Jól érzem hogy az előválasztás az nem egy demokratikus dolog?
Én a Momentumosok propagandájával értek egyet (4 napos munkahéttel engem megvettek, még a Fideszre is szavaznék ha 4 napos munkahetet ígérnének, ugyanis utálok dolgozni, szerencsére őket ez a veszély nem fenyegeti h rájuk szavaznak, mivel inkább a rabszolgatársadalom irányába visznek minket a 4 napos munkahét helyett). Viszont a KariGerit utálom, sztem egy jól helyezkedő csaló, aki mindig beáll a mellé aki a legígéretesebb, de sose csinál érdemben semmit, amit meg csinál azt rosszul, lehet h direkt vagy véletlen, nemtudom.
Viszont ha KariGeri nyer akkor elméletileg nekem rá kéne szavaznom? Pont arra akit a legkevésbé szeretnék h nyerjen? Miben más ez mint a kommunizmusban volt?
És ha meg másra szavazok, akkor ki fog jönni h a Momentum támogatottsága csak 0.001%? Miközben lehet hogy akár 6-7% is őket támogatná, csak a Karigerit éppen 8% támogatta, akkor behúzza a maradékot is?
Nem arra jó ez az egész, hogy a Momentumosok alapelveiről (Euro, 4napos munka, finn oktatásrendszer) végül elmondhassák h alacsony a támogatottsága ezért ne foglalkozzunk vele, bezzeg a Fudan (ami engem hidegen hagy - most nekem tökmindegy h egyetemet építünk vagy 5G tornyokat veszünk Kínától, végül úgyis uralni fognak minket, nem egy súlycsoport, kb mintha mi hangyák lázadoznánk az elefántok ellen, úgyis az lesz amit ők akarnak majd) KariGeri szívügye meg az ország felét izgatja? És végül aztán az lesz belőle mint a Városligetből, hogy nem sikerül megakadályozni mégse? És erre majd elmegy 4 év?
Miközben nekem már szuper kis 4 napos munkahetem lehetne ha aMomemtum bejut a Parlamentbe?
Vagy hogy van ez az egész, valaki aki politikában jártas elmagyarázná hogy miért jó ez?
mindenhez hozzászóltam, és mindent cáfoltam
a kedvencem a kenyeres példa
mert a neohitlerista karlendítésért nem adnak kenyeret a boltban, hiába űztétek el megint a zsidó nagytőkést :))
nagytőkésről ordít a nyomorult neosztálinista neohitlerista görögdinnye :DD
Kezdem azt hinni hogy ugyanaz az ember írja a hozzászólásokat
Ennyire hülyeséget összehordani az ritka
Kedves kérdező, miért, miben nem értettél velem egyet? A munkaidő-csökkentés mellett érveltem. Országról országra vezetik be a baloldali kormányok, és remekül működik, az emberek imádják. Mit nem értesz egyet azon, hogy a társadalom ne csak a költségeket állja, hanem részesedjen a nyereségből is, amelyhez hozzájárult és áldozatokat vállalt, és ne sajátítsa ki azt egy kiváltságos réteg?
Miben vagyok én összemosható egy náci gyökérrel? A görögdinnyézés is egy tipikusan neoliberális, buta jobber lózung. :D A zöldek sosem titkolták, hogy baloldaliak, szó sincs semmi rejtőzködésről. Hangsúlyozzák a környezetvédelem és a szociális politika összefüggéseit. A zöldek baloldaliak, semmi rejtőzködés nincs ebben. A zöld politika egy progresszív, haladó, baloldali, anti-konzervatív, status-quo ellenes politika.
A jobber hülyegyerek meg égette itt magát, a baloldal remek kezdeményezései mellett az ilyenek is hozzájárulnak ahhoz, hogy előretörünk és toronymagasan vezet az SPD. Az ő támogatottságuk meg már a béka valaga alatt van. Cáfolni nem tudott semmit, és a kedvencem, hogy még az is kiderült róla, hogy számolni sem tud. :D A számításai is teljesen rosszak voltak, mivel a munkaidő-csökkentést választó dolgozók fizetését max 5%-kal lehet majd csak megnyesni. De ezt sem tudta, ami egy iskolázatlan jobboldalitól nem meglepő.
