Kérdező hány LMBTQI embert ismersz a környezetedben? Van napi szinten való kapcsolatod velük? Milyen környezetben élsz?
Érdekes módon ezt is ugyanúgy felfújtátok ti is, miután a magyar kormány elakarja terelni a figyelmet mondjuk a különböző természetes tájkép pusztító beruházásokról (Velencei-tó, Balaton, Tihany) Egészségügyi vagy oktatás ügy állapotáról. Kb mint mikor Orbán 2015-ben felhasználta a szerencsétlen menekülteket bűnbaknak.
Miért nem arról beszélünk, hogy nincs elegendő orvos az osztályokon és emiatt komplett osztályokat zárnak be vidéki kórházokban vagy hogy 6 hónapnyi tb járulék nem fizetés után senki sem kaphat sürgősségi ellátást sem vagy hogy csak 3 hónap az álláskeresési járadék, vagy hogy miért ilyen rekord alacsony családi pótlék és a minimál nyugdíj összege már évek óta és bonyolult a szociális támogatási rendszer? Ahelyett, hogy mondjuk bevezetnék a feltétel nélküli alapjövedelmet? vagy miért nem vezetik be már ilyen szintű modernizáció mellett a 30 órás munkahetet? Tessék már gondolkodni !? Vagy hogy miért gyárak építését kvázi összeszerelő állam modelljét preferálja és valósítja meg Orbán a tudásalapú társadalom helyett amiben esetleg lehetne fejleszteni K+F szektort? Kutatás-Fejlesztés?
Miért nincs önálló egészségügyi és oktatási és környezetvédelmi minisztérium?
"20: szerintem kamuzol, a szivárvány keret miatt a fél országot betámadhatnák, annyian rakták már ki képmutatásból. Másrészt a melegek sem örülnek ha ilyet mondasz, mert heteróként elveszed tőlük az áldozatiságukat, ami az egyetlen örömük ebben a kirekesztő, homofób világban."
Ne haragudj már, de te kérdezted, elmeséltem, hogy én miket tapasztaltam, és erre azzal jössz, hogy hazudok?
Miért tetted fel egyáltalán a kérdést, ha nem vagy hajlandó hinni a válaszadóknak?
Miért hazudnék egyáltalán? Ki nyer vele? Azok az idióták akik ezt művelték velünk. De kezdem azt gondolni, hogy te is ilyeneket csinálsz.
-Apa-Apa! Mi az a meleg? Mi az a travi? Mi a szexuális felvilágosítás?
-Mi az fiam? Honnan hallottad ezeket 10 évesen?
-AZ M1 híradóban mondta ezt a bemondó bácsi.
Birom hogy a kerdezorol egyre jobban kiderul hogy homofob.
Eloszor feltesz egy a temaban semleges kerdest es mikor egy meleg valaszol gyanusnak veli hiszen allitolag o meg nem latott olyat hogy melegeket megtamadtak. Majd megkerdezi ezt:
"De ez miért jó neked hogy puncit nyalsz hogyha megvernek érte?"
Es kijelenti hogy a szexualis iranyultsag megvaltoztathato.
Majd megkerdojelezi hogy miert baj ha melegeket megverik.
Miert nem az volt a kerdesed hogy "Ti is szivesen megvernetek a melegeket mint en?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!