Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A delta vírussal fertőzöttek...

A delta vírussal fertőzöttek között több a kétszeresen oltott mint az oltatlan, minek akarják az oltást kötelezővé tenni?

Figyelt kérdés

[link]

Ráadásul a halálozás még durvább, Izraelben a covid elhunytak 70-75% szintén kétszeresen oltott.

Mindezek fölött még mindig nem tudjuk mi a jó francot művel hosszú távon a szervezettel egy az ismeretlen és bizarr genetikai technológia. Sokak szerint rákot, meddőséget. És akkor még az összeesküvés elméletekről sem beszéltünk, valamint mai napig tussolják, hogy mesterségesen hozták létre egy kínai laborban a covidot.

Mi a franc értelme lenne kötelezővé tenni, ezt a szart?

2021. szept. 15. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
27%

Értem, tehát nem tudod megindokolni, hogyna jutottál erre a következtetésre. Csak gondolkodtál, fantáziálgattál, aztán az agyadba pattant, hogy biztos így van, mert csak. :D

2021. szept. 17. 22:00
 62/76 anonim ***** válasza:
24%

Az összes kollégám, oltva van, több mint 160 ember. És akkor még nem beszéltem a rokonokrol, baratokról. Pedig nagyanyám 101 éves. Már a harmadikat is megkapta. Természetesen azt, amit én kértem. (A családból nem mindenki. Volt akinek nem ajánlották a meglévő betegsége miatt. Volt, aki nem akarta.)

Érdekes módon egyiknek sincs semmi baja. Voltak oltási reakciók pár embernél és ennyi.

En nem tagadom, hogy vannak olyanok, akiknél gondot okozott. Az lenne a csoda, ha nem lenne. Ez mindennel így van/volt/lesz. Nem vagyunk egyformák. Ezt így számolják. Ha pár embernél problémát okoz, de a másik több szazezernél nem, akkor hatásos. Mindennel így van. Egy hajfesték is okozhat problémát az arra érzékeny embereknél, mégis milliónyian használják naponta, noha tudják ezt.

Az MRNs technológia pedig régóta létezik. Az oltóanyagot állatokon is és embereken is tesztelték. (Olvassatok utána, minden nap volt hír róla hol tart.) Amit felgyorsítottak rajta az a vízfej általi engedélyes hónapokig tartó kínlódása. Ezt hívják vészhelyzeti engedélyezésnek. (A Pfizer már nem ebben a státuszban van, de ezt is tudjátok. )

Ez egy óriási tudományos bravúr volt, amin több millió tudós, orvos dolgozott minden mást félre téve és amire nem sajnálták a pénzt az országok, hogy meglegyen.

Ha van pénz, minden van. Ki ne tudná ezt?

Egy vegyész

2021. szept. 17. 22:53
 63/76 anonim ***** válasza:
0%

Látom, rossz oldalon vagyok.😕 bár a tudomány kategóriában nincs ennyi tudatlan.

Pá!

2021. szept. 18. 00:50
 64/76 anonim ***** válasza:
17%

#62 Kár, hogy egy ilyen jó válasz is ennyire le van pontozva...

Az a baj sajnos hatalmas a részrehajlás azoknál akik kimondottan oltás ellenesek. Haverom is jön ilyenekkel, hogy nézzem meg milyen anyagok IS vannak egy oltásban. Higany meg ez meg az. Igen mondom tudom. Elenyésző mennyiségben, és nem véletlen. Meg van a szerepük. Nem csak azért van benne mert a gonosz Bill Gates és Soros által pénzelt tudósok sunyin belecsempészték ezeket az anyagokat is hogy kicsit megmérgezzenek

De amikor "visszatámadok" azzal hogy És te tudod a cigiben pl milyen anyagok vannak? Az nem számít érdekes módon.

2021. szept. 18. 14:52
 65/76 anonim ***** válasza:
61%

60-as!

Sajnos az a maroknyi eset nem egy milliárdból van, hanem a közvetlen környezetemből!!! Furcsa dolog, hogy valakinek kutya baja sincs, majd megkapja az oltást és néhány hét múlva meghal. Vagy már fél éve átesett az oltásokon, beteg lett és azóta sincs jól.Valószínűleg sokan tudnának még hasonlókat mesélni.

