22: nem hiszem, de ettől még nem jelenti, hogy ne érdemelnék meg. Vagy mi a kérdésed lényege? Melegsimogató vagy?
Elég egyszer kiírnod amúgy a kérdést, mert lászik, hogy többször próbálkozol kisebb szünetekkel.
Meleg vagyok. Ízlelgessük ezt a meleg simogató kifejezést, ez pont olyan kifejezés mint a fasisztává vált kormányunk használt a menekülteket segítő emberekre, hogy migráns simogató? Egyébként humanista vagyok, meg környezetvédő.
Én nem magamban keresném a hibát, ha egynapon súlyosan megvernének, mert nem adok rá okot az embernek, hanem látod a drága jó kormányunk mindig kreál ellenségképet magának, vagyis a szavazótáborának, akik mindig becumizzák ezt és elvannak vele és elégedetten gyűlölködnek. Tudod szociológusként tanultam ennek a szociálpszichológiai magyarázatát, így nem kicsit lepődtem meg, hogy 2013-ban a tankönyvben leírtak, hogy válnak valóssággá 2015-re.
Tudod láttam, hogy milyen paranoidok az emberek, mert két egyetemi képzés között közmunkás voltam, míg nem kaptam meg a diplomámat, nyelvvizsga hiánya miatt. Láttam, hogy a kisvárosomban élő emberek paranoidok, én nekem nem volt értelmes munkám az irodában, így jobb hiján neten rákerestem pár dologra. Erre rögtön azzal jött a kolléganőm, hogy biztosan azért mert kém vagyok a városházáról.
Amikor meg helyi megyeszékhelyen közösségi vezetősködtem egy LMBTQI csoportban, akkor meg Soros Ügynök voltam, holott sose kaptam pénzt Sorostól, max adjuk össze kampányban nyertem egy kis összeget amit el is költöttem szépen különböző közösségépítő kulturális szabadidős esemnényekre.
25: nem vagy te lóbroki sem, csak egy újabb képmutató takony, aki azzal prezentálja a jóemberségét, hogy humanista meg környezetvédő. Közben életében meg nem mentett egy állatott vagy adott pénzt egy hajléjtalannak, de a fészbukkón gyűjti vele a lájkokat.
Azt nem tudom, hogy a te kis beszűkült világodban mit tapasztaltál, még el is hiszem, hogy nem voltál ügynök, mert ahhoz azért ész szokott kelleni. De azt, hogy van egy világszintű, multik által finanszírozott politikai lobbi, ami nyugatról indult és keletre tart (szokás szerint), azt csak az egészen hülyék nem látják vagy nem akarják látni.
Ha te azt hiszed, hogy nem jön majd ide be a kötelező LMBT oktatás, ami külföldön már egyes országokban megvan, akkor tedd fel magadnak a nagyon egyszerűen megválaszolható kérdést, hogy az LMBT magyar találmány-e vagy sem?
Eddig is tanulhattál erről, tudod Faludy György is benne volt biszexként az irodalom órán a kánonban, meg Rimbaud is, meg még William Shakespeare,vagy Pilinszkyről is köztudott ma már, hogy nem élte meg a mélyen vallásos katolikus hite miatt a melegségét. Sorolhatnám a művészettörténet rajz órát is, meg az ének órát is, Csajkovszkijt. Tudod 30 évesen pontosan vissza emlékszek arra, hogy kamaszként utána is néztem ezeknek a művészeknek a családi hátterének, hogy ez által is jobban értsem magam. Nem a tévében látott Fiúk a Klubbol hatására váltam meleggé, sőt nem is Placebo együttes dalait hallgatva lettem meleg, az már egy okozat volt, hogy pont ezeket nézegettem, mert kamaszként már éreztem, hogy közöm van ehhez, úgy 12-13 éves koromban...
Én megfordítanám a kérdést, szerintem az a hülye, aki ellenségképre építi a világát és becumizza a gyűlölet propagandát, lásd milyen jól éltek együtt Jugoszláviában 45 évig 1945-1990-ig a Délszláv népek és mi lett a gyűlölködés eredménye? Népírtás, traumatizált emberek, kiégett háborús romok, elaknásított telkek.
Takony? Tudod menj te a humánökológia szakra és tanulj annyit amennyit én és küszködj te is a szakdolgozattal, hogy jó minőségű munkát adj le.. mert én most ezt teszem, ja és közben külföldön vagyok egy EkoCentrum nevű szervezetnél kb 1 évig és kapok érte pénzt is...
Mégis miért érdemelné meg? Talán ártott neked valahogy?
Engem biztos nem.
Legalább is nem hiszem hogy nagyon megmernének szólítani ilyen túlbuzgó fidesztálibok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!