Kire terveztek szavazni az ellenzéki előválasztáson, és legfőképpen: MIÉRT?
MZP
Pálinkás József után ő a legértelmesebb a felsoroltak közt.
Pálinkás még MZP-nél is esélytelenebb, így rá nem szavazok. (Indul egyáltalán?)
Jakab Péter nemes egyszerűséggel egy bohóc, Dobrev=Gyurcsány ezért nem jöhet szóba, Karácsony Gergely meg inkább maradjon Budapesten. Amúgyis, ha jól belegondolunk tényleg gáz, hogy nem beszél angolul. De sokkal gázabb, ahogy ezt a dolgot kommunikálta. Ha ettől el is tekintenénk, szerintem vele nem lehet választást nyerni a Fidesz eredményes lejáratókampánya miatt.
Márki-Zay Péter ezzel szemben egyelőre feddhetetlennek tűnik, és az általam látott/hallott vele készült interjúk alapján egy intelligens ember. Pont olyan, amilyenre az országnak szüksége van.
Most látom: a FeGyőrt meg kihagytam. Ez mindent el is mond róla. Én a fiatal Orbánt látom benne. Szerintem egy nap még miniszterelnök lehet, és talán szavazni is fogok rá. De vele ma még nem lehet választást nyerni.
Dobrev. Ő azért mégis képes tárgyalni, ha arra kerül a sor, nem egy tahó, mint Jakab, és nem egy tutyimutyi alak, mint Karácsony.
A többi nyilván esélytelen.
Még ő is alkalmasabb lenne az ellenzékiek közül: [link]
Mondjuk neki van is annyi esze, hogy nem vállalja, pedig angolul is tud.
Mondjátok már meg miért tahó az az ember aki ki mondja azt amit gondol? És ki is meri mondani!
Jakabra fogok, mert senki másnak nincs esélye legyőzni a fideszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!