolsz egy erre alkalmas elektronikát, meg egy ehhez tartozó akkumulátort egy ekkora méretű chipbe? Mindezt úgy, hogy gazdaságos.

Ha meg a chippel nem agykontroll a cél, hanem megfigyelés, lehallgatás, akkor ott a telefonod, ami ezerszer hatékonyabban monitoroz, ráadásul a paraszt még fizet is érte.

“A jelenlegi emberi társadalom, az élhető élet csak úgy maradhat fent, ha szabályozzák az embereket. Total kontroll mindenféle formában.”

Ha meg csak így maradhat fenn a társadalmunk és élhetünk túl, akkor mi bajod a total kontrollal? Azt akarod, hogy dögöljön meg az emberiség, vagy mi?

“Ja és 60-as, és aki nem szándékozik rabszolga lenni, az gondolkozzon el a dolgokon!”

Belegondoltam az általad leírt hülyeségekbe, jót röhögtem rajta.

Fingod nincs arról, hogy mi a rabszolgaság. Nekem beadták az oltást, nem érzem, hogy ettől rabszolga lettem volna, vagy megváltozott volna az életem.

Viccesek ezek az oltásrettegő debilek. Egy kibszott oltást képesek úgy eldramatizálni, hogy rabszolgaság, meg total kontroll. :D

2021. szept. 28. 20:20
 73/76 anonim ***** válasza:
92%

Az jò, hogy kiakadtál, mert ebből egyèrtelmű, hogy èrdekes felvetèseket fogalmaztam meg!!!!!

Először is nem èrtem hogy milyen gazdasági összeomlásròl beszèlsz?! Ez az egèsz Covid dolog, egy mestersèges, előre megtervezett, vagyis egy forgatòkönyv szerint alakìtanák a dolgokat!Igen, ez egy tudatos gazdasági reset!!! Annyi,ès olyan szintű ellentmodásba ütközik a törtènet, hogy már ne haragudj, de nagyon buta ember az, aki nem látja ezt!

Amúgy egy 3mm vastag ès mittudomèn hány centis chip kb. 1952-ben volt nagy szám.Megnyugtatlak, ma már mikroszkòpikus chippekről beszèlünk, tehát ez az èrvelèsed nem jött be. Viszont volt egy telitalálatod, mert pont a tested felett szeretnènek uralkodni, amihez egy mobiltelefon már nagyon kevès.

Tudod mi az a kvantumfizika, vagy esetleg a hullámgenetika? Na inkább ilyenekre tanìtsd a fiadat, a beszűkült látásmòd helyett!

Termèszetesen azt szeretnèm, ha az emberisèg szabadon, jòlètben ès harmòniában èljen a Föld nevű bolygòn, ès pont ezèrt hangoztatom, hogy nyitott szemmel ès elmèvel, tudatosan kell èlni ès nem szabad hagyni, hogy az emberisèg ilyen sorsra jusson!

2021. szept. 30. 21:43
 74/76 anonim ***** válasza:
0%

“Az jò, hogy kiakadtál, mert ebből egyèrtelmű, hogy èrdekes felvetèseket fogalmaztam meg!!!!!”

Nem akadtam ki, de ha ki is akadnak az irományodon, az nem azért van, mert érdekes, hanem mert butaság.

“Először is nem èrtem hogy milyen gazdasági összeomlásròl beszèlsz?!”

Arról a fajtáról, ami a karanténosdi következtében nem hozza a várt GDP-t.

“Igen, ez egy tudatos gazdasági reset!!!”

Akkor mi annak az oka, hogy a gazdaság ugyanolyan módon működik tovább, mint a covid előtt? A karanténosdi miatt volt egy nagy recesszió, de azt követően helyreállni látszanak a dolgok, és nem az az érzése az embernek, hogy egy nagy reset, vagyonelosztás, új világrend következett volna be. Minden a régiben megy.

“Annyi,ès olyan szintű ellentmodásba ütközik a törtènet, hogy már ne haragudj, de nagyon buta ember az, aki nem látja ezt!”

Részleteznéd ezeket a hatalmas ellentmondásokat?

“Megnyugtatlak, ma már mikroszkòpikus chippekről beszèlünk, tehát ez az èrvelèsed nem jött be. Viszont volt egy telitalálatod, mert pont a tested felett szeretnènek uralkodni, amihez egy mobiltelefon már nagyon kevès.”

Akkor magyarázd el nekem, hogy az pár tizedmiliméteres microchip hogyan képes átvenni a tested felett a kontrollt.

“Tudod mi az a kvantumfizika, vagy esetleg a hullámgenetika?”

A kvantumfizikáról már mindenki hallott, a hullámgenetika nekem új, rákerestem, látom valami ezotériás cucc. Elmagyaráznád, hogy a kvantumfizika és a hullámgenetika hogyan kapcsolódik a microchiphez és az oltásokhoz?

“…tudatosan kell èlni ès nem szabad hagyni, hogy az emberisèg ilyen sorsra jusson!”

Mármint milyen sorsra?

2021. szept. 30. 22:15
 75/76 anonim ***** válasza:
8%
Azt hiszem nem vagyunk egy szinten semmilyen formában...
2021. szept. 30. 22:44
 76/76 anonim ***** válasza:
48%

Azt hiszem nem vagy képes magyarázatot adni a kérdéseimre, és helyette csak üres pökhendiskedésre futja.

2021. szept. 30. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!