40-es. Ez olyan mintha azt mondanam "Szerintem nem baj ha megverik a negereket, de amugy nem vagyok rasszista."
A valaszaidbol te nem vagy naci csak homofob (bar azon se lepodnek meg).
42: nehogy már én legyek máris az, akinek elnézést kell kérni :D Ezt írta az úr/hölgy/úrhölgy:
"Birom hogy a kerdezorol egyre jobban kiderul hogy homofob."
Én ezt csak kiegészítettem a nácizással, mert megszoktam, hogy aki egy neokommunistával nem ért egyet, az rögtön megkapja ezt a pofájába - ami valajol természetes, hiszen történelmi ellenségek.
"Ezt írta az úr/hölgy/úrhölgy". Hu de beegettel, ja megse.
Meg egyszer elmagyarazom hatha felfogod
A naci NEM egyenlo a homofobbal!
Az a gond hogy te altalanositasz es azt hiszed hogy jobban tudod mit gondolok mint en.
Vszinu egy melegre beragtal (vagy nem tudom, meg azt se hogy miert) es azt gondolod hogy mind ugyanolyan.
Felvilagositalak hogy nem ok Magyarorszag legnagyobb problemai, csak oket konnyu tamadni mert kevesen vannak es a magyar nep egy jelentos resze ellenuk van.
De mindigis voltak es lesznek melegek, sot az allatvilagban is elofordul homoszexualis viselkedes biztos az LGBTQ propaganda hatasara (ne hogy komolyan vedd csak vicc volt hogy a probaganda hatasara).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!