Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A delta vírussal fertőzöttek...

A delta vírussal fertőzöttek között több a kétszeresen oltott mint az oltatlan, minek akarják az oltást kötelezővé tenni?

Figyelt kérdés

[link]

Ráadásul a halálozás még durvább, Izraelben a covid elhunytak 70-75% szintén kétszeresen oltott.

Mindezek fölött még mindig nem tudjuk mi a jó francot művel hosszú távon a szervezettel egy az ismeretlen és bizarr genetikai technológia. Sokak szerint rákot, meddőséget. És akkor még az összeesküvés elméletekről sem beszéltünk, valamint mai napig tussolják, hogy mesterségesen hozták létre egy kínai laborban a covidot.

Mi a franc értelme lenne kötelezővé tenni, ezt a szart?

2021. szept. 15. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
100%
Oltott vagyok,most mégis 1hete olyan beteg vagyok én is a családom is , és a az emberek 80% a környezetemben , a pcr tesztek negatívak , minden ismerősnek akinek negatív a tesztje , a doki azt mondja hogy gyors lefolyású vírus van (covid tünetekkel) . Na már most az én gondolatom mivel a magyarok kb 60% beoltatta magát éß megy a propaganda ,hogy az oltád életett ment ,így nem akarják ORbánék ,hogy ennyi ember fertőzött legyen ,ezért a teszteket hamisítják és negatívnak minősítik , 1hete nem érzek ízeketek , úgy èrzem leszakad a tüdöm. Tehát ne nyomjuk már ezt a baromságot ,hogy nincs covid , van és úgyanúgy elkaphatod oltottként is ,én pont rosszul jártam hiába oltattam be magam. Covidosnak szánt gyógyszert kell szedbem negatív teszttel akkor miről beszélünk?
2021. szept. 17. 08:29
 42/76 anonim ***** válasza:
7%
Covid van, de lehet oltas nelkul mar mehetnel is a korhazba, esetleg kesobb lelegezteto aztan domb oldal.
2021. szept. 17. 08:53
 43/76 anonim ***** válasza:
100%
Jah ,de lehet hogy így is oda kerülök.
2021. szept. 17. 09:03
 44/76 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez nem újdonság. Oltottkent is meg lehet fertozodni. Jobbulast!

Persze valóban lehet más bajod is. Tényleg van most valami másik felsoleguti vírus is. Nekem sokszor megy a szaglasom, izlelesem ha náthás vagyok.

Bar az valóban furcsa, hogy covidosnak szánt gyógyszert szedsz. Mit szedsz?

Lehet hogy manipulalnak a számokkal. Igen.

Teljesen igazad van. A kormány most a népszerűségre játszik..nem akarnak korlátozni, nem akarnak maszkot. (Meg annak ellenére sem, hogy az orvosi kamara és a who is kéri egy ideje erre az embereket.)

Le lehet vonni a konklúziót..nem, nem mi vagyunk a fontosak..😉

Számomra az a megdöbbentő, hogy az emberek egy része azért nem hiszi, hogy van, vagy azért nem oltat, mert nem bízik a poltikusokban a kormányban, merthogy "politikát csinaltak ebből".

De azt gond nélkül elhiszi nekik, hogy pl nem kell maszk. 😂

Tenyleg nagyon hülyék az emberek.

2021. szept. 17. 09:06
 45/76 anonim ***** válasza:
100%

Favipiravir meg d-vitamint szedek. Az a durva,hogy 10ből 9tünet ami van az a delta tünete. Nekem csak az a fura ,hogy nagyon sok ismerősöm beteg lett. Nem volt még ilyen,hogy ennyien legyünk betegek egyszerre. Köszönöm a jó kívánságot.

Igen sajnos az emberek nagyon megvezethetőek. Én nem kívánom senkinek ezt amit én most is átélek,hogy egyszer tök jól vagyok,majd ha már mozgok egy keveset ,egyből rosszul ,úgy érzem mint aki nem aludt több napja. De mivel a teszt negatív,így ugye nem vagyok covidos. De attól függetlenül maszkba megyek mindenhova ,nem bízzok az ilyen tesztekben.

2021. szept. 17. 09:31
 46/76 anonim ***** válasza:
67%

A vìrus lètezik, de az oltással valami nem stimmel...

A baj az, hogy normál esetben megjelenik egy vìrus ès ennek okán fejlesztenek vakcinát!

A Covid esetèben a vakcina a lènyeg!!! A VÌRUS AZÈRT LÈTEZIK, HOGY AZ OLTÒANYAGOT BEADHASSÁK!!!!!!!!! Na ez a nem termèszetes...

2021. szept. 17. 09:49
 47/76 anonim ***** válasza:
66%

"A VÌRUS AZÈRT LÈTEZIK, HOGY AZ OLTÒANYAGOT BEADHASSÁK!!!!!!!!!"

És miből jutottál erre a következtetésre?

2021. szept. 17. 09:55
 48/76 anonim ***** válasza:

Millió vírus létezik. Több olyan is, ami felsoleguti tüneteket okoz. Ha az lenne a cél, hogy vakcinázgassák valamilyen rejtélyes okból az embereket, akkor ezekre miért nem csinálnak vakcinát?

Ha az embereket szeretnék hm..kissé gyorsabban átsegíteni a "másik oldalra" ennél sokkal gyorsabb és hatékonyabb megoldások is léteznek.

Arról nem is beszélve, hogy ahol a legnagyobb a szegénység és a népesség ott kapták eddig a legkevesebbet oltást, mivel ez k¥rva sok pénzbe kerül.

2021. szept. 17. 10:11
 49/76 anonim ***** válasza:
100%

#45! Akár igaz is lehetne, amit írsz, de nekem van egy másik elméletem is. Tényleg rengeteg a beteg (én is az vagyok most),és én is azt gondolom, hogy egy részük covidos, de nem azok, akiknek - a tesztjük, hanem, akiket nem tesztelnek. Alig tesztelnek valakit. Érdekes, covid előtt, ha elmentél orvoshoz, náthás tünetekkel, mit mondott? Valami felső légúti vírus. Fogalma se volt, melyik. Most? Valami felső légúti vírus, de nem covid. Kíváncsi lennék, ha a tünetek pont megegyeznek a deltáéval, hogy tudja ilyen magabiztosan megállapítani, amikor szakértők szerint is, csak a teszt tudja?

Na, én azt gondolom, hogy bármilyen divat most "lenézni" az immunrendszert, ami semmire se jó, nem lehet erősíteni, különben is csak bajt okoz, én ebben rohadtul nem hiszek. Szerintem tök várható volt, ha az emberek 2évig maszkot hordanak, mindent fertőtlenítenek, ülnek otthon a steril szobában, annak ez lesz a következménye. Az immunrendszert teljesen lebutítottuk, 2 éve nem hagyjuk dolgozni, persze, hogy az első ártalmatlan semmi kis vírus is ledönt a lábunkról.

2021. szept. 17. 10:22
 50/76 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ahogy a 49-es írja. Az iskolákban is rengeteg most a beteg gyerek, aki előtte egy évig nem járt közösségbe, ezáltal ellustult az immunrendszerük. A maszkviselés ugyanígy leamortizálja az immunrendszert. Ha semmilyen intézkedést nem hoztak volna a koronavírus ürügyén, akkor már rég túl lennénk rajta oltás nélkül is, sokkal kevesebb halálos áldozattal. Persze nyilván nem ez volt a cél.
2021. szept. 17. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!