Az pedig, hogy mindenáron erőltetik az emberekre, hát felettébb érdekes. Ismervén a mai emberséges világot, hát el nem tudom képzelni, hogy a túlnépesedett föld lakóin akarnának segíteni, hisz így is túl sokan vagyunk.Ez a fajta pénzrendszer, világszemlélet nem tartható!

Hogy mégis mi a szándék?

Nem kell hiú ábrándokat kergetni, hogy a jelenlegi tudomány nem képes akár olyan vakcinákat kifejleszteni, alkalmazni, ami akár egy kódot, olyan információt ír a DNS-edbe, hogy pl. csak kb. 65 éves korodig fogsz élni, és a chip teória sem utópia. Majd szépen lassan, az évek, évtizedek alatt ezt szeretnék megvalósítani.

A jelenlegi emberi társadalom, az élhető élet csak úgy maradhat fent, ha szabályozzák az embereket. Total kontroll mindenféle formában.

Persze lesz cirkusz is a népnek, így az emberek többsége, aki nem tudatosan éli az életét, észre sem fogja venni, hogy rabszolga lesz.

2021. szept. 26. 19:19
 66/76 anonim ***** válasza:
Ja és 60-as, és aki nem szándékozik rabszolga lenni, az gondolkozzon el a dolgokon!
2021. szept. 26. 19:25
 67/76 Koplárovics Béci ***** válasza:
5%
#65/66: ha ilyen szinten van a technika, akkor gondolkozz el azon, hogy mennyivel kevésbé látványos és feltűnő módon lehet azt a bizonyos technikát, chipet, módosítást az emberek szervezetébe bevinni. Az a baj, hogy elolvasol egy tudományosnak nevezett cikket, azt hiszed, hogy tudsz valamit, terjeszted a baromságot, és nem is gondolkodsz el rajta. De ezek a cikkek épp az ilyen embereknek íródnak.
2021. szept. 26. 21:16
 68/76 anonim ***** válasza:
79%

Akkor mond egy példát! Hogyan lehet bevinni, hogy minél egyszerűbben, sérülésmentesen, biztosan oda kerüljön ahova kell! Jelenleg a vakcinázás a legjobb módja!

Kedves barátom, csodálkoznál ha tudnád, hogy mi mindent kutatnak manapság bizonyos helyeken. Olyasmiket, mikről kb. 80-100 év múlva hallassz majd biztosan.

És az a bizonyos elit is létezik!!! A pénzvilágot uraló cégek, pénzintézetek formájában. Néhány év múlva majd sasolhatsz, hogy az országokat, az embereket teljes mértében a cégek fogják irányítani valamilyen formában, vagy legalábbis ez a szándék!

Egyébként, 10-12 éve mondta nekem valaki, hogy a jövőben óvakodni kell, mert chippekkel akarják ellátni az embereket a kontrollálhatóság érdekében. Sokan kiröhögték, gúnyolódtak ezzel az illetővel, hogy ilyen baromságokat hogyan is mondhat, hiszen mindenki kur.a okos és csak jobban tudja...

Akkor én meghallgattam az illetőt, aztán megvontam a vállam...gondoltam ez valami baromság...és láss csodát, ma erről beszélünk!

2021. szept. 26. 21:55
 69/76 anonim ***** válasza:

[tegnap 21:55]: "Egyébként, 10-12 éve mondta nekem valaki, hogy a jövőben óvakodni kell, mert chippekkel akarják ellátni az embereket a kontrollálhatóság érdekében. Sokan kiröhögték, gúnyolódtak ezzel az illetővel, hogy ilyen baromságokat hogyan is mondhat, hiszen mindenki kur.a okos és csak jobban tudja...

Akkor én meghallgattam az illetőt, aztán megvontam a vállam...gondoltam ez valami baromság...és láss csodát, ma erről beszélünk!"

- Az lehet, hogy te meg ez az illető ma erről beszéltek, de sokan most is csak gúnyolódnak és röhögnek.

2021. szept. 27. 06:57
 70/76 anonim ***** válasza:
91%
Nincs bizonyíték arra, hogy chip vagy bármilyen nemkívánatos adalék lenne a vakcinákban, viszont azt tudjuk, hogy a hatalom részéről a szándék és a lehetőség egyaránt megvan rá. Egy krimiben ez már eléggé gyanússá tesz valakit.
2021. szept. 27. 08:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!