DK-s szavazók! Csalódtatok, hogy nem Gyurcsány Ferenc lesz a pártotok miniszterelnök-jelöltje az előválasztáson?
Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 15:41
A kérdező szavazást indított:
Nagy hibát követettek el. Gyurcsány jobb lenne.
Jó lesz Dobrev is.
9 szavazat
1/9 anonim válasza:
Most dumal ez a Dobrev a tv-ben ... olyan mint egy osztalyfonok az iskolai unnepejen. Kinek kell ez? :) Klari neni?
3/9 anonim válasza:
Dobrevnén keresztűl Gyurcsány fog uralkodni. Ezzel mondtam valami újat?
4/9 anonim válasza:
Otthon sem a Gyurcsany uralkodik ... egyelore a Dobrev csalad emelte a nagypolitikaba a KISZ-es Gyurcsany Feriket :)
5/9 anonim válasza:
Nem vagyok DK-s, de 99%-ra tudni lehetett, hogy Dobrev lesz a jelölt. Ha nem őt jelölték volna, na az lenne a meglepetés. Szóval nem értem mi ezen a hír. Kb akkora meglepetés ért most mindenkit, mint amikor majd a fidesz bejelenti, hogy Orbán lesz a miniszterelnök jelöltjük 2022-ben.
6/9 anonim válasza:
Se Dobrev se Gyurcsány!
Jakab Péter a nyerő!
7/9 anonim válasza:
Miert mindig a moslekos dezsa jut eszembe? :)
8/9 anonim válasza:
Nekik mindegy, összetetten nem tudnak gondolkodni, plusz még lengetik nekik az ejrópai minimálbér lázálmát.
9/9 anonim válasza:
Nem ért váratlanul senkit. Talán jobb is így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!