A zsidózás is jellemző a buta nácitól. Nála a nagytőkés meg a zsidó egyet jelent. Mekkora náci gyökér. :D Rajta kívül senki nem zsidózott, de nála a gazdagok és a zsidók automatikusan összekapcsolódnak. :D Micsoda freudi elszólás. De hát a jobboldal nem változik, ezért is kell őket a történelem szemétdombjára hajítani.
A német "jobbközép" annyira nem ostoba, mint ez a szerencsétlen volt, de ostobák ők is. A terheket a társadalomra hárítják, miközben a nyereséget csak egy szűk, kiváltságos réteg fölözi le. Ezen is változtatni fognak a szociáldemokraták.
Ami Magyarországot illeti, Karácsonyéktól elhiszem, hogy bevezetnék a munkaidő-csökkentést, a Momentumtól, mint liberális, szabadpiac-párti, szabályozásellenes párttól nem.
43!
Tudod már csak attól kezdve is totál hiteltelen vagy, hogy a "toronymagasan vezető SPD" éppen beérte a rivális koalíciót és jelenleg 22%-on áll. Ami azt jelenti, hogy az ország negyede sem áll mögöttük.
44 Ismét igazoltad tájékozatlanságodat, és hogy totál nem tudod, merre hány méter a közéletben. A keresztény-demokratákat már augusztus közepén beérték, a tegnapi Wahlkreisprognose 28%-on méri őket, a keresztény--demokraták már 20% alatt. Le vagy maradva. A baloldalnak pedig masszív többsége van.
A baloldal a remek, társadalmi igényű kezdeményezései mellett azért is egyre népszerűbb, mert a jobboldal minden szavával égeti magát és igazolja alkalmatlanságát.
gonosz zsidó nagytőkésező neohitlerista zöldek mikor takarodtok már el?
senki nem kíváncsi rátok
# 45!
Attól, hogy ilyen nagy pofával adod elő dolgaidat, csak egy tényről győz meg: Nagyon bizonytalan vagy te magadban és ezzel kompenzálsz.
(Amúgy közel sincs igazad ebben a témában sem, de az is látható, hogy veled teljesen értelmetlen vitatkozni, mert az első sorodban azonnak személyeskedni kezdesz. Ami szintén azt mutatja, hogy nagyon be vagy rezelve, mert hiszen nem az érveket, tényeket támadod elsőként. (Hiszen azt valóban nem tudod.))
Attól nincs nagy pofám, hogy konkrétan megcáfoltam a hazugságodat. :) Nem az én hibám, hogy hazugságot állítottál, amit játszi könnyedséggel cáfolni tudtam.
Ismét igazoltad tájékozatlanságodat, és hogy totál nem tudod, merre hány méter a közéletben. A keresztény-demokratákat már augusztus közepén beérték, a tegnapi Wahlkreisprognose 28%-on méri őket, a keresztény-demokraták már 20% alatt. Le vagy maradva. A baloldalnak pedig masszív többsége van.
Ez az igazság. Ehhez nem kell se nagyképűnek lenni, se kisképűnek, ez egyszerűen az igazság. Semmiféle érved nem volt, tényszerűen meg lettél cáfolva.
Az pedig jellemző egy ócska jobboldalitól, hogy konkrétan megcáfolják, és van bőr a pofáján nem szégyenkezni, hanem tovább hazudozni, hogy ő aztán nincs megcáfolva. :D Amikor konrkétan meg lett cáfolva. Érveket persze nem tud felhozni. Na, ezért is tör előre a baloldal. Egyrészt a remek javaslatok miatt, másrészt a jobboldal butasága miatt.
jól van neohitlerista
azért a Reichstagot ugye nem égetitek le, ha megint kikaptok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!