Jobboldaliként baj ha támogatom, hogy a homoszexuálisok
is fogadhassanak örökbe?
Figyelt kérdés
A fiam 16 évesen bejelentette, hogy a saját neméhez vonzódik. Most már 22 és több, mint 5 éves párkapcsolatban él, nem úgy tűnik, mintha még változhatna a helyzet.
Viszont ő az egyetlen gyermekünk, és én nagyon szeretnék unokázni... A férjem kiborult, mikor azt mondtam, hogy örülnék, ha a fiam is fogadhatna örökbe a párjával. De ő nem az a pride-on vonagló beteg fajta, hanem teljesen normális, visszafogott életet él.
Nagy baj mivel egy életre szóló trauma lesz a gyereknek.A fiadnak meg a romló életszinvónalal kéne foglalkozni nem az örökbe fogadásal.Mert Magyarországon ez 1 probléma amiről a médiában halgatnak.
2021. aug. 28. 16:00
22/52 anonim válasza:
Jól mutatja a példátok, hogy ez az alattomos kampány pont az olyan normális, kulturált embereket sújtja legjobban, mint amilyen a fiad meg a párja. (És nem a "vonagló beteg fajtát"; nekik pont inkább kapóra jön az áldozat szerep.)
Ha valamilyen csoda folytán sikerülne is örökbe fogadniuk gyermeket, a felheccelt tömeg ellenük fordulna, és megkapnák a pedofil jelzőt.
(Egy jobboldali)
2021. aug. 28. 16:10
23/52 A kérdező kommentje:
Attól még a fidesz mégis megvédi a melegeket. Ha a migránsokat beengednék ide, akkor lenne bajban mindenki, mert ők még is ölnék a melegeket az iszlám miatt, mint most Afganisztánban is teszik.
2021. aug. 28. 16:23
24/52 anonim válasza:
Kedves kérdező.
Én is normális értékelvű meleg vagyok, aki még vallásos is a maga módján. 30 évesen már van 2 szakmám, 1 alapdiplomám és most csinálom a mesterdiplomámáért a szakdolgozatomat.
Ennek ellenére azt mondom, hogy ha a hídépítők vagyis a keresztények a melegekért csoport is részt vesz a prideon, meg 3 progresszív zsidó hitközség is rendez zsidó istentiszteletet, meg a pride befogad inkluzív ökumenikus istentiszteletet, akkor azt mondom, hogy max az 1%-a az olyan emberek aránya aki feltünési viszketésben szenvednek és felvonulnak a pride felvonuláson.
Emellett én kutatom az LMBTQI történelmet is, ami szintén értékes kutatás.
2021. aug. 28. 16:24
25/52 anonim válasza:
Továbbra sem érted a lényeget. A gyereknek joga van családban élni. Családban! Tehát kéne neki anyuka, meg apuka. Nem a felnőttnek van joga örökbe fogadni. Komoly feltételeknek kell eleget tenni, pl. anyagi helyzetet is néznek. Akkor hőzöngjenek a csórók is, hogy nekik nem adnak gyereket?
2021. aug. 28. 16:25
26/52 anonim válasza:
Utolsó! Én voltam a 25-ös: Szóval én 15 éves koromig együtt éltem az apámmal, aki házasságban élt az anyámmal, és anyum özveggyé vált 15 éves koromra, 53 évesen, szóval akkor 1 év özvegység után az államnak el kellett volna rendelnie anyám számára egy férjet az egyház közösségből, hogy nekem 18 éves koromig legyen nevelő apám? Szerintem anyám kikaparta volna a szemedet, mert neki és nekem se tudta volna pótolni az édesapámat...
2021. aug. 28. 16:29
27/52 anonim válasza:
Ja és utolsó 31 év házasságot és 32 évnyi kapcsolat után édesanyám nem akar férjet, mert úgy érzi, hogy bár testileg nincs jelen apám, de szívében ott van, hiszen álmodik vele, valahogy 15 év után se érez kéztetést arra, hogy bármilyen férfival megismerkedjen...
2021. aug. 28. 16:31
28/52 anonim válasza:
Nekem nem baj, a jobboldaliaknak igen. Egyébként megnyugtatlak, hogy nem lenne ettől meleg az unoka. Ezerszer jobb körülményeket tudna neki biztosítani a fiad, mint az állami intzmények, ahol a nevelők és a nebulók egyaránt kínozzák, megerőszakolják a gyengébbeket.
2021. aug. 28. 16:37
29/52 anonim válasza:
A 28-as egy nagyon fontos szempontra világít rá, szerintem is ezt kellene mindenkiben (pl. a 25-ös kommentelőben) tudatosítani: a gyereknek az alternatíva itt nem egy hetero házaspár, hanem az állami intézet! És az szerintem vitán felül áll, hogy egy gyereknek sokkal jobb dolga van egy szerető meleg párnál, mint az ilyen hírhedten embertelen intézetekben.
2021. aug. 28. 17:04
30/52 anonim válasza:
Na ja, utolsó. Azt is hozzátenném, hogy azokban az országokban, ahol van örökbefogadás azonos nemű pároknak ott is sokszor előnyt élveznek a heteró párok. Így a melegek sokszor épp azokat a gyerekeket fogadják örökbe, akik már idősebbek, vagy komolyabb mentális/egészségügyi problémájuk van, így kevésbé kellenek a heteróknak. Ha Mo.-n bevezetnének egy ilyen rendszert, akkor az tanúsítaná, hogy azok a melegek akik örökbe akarnak fogadni, valóban szülői elhivatottságból teszik és a nagyobb felelősség tudatában teszik ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!