A delta vírussal fertőzöttek között több a kétszeresen oltott mint az oltatlan, minek akarják az oltást kötelezővé tenni?
Ráadásul a halálozás még durvább, Izraelben a covid elhunytak 70-75% szintén kétszeresen oltott.
Mindezek fölött még mindig nem tudjuk mi a jó francot művel hosszú távon a szervezettel egy az ismeretlen és bizarr genetikai technológia. Sokak szerint rákot, meddőséget. És akkor még az összeesküvés elméletekről sem beszéltünk, valamint mai napig tussolják, hogy mesterségesen hozták létre egy kínai laborban a covidot.
Mi a franc értelme lenne kötelezővé tenni, ezt a szart?
"De igen, okozhatnak bármit, mert tesztelés hiányában semmiről sincs kizárva."
Mennyi az az idő, amire azt mondod, hogy "na, mostmár tesztelve van"? Melyik oltás, vagy bármi új szer volt tesztelve (szerinted) annyi ideig azok közül, amit használsz?
"Bármi. Nem ismerjük az oltóanyagok valódi összetételét."
TE mire mennél vele, ha ismernéd? Aki ismeri, teszteli, engedélyezi, azokban miért NEM bízol meg, hogy tudják, hogy mit csinálnak? Milyen általad használt bárminek ismered az összetételét? Aki azokat tesztelte, azokban miért bízol jobban, hogy használd a szereiket (ez lehet akár a tusfürdőd, a fogkrémed, a reggelid, amit megiszol, bármi, tehát ne csak gyógyszerre gondolj)? Honnan tudod, hogy ezek nem tartalmaznak olyan szereket, amiktől bajod lesz?
"Nem, mivel eddig nem vezettek be semmilyen oltást alapos tesztelés nélkül."
Igazából melyik évi influenza elleni védőoltást tesztelték hosszabb távon, mint amióta oltanak a Covid-vakcinákkal? Azzal ugye tisztában vagy, hogy az influenza elleni védőoltásokat évente változtatják az aktuális vírus szerint? És én értem, hogy te sosem... de mellékhatásokról sem lehetett hallani.
"Akik korábban voltak köztük covidosok, azok a covid alatt tudtak dolgozni"
Mások meg belehaltak. Puff. 1-1.
"A covidnak nincsenek hosszú távú szövődményei, tehát nem lehet igaz. A post-covid egy legenda, amit mindenkire rásütnek, akinek bármi baja van a covidból való felgyógyulás után."
Hogy őszinte legyek az első kérdés ami felmerült bennem ennek a bullshitednek az olvasása kapcsán az az volt, hogy ha ennyire bizalmatlan vagy nálad okosabbakkal szemben, akkor minek élsz? Mit eszel? Mert mint tudjuk még a fény is ártalmas. Mit iszol? Miket használsz, amik 10000000%, hogy nem okoznak semmit?
"Olvass utána a Dengvaxia botránynak. A H1N1 vakcináról pedig kb. 10 hónappal az oltásprogram kezdete után derült ki, hogy narkolepsziát okozhat."
Előfordulási arányokról tudnál pár szót ejteni? 100%? 10% 1%? 0.1%? 0.01%? Kevesebb? Mert ugye az okozHATnál ezek is fontos számok.
"Előfordulási arányokról tudnál pár szót ejteni? 100%? 10% 1%? 0.1%? 0.01%? Kevesebb? Mert ugye az okozHATnál ezek is fontos számok."
Az volt a kérdés, tudok-e mondani. Igen, tudok.
A Dengvaxia esetén elég halálos áldozat volt ahhoz, hogy a hatóságok komolyan vegyék, leállítsák az oltást, és a gyártó felelősségrevonása is megtörtént, sok család kapott kártérítést. Az áldozatok száma vitatott, illetve a botrány óta eltelt időben nőhettek a számok. Azt olvastam, hogy a beoltott többszázezer gyerek 10%-ánál fennáll a kockázat, hogy a későbbiekben egy újabb vírusfertőzés esetén súlyos, életveszélyes állapotba kerülnek, akár bele is halhatnak. És nem lehet tudni, kik tartoznak a 10%-ba. Az oltás miatt korábban teljesen egészséges gyerekek haltak meg.
Az én kérdésem az, hogy a COVID oltások esetén hány halálos áldozat és súlyos mellékhatás kell még ahhoz, hogy komolyan vegyék. És ki fog kártérítést fizetni?
"De igen, okozhatnak bármit, mert tesztelés hiányában semmiről sincs kizárva."
Akkor a koronavírus is okozhat bármit, hisz nem volt tesztelve.
"A kollégáim nagy része beoltatta magát, 1-2 napra szinte mind kidőltek."
Nekem is beoltatta magát a kollégáim nagy része, és senki nem dőlt ki.
Olyan viszont volt, aki a koronavírus szövődményeiben meghalt.
Szóval a koronavírus egyértelműen veszélyesebb.
"A covidnak nincsenek hosszú távú szövődményei, tehát nem lehet igaz."
A covidnak bizonyítottan vannak hosszú távú szövődményei.
"A post-covid egy legenda, amit mindenkire rásütnek, akinek bármi baja van a covidból való felgyógyulás után."
Az post-oltás egy egy legenda, amit mindekire rásütnek, akinek bármi baja van (pl.: kidől) az oltás megkapása után.
"Bármi. Nem ismerjük az oltóanyagok valódi összetételét. Az eddig kiderült mellékhatások nagy részét is a különböző adalékok okozzák, amikről azelőtt nem tudtuk, hogy benne van."
Tudnál mondani ilyen adalékanyagokat?
"Nem, mivel eddig nem vezettek be semmilyen oltást alapos tesztelés nélkül."
Rendben, tudsz mondani olyan oltást, amit azért nem vetettek, be mert a hosszú évekig tartaló tesztelés során kiderült, hogy 4-5 évvel a beoltás után gebaszt okoz?
"Az én kérdésem az, hogy a COVID oltások esetén hány halálos áldozat és súlyos mellékhatás kell még ahhoz, hogy komolyan vegyék. "
Majd ha akár csak ezredrészére is megközelíti a súlyos mellékhatások száma a súlyos fertőzések kimenetelének a számát...
Van egy szar deal, amire van egy lényegesen jobb. Jelenleg - ha tetszik, ha nem - ez a helyzet. Én a jobbat választottam, ne sírj majd, ha a rosszabb nem jön be - nyugi, én sem fogok.
"Az én kérdésem az, hogy a COVID oltások esetén hány halálos áldozat és súlyos mellékhatás kell még ahhoz, hogy komolyan vegyék. És ki fog kártérítést fizetni?"
Kell még? Hát eddig mennyi volt?
Gondolom arányaiban annyi, mint a Dengvaxia esetén. És a gyártó fog kártérítést fizetni, vagy akár az Európai Unio.
"Majd ha akár csak ezredrészére is megközelíti a súlyos mellékhatások száma a súlyos fertőzések kimenetelének a számát..." Nem tudhatjuk a valós számokat, így marad a hit.
Majd a végén kiderül, ki választotta a jobbat, de legyen igazad. Nem örülnék neki, ha beigazolódnának a legrosszabb konteók, túl sok számomra kedves ember kapott oltást. Az egyik rokonom sajnos meghalt pár nappal az oltás után. Senkit sem ismerek, aki a COVID miatt halt meg, egy távolabbi ismerősöm volt kórházban, de már meggyógyult.
37,
Naponta 160ezren halnak meg. Globálisan beadtak eddig 5 milliárd oltást, és a Föld lakossága nincs 8 milliárd. Ilyen mértékű oltakozás mellett egyáltalán nem meglepő, hogy sokan véletlen pont napokkal az oltást követően halnak meg. Biztos vagyok benne, hogy rengetegen halnak meg napokkal azután is, hogy elmentek befizetni a súlyadót.
"Az egyik rokonom sajnos meghalt pár nappal az oltás után."
Igazából most rosszmájúan visszakérdezek, hogy elütötte egy autó? Csak mert az eddigi tapasztalatok szerint még annak is nagyobb az esélye, mint az oltástól meghalni.
Álljunk már le ezzel a Dengvaxia vonallal. 2015-ben kezdték el forgalmazni, és már 2017-ben tudták, hogy bizonyos csoportokban növeli a dengue-láz kockázatát.
Tehát egyrészről itt sincs szó arról, hogy "jaj, jaj, mi lesz öt év múlva, rettegjünk az oltástól", annál hamarabb kiderült a probléma.
Másrészről pedig a probléma sem az volt, hogy valakik ettől meddők, rákosak, stb. (tudom is én, mitől kell most rettegni) lettek, hanem csak arról, hogy egy bizonyos csoportban növelte a betegség rizikóját. Egészen pontosan az derült ki, hogy ha olyan kapott Dengvaxiát, akinek korábban nem volt dengue-láza, annál utána nagyobb eséllyel alakult ki súlyos betegség. Ezt kivizsgálták, azóta a Dengvaxiát csak olyanokon alkalmazzák, akik korábban estek át dengue-lázon.
Tehát két okból is hülyeség a Dengvaxiát iderángatni. Konkrétan semmi hasonlóság nincs a Dengvaxia körüli vitának ahhoz, amiért a covid-oltás rettegői rettegnek a covid-oltástól. A Dengvaxia esete nyomorultul nem példa arra, hogy öt év múlva valakik meddők vagy rákosak lettek egy nem megfelelően tesztelt oltás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!